REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha jau kurį laiką savo gerbėjus bei socialinių tinklų sekėjus stebina pokyčiais bei vis nauja veikla, o nuo jos veido nedingsta ir šypsena. 

Žinoma dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha jau kurį laiką savo gerbėjus bei socialinių tinklų sekėjus stebina pokyčiais bei vis nauja veikla, o nuo jos veido nedingsta ir šypsena. 

REKLAMA

Neseniai moteris keliavo po Kauno mokyklas ir vaikus kvietė lankyti šokius. Tačiau merginai į akis kliuvo mokytojų elgesys, todėl mergina savo nuomone ir kritiką pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Baigiau važinėti po mokyklas, susidariau įspūdį, ką daro mokytojai su mokiniais ir ko turėtų nedaryti. Mane per keturias dienas labai nuvylė mokytojų požiūris. Jie turėtų skatinti ir motyvuoti vaikus reikšti savo nuomonę ir norus, tačiau aš viską mačiau atvirkščiai. Kai kurie mokytojai demotyvuoja vaikus“, – instagramo istorijoje kalbėjo atlikėja.

Anot Gabrielės, buvo situacija, kai vienas nedrąsus vaikas pakėlė ranką, norėdamas pasiprašyti į šokius, tačiau mokytoja jį tik išjuokė, esą jis to būrelio nelankys: „Vaikas nuleido ranką ir kai paklausiau, gal visgi norėtų dalyvauti, šis jau nesutiko. Manau, taip daryti nereikėtų. Mūsų mokytojų dėka, vaikai užauga kompleksuoti ir bijo reikšti savo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat manau, kad mokytojai prie tėvų yra visai kitokie. Šiandien, kai užėjau į klasę ir norėjau suteikti informaciją apie šokius, kai kurie mokytojai sugebėjo prie manęs rėkti ant vaikų. Suprantu, kartais vaikus reikia sudrausminti, tačiau nerėkti taip, kad net mane tonas išgąsdino.“

REKLAMA

 Moters teigimu, jei mokytojai taip elgtųsi su jos vaiku, ji su tuo nesitaikstytų.

Pokyčiai gyvenime

Kiek daugiau nei prieš pusmetį oficialiai su vyru krepšininku Ronaldu Rutkausku išsiskyrusi moteris tarsi pražydo, ir dabar atvirai pripažįsta, kad jaučiasi atradusi save.

Visai neseniai Vasha savo „Instagram“ paskyroje su savo sekėjais pasidalijo žinia, jog mokosi manikiūro paslapčių. 

„Iš tiesų, man įdomu viskas, kas susiję su grožiu. Mane labai domina grožio sritis. Dar po mokyklos sakydavau, kad kažkada gyvenime norėsiu atsidaryti savo grožio vietelę, kažkokį saloną ar vietą, kur teiksiu grožio paslaugas. Matyt, ne veltui esu pradėjusi grožio ir sveikatingumo studijas“ , – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto anot Gabrielės, jei nori plėtoti šį verslą, ir pačiai reikia čia gerai nusimanyti, išmokti įvairių su grožiu susijusių subtilybių. „Pradėjau daryti manikiūrus, gelinius lakavimus, priauginimus. Sekasi gerai, manau, kad pagaliau atradau vietą, kurioje nurimstu ir susikaupiu. Mano gyvenime labai trūksta ramybės – aš esu žmogus, kurio visur daug. Visą laiką lakstydavau nuo vienos vietos prie kitos, nes neapsispręsdavau, ko noriu“, – atviravo ji.

Pati Vasha pasakojo, jog grožio srityje yra išbandžiusi jau ne vieną dalyką. „Mane buvo sudominę makiažai, tačiau tikriausiai, ne tiek daug, kad atiduočiau visą save. O dabar labai tikiu tuo, ką atradau. Atrodo, kad tai – tik eilinis nagų darymas, o dar kiti sureagavo, jog, neva, „Vasha nagus daro? Kaip taip gali būti?“ Vis dėlto taip, aš tikrai tai darau ir man tai patinka – kodėl gi ne?“, – džiaugėsi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto tai – ne vieninteliai pokyčiai merginos gyvenime. Dar visai neseniai ji pasidino krūtinę bei ir vėl grįžo į sportą. Tiesa, būtent dėl operacijos, ji kurį laiką turės padaryti pauzę. Žinoma moteris tvirtina nepamiršusi ir savo muzikinės veiklos ir jau netrukus savo gerbėjams žada pristatyti naujienų.

„Po skyrybų, aš pradėjau užsiiminėti absoliučiai kiekviena veikla, kokia tik yra įmanoma, nes, matyt, skyrybos buvo į naudą ir dėl to, kad susipurtyčiau gyvenime. Juk ir be antrosios pusės gyvenime yra ką veikti. Ir apskritai, moteris, kuri nieko neveikia, yra niekam neįdomi“, – priminė ji.

Dar spalio pradžioje žinoma moteris „Instagram“ pasidalijo jautriu įrašu, kuriame papasakojo, kaip jautėsi išsiskyrusi, ir kokia buvo didžiausia jos padaryta klaida. 

REKLAMA

„Manęs, kaip asmenybės, nebeliko, neliko pomėgių, nuoširdžių pokalbių su draugėmis, normalių gyvenimiškų svajonių, siekių ir tobulėjimo. Aš pasisavinau žmogų, atsisakiau visko, nors manęs niekas to neprašė. Aš dabar suvokiu, kad pasidariau nebeįdomi pati sau“, – tąkart rašė ji.

Vasha pridėjo, jog pažiūrėjusi į save tada, ir dabar, nors praėjo tik metai, ji jaučiasi lyg būtų kitas žmogus, todėl dabar ji gyvenimui yra linkusi už tai tik dėkoti. „Tik suteikdami laisvę ir visišką nepriklausomybę, jūs galite padaryti kitą žmogų laimingu. Ir svarbiausia, SAVE. Todėl aš atsiprašau. Ne kažko. Aš atsiprašau savęs, kad buvau save pametusi“, – rašė dainininkė.

Ir dabar Gabrielė visoms merginoms, kurias kankina išsiskyrimo skausmas, siūlo nenukabinti nosies. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų