REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Aistė Pilvelytė (Fotobankas)

Ryžtinga, atkakli ir nepasiduodanti, kovotoja – taip trumpai būtų galima apibūdinti atlikėją Aistę Pilvelytę. Žinoma moteris savo laimę nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose bando nuo 1999-ųjų, o šiemet ant scenos ji lipa jau 12-ąjį kartą.

52

Ryžtinga, atkakli ir nepasiduodanti, kovotoja – taip trumpai būtų galima apibūdinti atlikėją Aistę Pilvelytę. Žinoma moteris savo laimę nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose bando nuo 1999-ųjų, o šiemet ant scenos ji lipa jau 12-ąjį kartą.

REKLAMA

Ji galėtų save laikyti tikra rekordininke bei daugiausiai patirties turinčia dainininke šiame projekte. Tiesa, nors dėl to pikti komentatoriai stengiasi jai įgelti, pati Aistė tikina, kad jai nė motais – ji ir pati kartais saldžiai pasijuokia iš šios situacijos.

Ant nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų scenos lipa rami

Šiemet atlikėja savo gerbėjams bei žiuri pristatė „Everlastingly“ dainą. Moteris tikino, kad dabar jaučiasi kaip niekad puikiai: „Jaučiuosi gerai, dainą moku, o ji tikrai stipri. Ji yra apie nepalaužiamą moterį – tokia ją padarė meilė. O meilė gali būti vaikui, vyrui ar artimam žmogui.“

A. Pilvelytė teigė, kad ir pati save gali tapatinti su šia daina. „Kiekvieną moterį, gal ne tik ją, bet ir vyrą – meilė daro nepalaužiamu gyvenime. Meilė labai svarbi kiekvienam žmogui – mes be jos toli nenueitume“, – sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris yra įsitikinusi, kad meilė žmogui užima labai svarbią vietą gyvenime, o be jos jis yra niekas. „Jeigu ne meilė – pasaulis nustotų suktis. Be meilės pasaulis pasidarytų vienas didelis kapas“, – giliai įsitikinusi teigė Aistė.

REKLAMA

Pasakodama apie „Eurovizijos“ atrankoje atliekamą pasirodymą, ji teigė, kad dėl jo yra visiškai rami. „Dabar pasitikėjimas savimi yra labai stiprus, nes patirtis nemaža. Labai ramiai jaučiuosi, ateina mano palaikymo komanda – vaikas – kuris labai retai mane lydi koncertuose ar šiaip kur renginiuose, todėl tai man suteikia labai daug stiprybės“, – šypteli pašnekovė.

Kritika ir apkalbos

Rekordiškai daug kartų lipusi ant „Eurovizijos“ scenos, A. Pilvelytė sulaukė ir kritikos lavinos iš piktų komentatorių. Kuomet tik pasirodė žinia, kad atlikėja ir vėl bandys sėkmę šiame konkurse, internautai negailėjo jai kandžių žodžių. O vienos diskusijos metu, kuomet Algis Ramanauskas bei Rimas Šapauskas įkūnijo Sūrskio ir Mauzerio personažus, šie klausė, galbūt, dainininkės misija yra ne žūtbūt laimėti atrankoje, o pasiekti daugiausiai kartų į „Euroviziją“ nepatekusios atlikėjos titulą?

REKLAMA
REKLAMA

Tokios laidos ir komentarai Aistės nė kiek neveikia – ši tikina, kad net pati žiūrėjo minėtą diskusiją ir iš jos saldžiai pasijuokė: „Peliukus žiūrėjau ir man labai patiko. Mano kolega sureagavo piktybiškai, o aš visada juokiausi. Visiškai nematau ir neįžvelgiu tame pykčio. Džiugu, kad žmonės kalba. Reiškia jiems tai įdomu.“

Aistė yra tvirtai įsitikinus, kad Lietuvoje žmonės yra įpratę daryti tai, kas jiems palanku ar atneša naudos. „Žmonės girdi tik tai, ką jie nori girdėti. Mato tik tai, ką nori matyti. Aš jaučiu labai didelį palaikymą iš šalies žmonių, savo kolegų ir artimųjų“, – šypteli ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie šį konkursą, ji pastebi, kad susidomėjimo iš aplinkinių sulaukia visuomet. „Pastebėjau, kad kai „Eurovizijoje“ dalyvauja Aistė Pilvelytė, atsiranda labai didelis susidomėjimas. Tai ir aš pati jaučiu, vadinasi, viską darau teisingai. Jeigu nebūtų to susidomėjimo, tada aš jau galvočiau, kame čia reikalas“, – teigė atlikėja.

Konkurentai – neįdomūs

Kol vieni stebi konkurentus, vyksta į kiekvienos atrankos filmavimus ar žiūri jų pasirodymus per televizorių, Aistė tuo nesidomi nė kiek. „Nežinau nė vieno numerio. Visuomet susikoncentruoju ties savo daina, niekada nesižvalgau. Socialiniuose tinkluose ir internete laiko praleidžiu mažai, stengiuosi nieko neanalizuoti. Man svarbiausia – mano kūrinys, tad tikrai dėmesio nekreipiu į kitus. Tai darau sąmoningai. Juk aš nieko ir nepakeisčiau, manau, nereikia sukti galvos dėl to“, – šypteli ji.

REKLAMA

Pati Aistė teigia, kad visi iki tol buvę jos pasirodymai atrankose buvo sėkmingi. „Nebuvo nė karto, kuomet man būtų nepasisekę atlikti dainos ar jos neišreikšti taip, kaip ketinau. Visuomet girdžiu tik pačius geriausius ir teigiamus atsiliepimus. Kai pergalės nepasiekiu vos kelių šimtų balsų persvara, suprantu, kad žmonės mane palaiko. Tai faktas, kad turiu tai tęsti“, – kalbėdama apie kovą sakė ji.

Taip pat Aistė teigia radusi būdą, kaip pačiai iš savęs pasijuokti: „Dabar įrašinėju albumą, o koncertai buvo visuomet. Intensyviai keliauju po Lietuvą. Gal kada ir bus „Eurovizijos“ dainų albumas. Niekas negali žinoti. Pagyvensime – pamatysime“, – šypteli A. Pilvelytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų