REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tie, kurie domisi aukštuomenės gyvenimu, tikrai ne kartą skaitė apie Žilvino Grigaičio santuoką su toli, Australijoje, gyvenančia turtinga moterimi Elle. Pastaruoju metu pasklido pranešimų, kad šių dviejų žmonių keliai išsiskyrė. Žilvinas Grigaitis laidoje „Prieš srovę“ ištarė daug skaudžių žodžių. Bet ar ši santuoka tikrai išširo, ar tai šios meilės pabaiga?

Tie, kurie domisi aukštuomenės gyvenimu, tikrai ne kartą skaitė apie Žilvino Grigaičio santuoką su toli, Australijoje, gyvenančia turtinga moterimi Elle. Pastaruoju metu pasklido pranešimų, kad šių dviejų žmonių keliai išsiskyrė. Žilvinas Grigaitis laidoje „Prieš srovę“ ištarė daug skaudžių žodžių. Bet ar ši santuoka tikrai išširo, ar tai šios meilės pabaiga?

REKLAMA

Žilvino Grigaičio namuose apsilankė Vilija Pilibaitytė-Mia. Žinomas verslininkas jei atvėrė ne tik ekstravagantiškų namų duris, tačiau išliejo širdį apie jam gyvenimo siųstus ir įveiktus iššūkius.

Viešumoje esame daug girdėję apie turtingą australę, kurią pamilo Grigaitis. Jis ją vedė ir pradėjo savo gyvenimą kurti Australijoje – ten, kur skristi reikia daugiau nei parą, ten, kur gyvena jo mylimoji Elle su savo sūnumi iš pirmos santuokos.

„Čia turbūt kaip toje pasakoje. Kol tu žaidi gyvenimo grožį, santykius, pasitikėjimą ir neužsidedi žiedo, tai yra labai gražu, nes viskas yra nauja, viskas yra įdomu – šalis, žmogus, nuotaika, estetika, praeitis, dabartis. Bet kai prasideda vadinamas žodis „gyvenimas“, tada jau dingsta to gyvenimo saldumas ir gražumas. Ji mane bandė apsaugoti nuo tos buities, lygiai taip pat ir aš bandžiau ją apsaugoti nuo tos buities. Tam, kad mūsų santykiai būtų tokie, kokių mes norime. Bet vienaip ar kitaip atsitiko buitis“, – laidoje kalbėjo Žilvinas Grigaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Žilvinas atviravo, kad, nors Australija atrodo kaip svajonių šalis, tai toli gražu nėra vieta kiekvienam. Esą jei esi atvykėlis, tau gali tekti susidurti su skaudžiu žeminimu.

REKLAMA

„Kodėl santykiuose turi būti piniginė prizmė? Kodėl visi viską turi skaičiuoti? Paskui tai natūraliai per tuos metus ateina savaime ir tu supranti, kad tai, tikriausiai, yra tokia visuomenė. Santykiai su šeimos nariais, santykiai su galimais draugais, santykiai versle – viskas matuojama pinigais.

Ir kalbant apie Australiją, tai yra piniginė visuomenė. Pinigine išraiška vertinimas, konkurencija, kartais net ir žeminimas vien tik todėl, kad tavo vardo negali ištarti. Reiškia, kad tu esi iš tokios šalies, kuri nėra anglakalbė, reiškia, kad tu galbūt nesi turtingas, reiškia tu čia atvažiavai – ko?“, – atviravo Žilvinas.

REKLAMA
REKLAMA

Prabilęs apie santykių krizę su žmona Elle, Žilvinas pripažino, kad viena to priežasčių tikrai yra jos jau suaugęs, 29-erių sulaukęs sūnus iš pirmosios moters santuokos.

„Jis puikiai žinojo, kad vedybos buvo ne dėl pinigų, nes mes turime pasirašę vedybinę sutartį, ir aš tikrai krausčiausi į Australiją ne dėl to, kad man kažko trūksta. Man niekas nesukrovė daiktų iš namų ir nepasakė, kad turiu išvažiuoti, nes kažko netenku.

Be abejo, man Lietuvoje buvo sunku dėl kai kurių situacijų ir prarastų pinigų. Taip, aš praradau daug per vieno banko uždarymą, bankrotą, bet tai nereiškia, kad aš negaliu gyventi. Todėl jam buvo pakankamai sudėtinga suprasti mano buvimą ten.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis gyvena atskirai. Vienaip ar kitaip Elle valdomas turtas... Na, gal pas jį buvo noras turėti sau viską. Bet tu neužmiršk mamos savo, nes mama yra mama. Jeigu ji uždirbo kartu su tavo a.a. tėčiu, tai nereiškia, kad tu mamai turi pradėti diktuoti gyvenimo sąlygas. Ji irgi yra žmogus, ji prisidėjo prie to. Man buvo pakankamai skaudu girdėti ir matyti, kaip labai gabus, jaunas, baigęs prestižinius mokslus, turintis teisininko išsilavinimą sūnus gali spausti mamą dėl kai kurių dalykų arba ją pradėti riboti vien tik todėl, kad jis kažko nori. Jis negalėjo patikėti, kad mama dar galvoja apie kažkokį gyvenimą, kad ji nori džiaugtis“, – apie Elle sūnų pasakojo Žilvinas.

REKLAMA

Tačiau vis dar neaišku, ar Žilvino ir Elle santuoka yra galutinai iširusi. Kol kas vienareikšmio atsakymo į šį klausimą Žilvinas nėra pateikęs. Tačiau laidoje „Prieš srovę“ Žilvinas Grigaitis atvirai atsakė Vilijai apie jo ir Elle santykių statusą.

Ką apie savo santykius su žmona Elle papasakojo Žilvinas, ką vyras patyrė sužinojęs, kad serga onkologine liga, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje, arba čia:

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų