REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Demi Moore (tv3.lt fotomontažas)

Nepaisant to, kad esame linkę įsivaizduoti, jog Holivudo žvaigždžių gyvenimas yra tiesiog klotas rožėmis, tiesa yra kiek kitokia. Vienas iš tokių pavyzdžių – aktorė Demi Moore.

8

Nepaisant to, kad esame linkę įsivaizduoti, jog Holivudo žvaigždžių gyvenimas yra tiesiog klotas rožėmis, tiesa yra kiek kitokia. Vienas iš tokių pavyzdžių – aktorė Demi Moore.

REKLAMA

Paskutinės garsios aktorės nuotraukos šokiravo gerbėjus – moteris atrodo kur kas vyresnė, nei yra iš tiesų.

Neseniai „Instagram“ Demi pasidalijo naujausia savo nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi be lašelio makiažo. 57 metų aktorė atrodo itin sulysusi, o jos veidą puošia nemažai raukšlių.

Tiesa, visas garsios aktorės gyvenimas nebuvo iš lengvųjų. Savo autobiografinėje knygoje ji neseniai atskleidė dar niekur negirdėtų detalių tiek apie save pačią, tiek ir apie svarbiausius gyvenimo vyrus.

„The Times“ skelbia, kad aktorė, būdama vos 15-os, buvo išžaginta. Jos tėvai gyveno labai nepastovų gyvenimą, kraustėsi iš vienos vietos į kitą, todėl praėjus vos metams po žiauraus įvykio ji išsikraustė iš tėvų namų ir pradėjo gyventi savarankiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau aktorė taip pat bandė suderinti ir sėkmingą karjerą, ir šeimos laimę. Visgi santuokai teko nukentėti. 1987-2000-aisiais su B. Willisu susituokusi Demi atrodė kaip niekada laiminga, tačiau net ir jų puikiems santykiams atėjo galas. Trijų dukrų susilaukusi pora dažnai pykdavosi, nesutardavo dėl Demi karjeros.

REKLAMA

Bruce’as ne kartą viešai pareiškė, kad „nenori būti santuokoje“. 2000-aisiais jie pasirašė skyrybų dokumentus.

Simpatiška aktorė netrukus suviliojo ir kitą Holivudo gražuoliuką – A. Kutcherį, kuris šiuo metu kuria bendrą gyvenimą su aktore Mila Kunis. 15 metų jaunesnis vyras savo ateitį 8-erius metus kūrė kartu su Demi, tačiau pora pasuko skirtingais keliais ne pačiu gražiausiu būdu.

Demi ir Ashtono santykiai daugeliui nuo pat pradžių kėlė įtarimų, o aktorė buvo prasitarusi, kad jaunesnis mylimasis jai leido pasijusti ir vėl jauna. Visgi poros santykių idilę sugriovė nepavykęs nėštumas – kūdikio besilaukusi Demi šeštajame nėštumo mėnesyje patyrė persileidimą.

Kiek vėliau Demi įniko į alkoholį ir vaistus, todėl Ashtonas nusprendė sukti kitu keliu. Visgi pati ji tvirtino, kad ją mylimasis išdavė su kita moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų