REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Liga joms nesutrukdė: tapo aukščiausio lygio modeliais

Aksominė oda, baltutėlė šypsena, žvitrios akys, sveiki plaukai, ilgos kojos... Tai tik dalis bruožų, kuriuos pastebime žiūrėdami į mados žurnalo viršelį, kuriame pozuoja į mus besišypsanti gražuolė ar naujos drabužių kolekcijos veidas.

49

Aksominė oda, baltutėlė šypsena, žvitrios akys, sveiki plaukai, ilgos kojos... Tai tik dalis bruožų, kuriuos pastebime žiūrėdami į mados žurnalo viršelį, kuriame pozuoja į mus besišypsanti gražuolė ar naujos drabužių kolekcijos veidas.

REKLAMA

Viskas atrodo tobula. Tik ar tikrai? Ar kada pagalvojote, kad už viso to slypi paprastas žmogus, kuris turi kompleksų? 

Pastaruosius kelis dešimtmečius mados industrija turėjo griežtus standartus. Ant podiumo galėjo pasirodyti tik itin lieknos, aukštos merginos, o ryškūs skruostikauliai vadinti aukso gysla.

Mados pasaulis kupinas kontrastų, todėl neretai kiek ilgesnė nosis ar kreivi dantys tampa išskirtiniu bruožu, dėl kurio asmenybė tampa unikali. Tačiau tam priimti reikia laiko ir daug darbo.

Pamatykite, kaip atrodo garsiausi pasaulio modeliai kasdienybėje, be retušų ir profesionalių makiažų. Taip pat susipažinkite su modeliais, kurie sugebėjo įgyti populiarumo būdami patrauklūs, bet atrodantys neįprastai.

REKLAMA
REKLAMA

Sara Geurts

Šiai moteriai yra tik 28-eri, tačiau ji atrodo žymiai vyresnė. Taip yra dėl retos genetinės ligos, kuri neleidžia kolagenui gamintis, o šis yra atsakingas už odos elastingumą. Nepaisant savo pernelyg raukšlėtos odos, Sara rado drąsos atskleisti save pasauliui. Šiandien ji palaipsniui kyla mados pasaulio laiptais ir tampa profesionaliu modeliu.

REKLAMA

Lily McMenamy

Lily McMenamy yra amerikiečių modelis, kuris išvaizda išsiskiria dėl savo didelių ausų, dantų ir lūpų. Tokia išskirtinė išvaizda sukėlė daugybės žmonių susižavėjimą visame pasaulyje.

Refilwe Modiselle

Refilwe Modiselle geriausiai žinoma, kaip pirmasis profesionalus Pietų Afrikos modelis, turinti albinizmo bruožų. Ji pradėjo karjerą 13 metų ir, nepaisant albinizmo ir jos unikalių veido bruožų, ji tapo labai sėkmingu modeliu.

Nastya Kumarova

Iš pirmo žvilgsnio Nastya Kumarova atrodo kaip graži ir trapi porceliano lėlė. Tačiau iš tikrųjų ji turi albinizmą, jos odoje, plaukuose ir akyse nėra pakankamai pigmentų. Tačiau tokia išskirtinė išvaizda jai nesutrukdė sužavėti pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

Madeline Stuart

22-ejų modelis sergantis Dauno sindromu Madeline Stuart yra tikrai drąsi ir stipri asmenybė, kuri nebijo savo ligos. Norėdami, kad jos svajonė taptų tikra, ji visiškai pakeitė savo gyvenimo būdą ir numetė 20 kilogramų. Jos pastangos pasiteisino – ji tapo antruoju modeliu sergančiu dauno sindromu, kuris vaikščiojo podiumu Niujorko madų savaitėje.

Melanie Gaydos

Melanie yra mergina, kuri kenčia nuo retos genetinės ligos, kuri turi įtakos dantų, plaukų, nagų ir net mažų kaulų augimui. Tačiau tai nesutrukdė jai kurti sėkmingos modelio karjeros. Merginos karjera prasidėjo, kai ji buvo pasirinkta pasirodyti Vokietijos metalo grupės „Rammstein“ vaizdo įraše. Nuo tada ji tapo labai populiariu modeliu ir aktore.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų