REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Garsenybių apsauginiai (tv3.lt fotomontažas)

Kartais apsauginių darbas gali pasirodyti ne toks ir nuobodus, o saugoti žvaigždes – rimtas iššūkis. Dažnai fotografų ir aplinkinių dėmesius traukia ne tik žvaigždės, bet ir jų apsauga.

24

Kartais apsauginių darbas gali pasirodyti ne toks ir nuobodus, o saugoti žvaigždes – rimtas iššūkis. Dažnai fotografų ir aplinkinių dėmesius traukia ne tik žvaigždės, bet ir jų apsauga.

REKLAMA

Ir ne be reikalo, apsauginiai traukia ne vienos moters žvilgsnį ir savo dydžiu gali įbauginti ne vieną vyruką. Pamatykite kaip atrodo garsių žvaigždžių apsauginiai saugantys juos dieną naktį.

Beyonce

Garsiąją atlikėją keletą kartų buvo užpuolę gerbėjai. Vieno turo metu, girtas gerbėjas sugebėjo patekti ant scenos ir ne juokais išgąsdino dainininkę. Laimei, Beyonce sargybiniai sureagavo greitai, po šio incidento buvo sugriežtintas atlikėjos saugumas. Jay Z ir Beyoncę koncertų metu saugo apie 500 apsauginių, apie 300 yra įsimaišę žmonių minioje, kad būtų išvengta pavojingų incidentų ir apie 50 stebi sceną, o kiti likę saugo poros dukrą ir pačius atlikėjus. Kasdienybėje porą saugo trys asmens sargybiniai.

Tomas Cruise'as

Kadangi aktorius žino, koks yra populiarus, aplink save jį supa geriausi sargybiniai. Pavyzdžiui, Tomą Cruise'ą, jo žmoną ir dukrą, saugojo charizmatiškasis Sean'as Ringgold'as, kuris vėliau tapo aktoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas jo populiarus sargybinis yra Mark'as Billingham'as, buvęs snaiperis priklausęs specialiajam būriui, jis saugo aktorių kartu su savo komanda.

REKLAMA

Angelina Jolie

Garsioji šešių vaikų motina turi 3 asmens sargybinius. Ilgą laiką jos vaikus saugojo Mark'as Billingham'as, kuris vėliau tapo Tom'o Cruise asmens sargybiniu. Po daugelio ilgų metų dirbant su aktore ir jos vaikais, jis ir Jolie tapo labai artimi, Mark'as padėjo aktorei atsitiesti po skyrybų su Brad'u Pitt'u. Aktorės apsauga kasmet kainuoja 2 milijonus dolerių.

Rihanna

Oficialių renginių metu Rihanna visuomet lydi penki asmens sargybiniai, kurie dėvi elegantiškus kostiumus. Paprastomis dienomis ji turi du apsauginius. Taip pat atlikėja su sargybiniais palaiko ypač draugiškus santykius. Kartais, kai ji būna pavargusi, šie ją nešioja ant nugaros.

Jennifer Aniston

Jennifer visada yra apsuptas apsauginių. Kai ji eina apsipirkti, ją visada lydi nors vienas sargybinis, kuris niekada nuo jos nenuleidžia akių. Kai aktorė būna lauke, ją lydi trys apsauginiai, kurie saugo ją nuo erzinančių fotografų ir gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų