REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Beyonce (nuotr. SCANPIX)

Viena žinomiausių pasaulio dainininkių Beyonce karaliene vadinama ne šiaip sau – žinoma moteris stebina ne tik savo pasirodymais scenoje, bet ir itin apgalvotomis bei gudriomis taktikomis.

4

Viena žinomiausių pasaulio dainininkių Beyonce karaliene vadinama ne šiaip sau – žinoma moteris stebina ne tik savo pasirodymais scenoje, bet ir itin apgalvotomis bei gudriomis taktikomis.

REKLAMA

Vieną iš jų aprašė užsienio žiniasklaida – tai privers dievaite susižavėti dar labiau.

Pasirodo, kad visai neseniai Beyonce nusprendė sukurti sportinę aprangą moterims. Prie šio projekto dirbo daugybė žmonių, vis dėlto žinoma moteris norėjo, kad su ja dirbtų išskirtinai tik profesionalai, kurie nebijotų jai į akis pasakyti tiesos, ir nebijotų jai neįtikti. 

Dėl šios priežasties ji nusprendė panaudoti neeilinę taktiką, kad galėtų pasižiūrėti kas meluoja, o kas sako karčią tiesą – Beyonce sukūrė specialiai netikusią sportinę aprangą, su kuria mankštintis – paprasčiausiai neįmanoma. 

Vis dėlto jos bendradarbiavimas su „Adidas“ sužavėjo daugelį ir juos įsigyti bus tikrai įmanoma. Sportinė apranga – be galo graži, vis dėlto čia yra net suknelių…. Tiesa, visi drabužiai bus patogiausi bus būtent Beyonce sudėjimo moteris – kitiems juos vilkint sportuoti seksis kur kas sunkiau. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad paprastai atlikėja stengiasi būti „arčiau“ žmonių ir dalijasi savo tikromis istorijomis.

Beyonce atvirai prakalbo apie savo potyrius nėštumo metu ir nė kiek nesigėdydama pasakojo apie tai, su kuo ji susidūrė.

REKLAMA

Paaiškėjo, kad nėštumo metu Beyonce išsivystė preeklampsija – nėštumo metu ji yra itin pavojinga.

Ši liga pasireiškia nėščioms moterims arterinio kraujospūdžio pakilimu ir baltymo atsiradimu šlapime, dėl to išauga rizika prarasti vaisių. Tiesa, ligos priežastys nėra aiškios, profilaktikos galimybės itin ribotos.

Sudėtingą nėštumą kentėjusi Beyonce sakė, kad to nepavydėtų niekam: „Man ir mano kūnui teko iškęsti daugiau, nei aš maniau, kad yra įmanoma“, – sakė atlikėja.

Jei preeklampsijos nepavyksta suvaldyti, ji gali pasibaigti eklampsija (traukuliais). Preeklampsija gali vystytis tiek po truputį, tiek staiga, o jos simptomų intensyvumas taip pat gali varijuoti nuo vos juntamų iki labai sunkių.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai preeklampsijos požymiai atsiranda antrojoje nėštumo pusėje, apie 24-35 nėštumo savaitę, bet yra atvejų, kai jie pasireiškia dar antrojo trimestro pradžioje. Kartais preeklampsija gali pasireikšti gimdymo metu ar per pirmas paras po jo. Kuo anksčiau atsiranda preeklamsijos požymių, tuo ji pavojingesnė, didesnė komplikacijų tikimybė.

Skaudžiausiai baigiasi tokie atvejai, kai liga progresuoja ir atsiranda kepenų, inkstų funkcijos nepakankamumas, ir tie pakitimai yra negrįžtami. Jeigu laiku nebus taikytas gydymas, esant labai dideliam kraujospūdžiui, gali moteriai atsirasti ir vadinamieji eklampsijos priepuoliai. Jie pavojingi tuo, kad stipriai pakilus arteriniam kraujospūdžiui gali atsirasti kraujosruvos smegenyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokią diagnozę teko išgirsti tikrai ne vienai moteriai – tarp jų ir Kim Kardashian.

2016-ųjų pabaigoje sužinojusi, kad laukiasi dvynių, Beyonce smarkiai pakoregavo savo planus – ji turėjo atšaukti po visą pasaulį numatytus ir suplanuotus koncertus.

„Netikėtas buvo ne tik faktas, kad laukiuosi. Labiausiai nustebino tai, kad laukiuosi dvynių“, – atvirai sakė ji.

Kiek vėliau pasaulinė žvaigždė sakė, kad sunkus buvo ne tik nėštumas, bet ir pats gimdymas, tačiau dvyniai gimė sveiki.

„Pačioje nėštumo pabaigoje vieno iš dvynių širdies plakimas buvo kelis kartus sustojęs, todėl teko daryti neatidėliotiną Cezario pjūvio operaciją“, – prisiminimais dalijosi Beyonce.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų