REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Borderline Queen“ – taip vadinasi naujausia Lolitos Zero daina, kuri šiandien pradeda savo internetinį gyvenimą.

„Borderline Queen“ – taip vadinasi naujausia Lolitos Zero daina, kuri šiandien pradeda savo internetinį gyvenimą.

REKLAMA

„Youtube“ svetainėje pasirodė ir vaizdo klipas, kurį susuko muzikos pasaulyje gerai žinomas kūrėjas Vitas Vaičiulis. Vaizdo klipe Lolita – romantiška svajoklė, gerianti šaltinio vandenį per rožinį šiaudelį ir važinėjanti raudonu kabrioletu, rašo pranešime spaudai.

Gražuolis „Mustang“ oldtimer’is Lolitai – pats tas, nes ragai telpa tik į kabrioletą. Atlikėja juokiasi, kad jai nėra blogo oro – kabrioletą vairuoja ar žiemą, ar vasarą. „Ko neketinu išbraukti iš savo garderobo – tai ragai ir karūna. Ragai gal ir nusiima. Bet karūna – ne, – šypsosi Lolita Zero. – O tęsiant apie orą – kaip manote, ką mums sufleravo vakarykštės dangaus anomalijos, kai vienu metu griaudėjo, žaibavo, pasipylė kruša ir išlindo vaivorykštė? Tai buvo ženklas, kad tuoj pasirodys nauja Lolitos Zero daina, kuri skleis šviesą, šilumą ir grožį.“

Šį vakarą „Soho“ klube Vilniuje Lolita Zero naująjį kūrinį pristatys gyvai. O sausio 31 dieną, po M.A.M.A apdovanojimų, laukia šios dainos prezentacija Kauno klube „Anna Mesha. Viešbutis“.

REKLAMA
REKLAMA

Jei atrodė, kad 2017-ieji buvo auksiniai Lolitos Zero metai, kai ji sukūrė ryškų vaidmenį kino filme „Zero 3“ ir pasiekė finalą nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, tai ne – performerė sako, kad visi metai – jos, nes šlovė ne tik neblėsta, bet vis ryškėja. Sausio 27-ąją – Lolitos gimtadienis, tačiau savo amžiaus ji neatskleidžia. „Metai yra tik mūsų galvose, bet jūs pažiūrėkit į mano kojas!“ – kvatoja Lolita.

REKLAMA

Daugelis apie ją išgirdo būtent „Eurovizijoje“. Šiemet atlikėja – šio konkurso žiūrovė. „Vieną galiu pasakyti: Marijono Mikutavičiaus daina „Trys milijonai“, o ypač tos dainos eilutė „Pabandom iš naujo“ jau niekada nebebus tokia, kaip anksčiau... Už ką sergu „Eurovizijoje“? Už Alen Chicco – seserį, brolį ir scenos divą“, – kalbėjo Lolita Zero, šiandien pristatanti savo kūrinį „Borderline Queen“.

„Tai yra daina, gimusi iš didelės meilės, kuri vėliau pagimdė begalinį skausmą, – atvirauja Lolita. – Galiu užsiminti, kad jau pakeliui yra ir trečia daina. Kol kas visi kūriniai įrašyti anglų kalba, nes mano muzika kryptingai ir tendencingai yra taikoma užsienio publikai. Tačiau bus ir lietuviškų dainų“, – intriguoja Lolita Zero, neapsiribojanti vokaline karjera – ji dievina Europos didmiesčių naktinį gyvenimą ir didžėjauja klubuose. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų