REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rolandas Mackevičius ir naujos kartos humoro kanalas „Negyvas Eteris“ pristato karštą naujieną – muzikinės satyros projektą „Bande Role“.

Rolandas Mackevičius ir naujos kartos humoro kanalas „Negyvas Eteris“ pristato karštą naujieną – muzikinės satyros projektą „Bande Role“.

REKLAMA

Pirmasis projekto kūrinys, pavadinimu „Meilės Emigrantas“ su ironija nagrinėja į užsienį išvykusių tautiečių kasdienybės aktualijas. Repo mylėtojai lengvai atskirs, kad šio kūrinio originali daina, pavadinimu „Kevinas Durantas“, priklauso atlikėjui Dominykui Ježeriui-OG Version – socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino vaikinui. Tačiau tarp eilučių daina slepia mintį apie paviršutiniškas vertybes, kurios neužpildo gimtinės ilgesio sukeltos tuštumos. Pastabesni klausytojai lengvai atpažins orginalų kūrinį, kuris davė idėją naujam tekstui ir visam projektui, rašo pranešime spaudai.

„Muzika visada buvo neatsiejama mano gyvenimo dalis, todėl sujungti du mylimiausius dalykus – muziką ir humorą – į vieną, buvo mano sena svajonė“, – džiaugiasi Rolandas.

REKLAMA
REKLAMA

„Grodamas po Radistai Dj’s vėliava klubuose, dirbdamas su prodiuseriais ar vesdamas muzikinį šou, visada būnu šalia kūrybingų jaunų žmonių, kurių meilė muzikai įkvepia mane patį. Visada mėgdavau linksmas istorijas ir gerus „bajerius“, todėl nedvejodamas pasirinkau išbandyti Lietuvoje beveik nenaudojamą muzikinį „comedy“ žanrą“, – kalbėjo vyras.  

REKLAMA

Rolandas Mackevičius yra žinomas populiarių TV laidų ir renginių vedėjas. Lietuvoje kartu su aktoriais ir humoristais Mantu Stonkumi ir Mantu Katleriu rengiamo podcast’o „Vėl Tie Patys“ epizodai Youtube platformoje sulaukia šimtatūkstantinių peržiūrų, o kanalas „Negyvas Eteris“ jau perkopė 60-ies tūkstančių prenumeratorių ribą. 

Taip pat kartu su partneriais Rolandas įkūrė muzikos įrašų leidybos ir prodiusavimo kompaniją „OpenPlay“, kurioje leidžiama kokybiška lietuviška muzika ir rūpinamasi jaunųjų talentų karjera. Projektas „Bande Role“ neapsiribos vienu muzikiniu žanru ar tematika. 

Kūrybinės grupės planuose – jau trys kūriniai, kuriuose „daug kamuolių ir sporto, nenoro grįžt namo ir gyvenimo, einančio geryn“. Naujo muzikinio reiškinio sekėjus stebins žinomi veidai, netikėti personažai, kolaboracijos bei orginalūs video klipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų