REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Avgustina Vekter (nuotr. Instagram)

Realybės šou „Paslapčių namai“ išgarsėjusi Avgustina Vekter – egzotiškos išvaizdos gražuolė, gyvenimą kurianti Lietuvoje. Vis dėlto jos pasakiškų kadrų kupina „Instagram“ paskyra išduoda ir tai, kad moteris dievina keliones.

29

Realybės šou „Paslapčių namai“ išgarsėjusi Avgustina Vekter – egzotiškos išvaizdos gražuolė, gyvenimą kurianti Lietuvoje. Vis dėlto jos pasakiškų kadrų kupina „Instagram“ paskyra išduoda ir tai, kad moteris dievina keliones.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Avgustina papasakojo, kodėl klausimai apie realybės šou jau pabodę, atskleidė, kuo užsiima dabar bei prabilo apie vieną artimiausių savo žmonių.

Nepaisant to, kad nuo tos akimirkos, kai TV3 ekranuose pasirodė intriguojantis realybės šou, praėjo jau 7 metai, Avgustina neslepia, kad klausimų apie tai sulaukia iki šiol. „Visuomet patikinu, kad taip, esu ten dalyvavusi, tačiau nenoriu apie tai kalbėti, nes tai man yra jau truputėlį pabodusi tema“, – šypteli ji.

Tiesa, nemažai komplimentų žinoma moteris sulaukia ir dėl išskirtinės savo išvaizdos. „Į tai gal jau nebe tiek reaguoju, nes pripratau nuo vaikystės gauti dėmesio tik dėl to, kad esu kitokios išvaizdos, nei įprasta lietuvaitė. Daugiausiai visi nustemba tada, kai kalbu lietuviškai be akcento“, – pasakojo Avgustina.

REKLAMA
REKLAMA

Ne viena mergina Avgustinai galėtų pavydėti ir tarsi nulietų, moteriškų kūno formų, kuriomis galėtų pasigirti reta tautietė. Tiesa, pati moteris tikina, kad tai, tikriausiai, tik geri genai.

REKLAMA

„Nepasakyčiau, kad sportuoju itin daug – gal labiau prisižiūriu mitybą, ką ir kad valgau. O šiaip, manau, mano aktyvumas priduoda savo – vis judu ir judu, negaliu nustygti vietoje“, – savo paslaptimis dalijosi ji.

Šiuo metu A. Vekter jau seniai pamiršusi minėtą šou ir užsiima lygiai tokia pačia veikla, kaip ir jo sesuo Junona. Abi moterys – permanentinio makiažo specialstės.

„Prieš 10 metų mano sesuo ėmė užsiimti šia veikla. O prieš 3 metus tuo susidomėjau ir aš. Procedūras dabar atlieku ne tik Lietuvoje – dažnai lankausi Majamyje, kur taip pat jas atlieku, o kartais ir Maskvoje“, – pasakojo gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Avgustinos „Instagram“ sekėjai gali pastebėti, kad nepaisant to, kad daugiausiai laiko permanentinio makiažo specialistė praleidžia Lietuvoje, ji nemažai keliauja ir po pasaulį, o kelionėse kompaniją dažnai jai palaiko sesuo.

„Labiausiai man patinka Florida, Majamis – ten jaučiuosi kaip namie, todėl čia visuomet be galo smagu grįžti vėl ir vėl“, – sakė Avgustina.

Tarsi dvynės atrodančios Avgustina ir Junona – itin artimos, o buvusi realybės šou žvaigždė netgi tikina, kad būtent sesuo yra tikrasis jos varikliukas.

„Mūsų būdas kartais sutampa, kartais – ne. Gyvenimo tikslai, norai ir svajonės sutampa, jų siekimo kelias – irgi, todėl, tikriausiai, mums ir yra taip lengva vienai su kita. Ji – mano geriausia draugė, kurią turėsiu amžinai, kas yra nerealu. Visiems to linkiu – tokio pat bendravimo su artimu žmogumi“, – kalbėjo A. Vekter.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų vasarą daugelis susidomėjo ir vienu Avgustinos įrašu „Instagram“. Tada žinoma moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja prie itin prabangaus „Bentley“ automobilio. 

„Svajonė ir tikslai. Svarbu suprasti šių dviejų žodžių skirtumą. Svarbu suprasti, kad visi „neįmanoma“ – tik tavo galvoje, tik klausimas, tuščia ji, ar ne. Būkite sau patys gyvenimo žiburiai. Mintyse mes visi galiūnai.. Kol jūsų įsitikinimai gyvi tik jūsų mintyse, jie beverčiai. Galite kasdien skaityti tuos pačius postus ir linksėti galva, bet pokyčiai įvyks tada, kai pradėsite elgtis kitaip. Patys būkite tais pokyčiais, kuriuos norite matyti savo gyvenime. Susipažinkit, čia mano šių metų mažytis tikslas“, – tąkart rašė ji.

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad iš tiesų daugelis moterį suprato ne taip: „Šis mano įrašas užkliuvo daugeliui. Tačiau maždaug 70 proc. auditorijos klaidingai suprato mano pasakymą. Tai yra mano praėjusių metų tikslas, kuro dar nepasiekiau (savo kritikų laimei). Tačiau pažadėjau sau dar labiau pasistengti ir pasiekti šį tikslą 2020-aisiais, tad žiūrėsime, kaip man pasiseks.“

Paklausta, kaip motyvuotų ir kitus siekti savo svajonių, Avgustina mielai pasidalijo patarimais.

„Dėl valios patarti nieko negaliu, nes pati jos neturiu. Galima sakyti, kad kol kas ją vis dar ugdau. Kas liečia motyvaciją, patarčiau mažiau klausyti kitų nuomonių ir galvoti savo galva, daryti tai, ką norite, ir kada norite, be jokių rėmų, kažkieno sukurtų ribų. Dažnai kitų mums kišama nuomonė atitolina mus nuo tikslų siekimo, norių ir svajonių. Na, ir, žinoma, būtina yra meilė sau!“ – tikino ji.

Tiesa, kitų savo 2020-ųjų tikslų moteris neįvardijo – tikino, kad apie juos drąsiai kalbės tik tada, kai šie jau bus įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų