REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Sarah Marie Clark (nuotr. Instagram)

Šiais laikais vis dažniau stengiamasi bėgti nuo įprastų grožio standartų ir būti unikaliems. Būtent unikalumu sužavėti nusprendusi 18-metė negalėjo patikėti savo akimis – tiek pakvietimų į pasimatymus ji dar nebuvo sulaukusi.

13

Šiais laikais vis dažniau stengiamasi bėgti nuo įprastų grožio standartų ir būti unikaliems. Būtent unikalumu sužavėti nusprendusi 18-metė negalėjo patikėti savo akimis – tiek pakvietimų į pasimatymus ji dar nebuvo sulaukusi.

REKLAMA

Jos antakiai merginai atnešė tikrą pasisekimą bendraujat su vyrais.

Sarah Marie Clark visą savo paauglystę antakius pešiodavo, nepaisant to, kad plaukų būdavo išties nemažai – ji visuomet žinojo, kad baigus pešioti, jos du antakiai netrukus susilies į vieną,

Niekuomet per daug apie tokią opciją negalvojusi, Sarah galiausiai nusprendė, kad tai išbandyti verta, o kadangi šiuo metu ji dirba kaip laisvai samdoma vizažistė ir manekenė, mergina galvojo, kad vienas antakis jai suteiks savitumo.

Tiesa, kai apie savo sprendimą pranešė draugams, šie to visiškai nepalaikė, ką jau kalbėti apie vaikinus, su kuriais Sarah tuo metu susitikinėjo. „Visi iš pradžių buvo nusiteikę skeptiškai, nes tai atrodo tikrai ganėtinai keistai, ir aš tai suprantu, tačiau dabar visi priprato“, – teigė mergina. 

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu vaikinai tikindavo, kad tai pakeis Sarah veidą. Ši, savo ruožtu atsakydavo, kad toks jos sprendimas nėra amžinas – ji bet kada gali antakį nusiskusti.

REKLAMA

Galiausiai merginą užsiauginti vieną antakį visai to nenorėdama paskatino viena vizažistė iš „Instagram“. Nusprendusi ją pakartoti, Sarah buvo pritrenkta – jai tai be galo patiko.

Įdomiausia tai, kad būtent užsiauginusi vieną antakį, gražuolė sulaukė neįtikėtino dėmesio – tiek modelių pasaulyje, tiek ir ieškant vaikino. 

„Žinoma, yra ir tokių, kuriuos mano antakis atbaido, tačiau aš manau, kad tai gerai – vadinasi, nuo manęs bėga blogi žmonės“, – įsitkinusi ji.

„Dažniausiai įvairias žinutes aš ištrinu, nes jos verčia mane jaustis nepatogiai, tačiau vienas vaikinas man parašė, kad padarytų bet ką, kad tik galėtų su manimi susitikinėti dėl mano išvaizdos“, – džiaugėsi dėmesiu Sarah.

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai ji suprato, kad kai kurie vyrai iš tiesų tam jaučia silpnybę, ir bando Sarah flirtuoti, kviečia į pasimatymus.

Vis dėlto gražuolė sulaukė ir neigiamų reakcijų. Kai kurie gatvėje ją fotografuoja ir įžeidinėja, vis dėlto net ir tai jos keisti išvaizdos neprivertė. „Vieną dieną 4 merginos autobuse ėmė mane fotografuoti ir ant manęs rėkti. Žmones internete taip pat yra keisti ir rašo negatyvius komentarus“, – pridėjo ji.

„Kai kurie laiko mane pokštu, tačiau tikrasis pokštas yra jie, nes būtent dėl savo antakių aš gaunu įvairius darbus. Tai, kad dėl savo vieno antakio jaučiuosi patogiai, pritraukė ir įvairius fotografus, kurie ėmė siūlyti man fotosesijas. Vis dėlto geriausia dalis yra ta, kad tokiu būdu aš tokią išvaizdą galiu padaryti labiau priimtina. Kuo daugiau žmonių tai pamatys, tuo mažiau jie mane teis“, – kalbėjo ji.

Vis dėlto toms, kurios nori sekti jos pėdomis, Sarah rekomenduoja tai daryti tik dėl teisingų priežasčių. 

„Šiuo metu jaučiuosi kur kas geriau – manau, kad esu graži. Būtent todėl ir pasirinkau šitaip atrodyti“, – atviravo Sarah.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų