REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Baiba Skurstenė-Serdiukė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Džiugios žinios dainininkės Baibos Skurstenės-Serdiukės ir  kikboksininko Mykolo Serdiuko šeimoje.

16

Džiugios žinios dainininkės Baibos Skurstenės-Serdiukės ir  kikboksininko Mykolo Serdiuko šeimoje.

REKLAMA

Pora laukiasi antrojo vaikelio.

Primename, kad pirmojo vaikelio pora susilaukė dar 2017-ųjų rudenį. Gimusiam pirmagimiui pora suteikė Antano vardą.

Baiba ir Mykolas susituokė 2014 metų spalį. Prieš vestuves pora romantiškus santykius puoselėjo du metus.

Laukdamasi pirmojo vaikelio, Baiba džiaugėsi gera sveikata ir fiziniu aktyvumu. Kadangi dainininkės sutuoktinis – kikbokso asas, šia veikla susidomėjo ir ji pati. Skaičiuodama paskutines nėštumo savaites atlikėja atskleidė, kad treniruočių vis dėlto teko atsisakyti. „Jau per sunku, per didelis pilvas“, – ramiai tąkart atsiduso Baiba.

Moteris pasakojo, kad paskutinįjį mėnesį pakito ir mitybos įpročiai. Nors jos kūno formos kalba priešingai, Baiba tvirtina negalėjusi atsiginti kaloringų skanėstų. „Liepos mėnesį buvo užpuolęs saldumynų monstras. Tačiau dabar jau apsiraminau“, – šyptelėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi paaiškėjo, kad dainininkės sutuoktinis – tikras laimės kūdikis. Baiba tvirtino, kad naktimis vyro į parduotuvę parnešti skanėstų nevarinėdavo: „Kol dar turiu galimybę, naktimis mėgaujuosi miegu“.

REKLAMA

Tačiau dienomis sutuoktinis imdavosi visų darbų: „Mykolas man labai padeda. Neleidžia net pasilenkti. Jei kas nukrenta ant žemės – atlekia pakelti“.

Baiba pasakojo, kad gimęs vaikas pakeitė jos požiūrį į pasaulį. „Ugdo kantrybę, išbando mane. Daug dalykų mokaisi pažinti iš naujo, pamatai pasaulį kitomis spalvomis. Manęs nebeerzina vaikiškos dainelės, pasakos. Supratau, kad jos nėra tokios blogos. Svarbiausia, kad namuose būtų ramybė“, – šmaikštavo atlikėja.

Nepalūžti jai padeda ir tam tikra taisyklė. „Aš vaiką auginu taip, kad jis laikytųsi rėžimo. Tai man labai padėjo. Kai žinai, kada jis konkrečiai eina miegoti, kada budrauja. Reikia nustatyti tam tikras valandas.“

REKLAMA
REKLAMA

Kuomet dainininkei pristinga žinių, ji visuomet kreipiasi pagalbos pas drauges. „Aišku, kad visoms būna juodos dienos, tačiau negalima palūžti, reikia dalintis su savo draugėmis patirtimi.“

Ji prisipažino, kad nelabai mėgsta supermamyčių, todėl ir pati tokia nežada būti. Tiesa, ją labai erzina kitų motinų kišimasis į vaiko augimą. „Jeigu aš norėčiau pagalbos, aš pati paprašyčiau patarimų. Nereikia motinoms vadovauti, nes tai yra mano vaikas“, – piktinosi Baiba.

Dar spalio mėnesį paklausta, ar ketina susilaukti dar vienos atžalos, ji atsakė: „Mes niekada nesakom ne, žinot, kaip būna, tu planuoji, o Dievas juokiasi. Todėl nežinau kaip bus ateityje. Aišku, svajoju dar apie vieną vaikelį, bet norisi vaikui duoti viską ir kokybiškai, kad šis vėliau grįžęs iš mokyklos neklaustų, o kodėl aš to, ar ano neturiu“, – pasakojo Baiba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų