REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, kad kiekviena moteris nori būti geriausia savo versija, todėl išbando ne vieną sveikatinimosi ar grožio procedūrą. Televizijos laidos vedėja Gerda Žemaitė tikrai ne išimtis. Moteris atvira – nors nėra užkietėjusi grožio procedūrų medžiotoja, tačiau save pasilepinti tikrai mėgsta. Gerda sako, kad daugiausiai laiko skiria veido priežiūrai.

Ne paslaptis, kad kiekviena moteris nori būti geriausia savo versija, todėl išbando ne vieną sveikatinimosi ar grožio procedūrą. Televizijos laidos vedėja Gerda Žemaitė tikrai ne išimtis. Moteris atvira – nors nėra užkietėjusi grožio procedūrų medžiotoja, tačiau save pasilepinti tikrai mėgsta. Gerda sako, kad daugiausiai laiko skiria veido priežiūrai.

REKLAMA

„Man yra svarbiausia sveika veido oda, tai stengiuosi ja rūpintis – švariai nusiprausti veidą vakare. Jeigu aš būnu namuose, niekada nenaudoju jokių dekoratyvinės veido kosmetikos priemonių, leidžiu veidui atsigauti. Kartą per savaitę visada nupilinguoju, kad atgyvinčiau ląsteles. Kartą per mėnesį stengiuosi apsilankyti pas kosmetologę, kad ji man šiek tiek pamasažuotų veidą, nes nuo masažo irgi daug priklauso – ar raukšlelių turėsime. Dar aš naudoju specialų akmenį. Rytais pakišus po šaltu vandeniu pravoluoju veidą. Tai padeda sustangrinti odą ir ji lėčiau sensta“, – laidoje „Būk sveikas“ pasakojo laidų vedėja Gerda Žemaitė.

Anot žinomos moters, ne visuomet grožio procedūroms reikia daug pinigų. Kartais liaudiški grožio ritualai būna ne ką prastesni.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi pas mane veido oda yra mišri ir ta vadinamoji „T“ zona yra riebesnė, todėl aš kartą į mėnesį išsiplaku kiaušinio baltymą, į jį įlašinu truputėlį citrinos sulčių ir užsitepus šitą masę ant veido būnu apie 20 minučių. Tada drungnu vandeniu nusiplaunu. Mano mama irgi naudojasi, tikrai žinau, kad tai yra efektyvūs, tikrai ne ką prastesni būdai nei brangūs kremai ar serumai. Aš tikrai ne prieš priemones, kuriomis galima pagerinti veido odos būklę“, – teigė Gerda.

REKLAMA

Gerda sako, kad jai itin svarbu patogumas, tačiau dar labiau vertina procedūras, kurios neužgožia moters natūralumo.

„Kalbant apie dekoratyvinį pasigražinimą, tai esu pasidariusi antakių permanentą, lūpų permanentą. Jei trūksta ryškumo, tai labai patogu – atsikėlus ryte nereikia būti ilgai prie veidrodžio, ryškinti bruožus. Aš esu už tai, kad darytume taip, kad būtų ne per daug. Vizualiai žiūrint, kad niekas nė nepasakytų ir nepastebėtų, kad kažkas yra daryta“, – atviravo Gerda.

Pasiteiravus Gerdos, ką ji mano apie populiarumo viršūnėje esančias veido procedūras, ji ilgai nesvarsčiusi atsakė.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbant apie visas injekcines procedūras, aš pati nesu jų išbandžiusi, bet tikrai nesu prieš. Kaip tik galvoju, kad ateina tas metas, kad man pačiai norėtųsi pabandyti tas botulino injekcijas, kur tikrai daug mano draugių darosi šitą procedūrą ir matosi, kad efektas tikrai yra. Su amžiumi, kai moterys pastebi raukšleles ir jos pradeda jau erzinti, tai tikrai nesu prieš. Visos mes norime būti gražios, tada labiau pasitikime savimi“, – pasakojo Gerda.

Anot Gerdos, kartais žmonės neteisingai vertina tam tikras procedūras, kurių paskirtis gerokai rimtesnė nei tik gražinimas. Vos prieš porą savaičių būtent dėl sveikatos žinomai moteriai buvo atlikta operacija. Tiesa, jei ne sportas, veikiausiai apie pilvo raumenų diastazę ir bambos išvaržą šiandien ji nebūtų net numaniusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš pastebėjau, kad kiek aš besportuočiau, kiek bedaryčiau atsilenkimų pilvo presui, man niekas į vietą negrįžta taip, kaip buvo iki antrojo nėštumo. Kadangi lauki to rezultato, sportuoji tris kartus per savaitę ir to preso vis tiek nesimato. Mano treneris tiesiog man darant pratimus pastebėjo ir pasakė, kad jam atrodo, jog pas mane yra raumenų diastazė, siūlė pasitikrinti. Ir po to, kaip iš medikų pati sužinojau, tai net 70 procentų moterų susiduria su šita problema po gimdymo, ypač po antro nėštumo. Pas mane apskritai buvo didžiulis pilvas ir didelis kūdikis, tai pilvo preso raumenys neatlaikė ir tiesiog išsiskyrė“, – atvirai apie sveikatos problemą papaskojo Gerda.

REKLAMA

Moteris džiaugiasi, kad laiku kreipėsi į medikus ir neignoravo jų patarimų. Anot jos, tokias operacijas atlieka ir respublikinėse ligoninėse, todėl bent pasikonsultuoti tikrai verta.

„Visiškai neseniai, dar visame pasaulyje tik tai du metai yra daromo tokios operacijos laparoskopu, nes daugelį moterų labai gąsdina vertikalus, didelis randas per visą pilvą. Dėl to jos vengia, nes nežino. O dabar aš sužinojau atsitiktinai ir norisi pranešti tą žinią, kad yra išeitis. Tikrai nebūtina turėti didžiulį randą, galima tikrai gražiai sutvarkyti pilvo raumenis, nes sportas tikrai nepadės. Tai gali tik padidinti problemą, nes tie raumenys dar labiau išsiskirs ir prasidės dar didesnės išvaržos problemos“, – apie operaciją pasakojo Gerda.

Visą pokalbį su Gerda Žemaite žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Būk sveikas“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų