REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
105
Violeta Tarasovienė ir Olesia Žuravliova (Galdikas photography)

Ketvirtadienio vakarą viena žymiausių Lietuvos vizažiščių, bestselerio autorė, makiažo ir įvaizdžio mokyklos įkūrėja Olesia Žuravliova subūrė klaipėdiečius pristatydama savo naujausią knygą „Express makiažas“, rašoma pranešime spaudai.

105

Ketvirtadienio vakarą viena žymiausių Lietuvos vizažiščių, bestselerio autorė, makiažo ir įvaizdžio mokyklos įkūrėja Olesia Žuravliova subūrė klaipėdiečius pristatydama savo naujausią knygą „Express makiažas“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Žavingų svečių būrys susibūrė susipažinti su paslaptimis, kaip per rekordiškai trumpą laiką, 15 minučių, sukurti nepriekaištingą makiažą.

Į naujai išleistos „Express makiažas“ knygos pristatymą palaikyti Olesios atvyko dainininkė Violeta Tarasovienė, sporto trenerė Rasa Vilkienė, mitybos konsultantė ir trenerė Laura Panavė, styginių kvarteto „Musica Libera“ narė Rovena Žiogė bei daugybę žymių nuomonės formuotojų, tokių kaip Ieva Maslauskaite, Deimantė Vaičiūtė, Rasa Kulytė ir kt.

Vakaro metu, knygos autorė Olesia priemė iššūkį kardinaliai transformuoti savo įvaizdį vos per 15 minučių. Iš modernaus įvaizdžio, kurio akcentu tapo oranžinės spalvos palaidinė, per itin trumpą laiką pakeitė savo įvaizdį įkvėptą retro laikų. Pristatymo metu Olesia nustebino žiūrovus taip pat pakeitė savo plaukų įvaizdį iš žavingos šviesiaplaukės į juodus kare kirpimo plaukus.

REKLAMA
REKLAMA

Knygos pristatymo metu vizažistė pasiryžo sugriauti 10 žinomų grožio mitų. Olesia įrodė, kad mitai, tokie kaip kad antakių spalva turi atitikti plaukų spalvą, kreminė pudra neigiamai veikia mūsų odą, raudona lūpdažio spalva tinka ne visoms ir kt. Buvo sugriauti. 

REKLAMA

Pasak vizažistės:  „Šiais laikais antakių spalva neprivalo atitikti plaukų spalvos, svarbiausia išlaikyti balansą, jog jie nesiskirtų itin kardinaliai. Šiuolaikinėje rinkoje kreminių pudrų sudėtys jau yra pasikeitusios nuo anksčiau leidžiamų, tad daugybę jų yra skirtos ne tik maskuoti, bet ir puoselėti jūsų odą. O kalbant apie mitą,  kad raudona spalva netinka visoms, galbūt todėl, kad jūs dar neatradote sau tinkamiausio tono. Galiu lažintis, kad kiekvienai galime pritaikyti tobulą raudoną spalvą“. – sakė Olesia. 

Olesia prieme susirinkusių svečių iššukį ir vos per minutę, vakaro viešniai projekto „Šokio revoliucija“ laimėtoja Ievai Riepšaitei nepriekaištingai atliko lūpų makiažą, parinkdama fukusijų rausvą spalvą, taip pasidalindama su žiūrovais, jog vienas iš 2020 metų makiažo tendencijų yra ryškios, akcentinės lūpos.

REKLAMA
REKLAMA

Ieva Riepšaite pasidalino savo grožio paslaptimis, jog nors scenoje dažnai tenka pasipuošti itin ryškiais makiažais, dažniausiai kasdienybeje renkasi natūralų įvaizdį arba tiesiog palepina veido odą jai tinkančiu veido kremu.

„Šią knygą kūriau su tuo tikslu, kad kiekviena moteris skirtų sau bent 15 minučių. Nuo dabartinio įtempto gyvenimo ritmo daugybę moterų yra linkusios pamiršti save ir rūpinasi kitais, tad šios knygos tikslas leisti atsipūsti sau, skirti akimirka sau ir makiažo terapijos galia atsipalaiduoti“. – minėjo „Express makiažas“ knygos autorė Olesia Žuravliova.

Vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų