REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Dovilė Šakalienė

Seimo narė Dovilė Šakalienė socialiniuose tinkluose dalijasi ne tik politinėmis įžvalgomis, bet ir akimirkomis iš asmeninio gyvenimo.

15

Seimo narė Dovilė Šakalienė socialiniuose tinkluose dalijasi ne tik politinėmis įžvalgomis, bet ir akimirkomis iš asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Neseniai politikė pasidalijo miela asmenuke ir parodė savo vyrą Valdą Šakalį.

Pasidalintoje nuotraukoje pora pozuoja su taurėmis: „Tai labas dvidešimtieji. Nors mums dukart po dvidešimt, bet tegu bus šie metai lengvi kaip svajonės, ilgi kaip bemiegė naktis ir saldūs kaip uogų sunka taurėse.“

Kadras susilaukė daugybės reakcijų bei komplimentų, sekėjai gyrė, Dovilės išvaizda ir linkėjo gražių metų.

Praeitų metų vasarą moteris daugelį nustebino išvaizdos pokyčiais. Afrikoje viešėjusi D.Šakalienė susipynė afrikietiškas kasytes.

„Po įtemptų, sudėtingų – psichologiškai ir fiziškai – pasitarimų, derybų, diskusijų, susitikimų turėjome ir keletą valandų pažinti Afrikos kultūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Manau, teisūs buvo vietos kolegos sakydami, kad dažnai esame abejingi tiems, kurių nepažįstame, mums nerūpi tie, kurių nesuprantame.

Ir, matyt, vienas iš emociškai paveikiausių būdų pažinti kitus žmones yra prisilietimas prie jų kultūros – afrikiečiams plaukai yra rimtas saviraiškos, statuso, socialinės padėties ir daugelio kitų dalykų „pareiškimas“.

REKLAMA

Tad esu dėkinga už galimybę gauti tokią neįprastą patirtį, netikėtą ir palydėtą šiltų, jautrių pokalbių su meistrais apie jų gyvenimo istorijas.

Visapusiška dovana, sunkios kelionės spalvingas „pipiriukas“.

Tai ką manote, mieli bičiuliai, jei jau Lietuva tampa karštesnė nei Afrika (visą savaitę Lusakoje ir Johanesburge buvo vėsiau nei Vilniuje) – pasilikti vasarai šią šukuoseną ar išsipinti ir skubiai grįžti prie savo įprastinės?“ – feisbuke po nuotrauka rašė moteris.

Nauji išvaizdos pokyčiai sulaukė krūvos sekėjų komplimentų, gerbėjai moterį gyrė ir neslėpė susižavėjimo.

„Ši šukuosena atspindi tavo vidų. Senajai tu per daug švelni“, „Puiki šukuosena. Tobulai tinka“, „Labai gražu. Mano nuomone, labiau tinka, nei ankstesnis variantas“, – gyrė internautai.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų