REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Mindaugas Stasiulis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Ištikimiausi radijo stoties „M-1“ klausytojai pirmuosius 2020 metų rytus pradėjo su nuostaba, mat rytais jų iš lovos nebekelia ir į darbą nebelydi Mindaugo Stasiulio balsas.

15

Ištikimiausi radijo stoties „M-1“ klausytojai pirmuosius 2020 metų rytus pradėjo su nuostaba, mat rytais jų iš lovos nebekelia ir į darbą nebelydi Mindaugo Stasiulio balsas.

REKLAMA

Tiesa, visam tam yra paprastas paaiškinimas, o kaip sako pats Mindaugas, jis neteigia, jog niekuomet nebegrįš atgal.

„Tai yra normalus, logiškas sprendimas, susitarimas su savo ilgamečiais kolegomis, kuriuos žiauriai gerbiu ir myliu. Jie visi yra mano geriausi draugai, ir jie visi tai žinojo“, – sakė M. Stasiulis.

Kol jo kolegos keitėsi, žinomas vyras minėtoje rytinėje laidoje pradirbo net 12 metų. „Yra palyginus nedaug žmonių, kuriems radijas yra žiauriai svarbu. Tai – radijo žmonės, o aš ir pats nuo seno toks buvau. Domėjausi radiju, kaip viskas vyksta, iš ko susideda, kokie žmonės ir kokios programos čia turėtų būti. Radijo magija yra laikas – čia ir dabar. Kiekvieną sekundę ir kiekvieną akimirką esi tiesioginiame eteryje“, – pasakojo Mindaugas.

Tiesa, paklaustas, ar toks sprendimas yra priimtas be galimybės keistis, Mindaugas šypsosi: „Tai – ne kūrybinės atostogos, ir aš nesakau, kad niekada negrįšiu. Labai kvaila mėtyti kažkokias frazes, kurios nežinai, ar bus įgyvendintos. Manau, kad įgūdžiai nedings, todėl aš kol kas išėjau į atsargą.“

REKLAMA
REKLAMA

M. Stasiulis tikino, kad pagrindinės priežastys, kurios paskatino radiją palikti būtent dabar, yra laikas ir cikliškumas. 

„Ateina laikas, kada tikrai turi kažką keisti, arba kažko atsisakyti, nes mano veiklų, kai pasižiūri į grafiką, yra labai daug. Tas miegojimas po 5 su puse valandos, pradeda duoti savų vaisių. Kiekviena diena prasidėdavo 5.30 val., tada – radijas, darbas su televizijos marketingu, po to – filmavimai.

REKLAMA

Savaitgalį – vėl filmavimai, renginių vedimas. Tu matai, kad turi nuostabią darbų puokštę, o krūvis – nežmoniškas. Manau, kad pakankamai tvirtai tiek metų laikiausi, o ir dabar nereiškia, kad kažkaip sugriūvau. Dabar tas etapas baigėsi ir tiek“, – šypteli jis.

Televizijos laidų vedėjas pridėjo, kad pastaruosius rytus, kuriuos pradeda be radijo, galėtų vertinti dvejopai. 

„Dabar jau du rytus džiaugiuosi tuo, kad per naktį pamiegu jau beveik 8 valandas. Bet neverta tiek kalbėti apie miegą – juk ir anksčiau būčiau galėjęs eiti miegoti tiesiog 10 valandą vakaro. Bet taip daryti nesinorėjo – labiau domino gyvenimas“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors dabar Mindaugas džiaugiasi tuo, kad turi kur kas daugiau energijos, neslepia ir to, kad radijo jau pradėjo ilgėtis: „Sentimentai ir pasiilgimas tikrai yra. Būtų labai keista sakyti, kad man to netrūksta. Šiandien perskaičiau kažkokią žinutę ir pagalvojau, kad reikės apie tai pašnekėti. O tada pagalvojau – kur?“ (juokiasi)

M. Stasiulis pasakojo, kad šiuo metu jau su nekantrumu laukia „Gero vakaro šou“ filmavimų – pasiilgo tiek kolegos Justino Jankevičiaus, tiek ir publikos.

„Visus dalykus, kuriuos darei, darai ar darysi, reikia labai gerbti. Ir nemėtyti jokių užbaigtų pranešimų. Tas etapas yra su didžiausia meilė, o radijas užėmė pusę mano gyvenimo.

Tai – dalis, kuri man labai svarbi, ir kurią aš labai gerbiu. Žiūrint į ateitį, aš labai mėgstu ir tai, ką darau dabar. Bet taip sakau ne todėl, kad visiems įtikčiau. Matyt, taip dabar padalinau savo energiją“, – baigdamas pokalbį sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų