REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Danas Rapšys ir Jurinta Urbonaitė (tv3.lt fotomontažas)

Paskutinėmis 2019-ųjų dienomis plaukinas Danas Rapšys priklaukė ant kelių ir paprašė savo mylimosios Jurintos Urbonaitės rankos. 

21

Paskutinėmis 2019-ųjų dienomis plaukinas Danas Rapšys priklaukė ant kelių ir paprašė savo mylimosios Jurintos Urbonaitės rankos. 

REKLAMA

Laimingą porą sveikino visa Lietuva, o naujienų portalui tv3.lt Jurinta sutiko duoti išskirtinį interviu, kurio metu daugiau papasakojo tiek apie lemtingą akimirką, tiek apie savo ir Dano pažintį, bei iš kur semiasi stiprybės ištikimai laukti mylimojo sugrįžtant iš užsienio.

Lemtingas „taip“

Apie geriausią 2019-ųjų sportininku pripažintą plaukiką D. Rapšį šiandien yra girdėję visi, vis dėlto už jo slepiasi lygiai tokia pati atkakli jo mylimoji. Jurinta dirba Finansinių Nusikaltimų tyrimų tarnyboje, yra pareigūnė, o karjera jai svarbi ne mažiau, nei jos sužadėtiniui.

Tiesa, neseniai lemtingą „taip“ Danui ištarusi Jurinta neslepia – tąkart emocijos plūdo per kraštus. „Nesu didelė romantikė – niekada taip stipriai nesureikšmindavau tokių dalykų. Bet kai matai, kaip tavo mylimas vyras priklaupia ant kelio, šypsosi ir ištraukia iš kišenės žiedą, užplūsta tikrai nuostabios emocijos – pasijauti ypatingai“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Jurinta pridėjo, kad apie tai, jog mylimasis turėtų ne už ilgo pasipiršti, nujautė, tačiau kad jis padarys tai būtent tą dieną, tikrai nesitikėjo. Tiesa, ne ką mažiau sužadėtuvių laukė ir poros artimieji: „Turbūt visi mūsų draugai ir artimieji labiau planavo ir laukė to piršlybų žiedelio, nei mes su Danu, todėl daugumos pagrindiniai sveikinimai buvo „pagaliau!“

REKLAMA

Santykių per atstumą palaikymo sunkumai

Jurinta ir Danas susipažino dar besimokydami mokykloje, kai tapo klasiokais, o dabar kartu yra jau 9 metus.

„Viskas prasidėjo nuo labai vaikiškų ir mielų dalyku, tokių, kaip žvilgsniai, bendravimas žinutėmis, vėliau pirmieji pasimatymai  prie mokyklos ant suolelio. Buvome dar labai jauni – viskas atrodė kaip žaidimas. Sunku buvo įsivaizduoti, kad ta vaikiška draugystė mus atves iki to, kas esame dabar. Dabar Danas juokauja ir sako: „Tu man jau dabar esi žmona“, – su šypsena pasakojo Jurinta.

Paklausta, ar nesunku nuolat laukti išvykusio mylimojo, mergina neslėpė, kad ypatingai sunki buvo pradžia. 

REKLAMA
REKLAMA

„Būdavau kategoriška ir netgi sakydavau, kad santykiai per atstumą – nesąmonė, tikrai ne man. Ir štai, prisikalbėjau. Bet kai praėjo daugiau laiko, aš supratau, kad nieko nepakeisiu, ir svarbiausia, supratau, dėl ko mes tai darome, dėl kokio didesnio tikslo aukojame tą bendrą laiką kartu“, – pridėjo ji.

Tiesa, dabar mergina nė kiek neabejoja savo sprendimu Dano kaskart vis laukti: „Stebint Dano finalinius plaukimus per televizoriaus ekraną užplūsdavo mintys, kiek daug mano žmogus atiduoda savęs, ir kaip stipriai stengiasi. Jam yra kur kas sunkiau treniruotis toli nuo namų, atiduoti visas jėgas ir vis gerinti asmeninius rezultatus, džiuginti Lietuvą aukso medaliais. Dėl viso to tikrai verta laukti, ir, mažiausiai, kaip aš galiu jam padėti, tai tik palaikyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jurinta pasakojo, kad stiprybės sunkiomis akimirkomis semiasi iš artimųjų. Taip pat su Danu jie jau seniai išsikėlę bendrą tikslą, puikiai žino, dėl ko palaiko santykius per atstumą: „Labai svarbu palaikyti savo mylimą žmogų – įkvėpti ir tikėti, kad kartu viskas yra įmanoma.“

Paklausta, kokį patarimą duotų poroms, kurios taip pat bando bendrauti per atstumą, J. Urbonaitė priminė, kad svarbu prisiminti ir patį save. „Labai svarbu išmokti mėgautis savo paties kompanija, atrasti naujų hobių, tobulėti savo srityje, galų gale, labiau pažinti save. O kuomet atsižvelgi ne tik į savo norus, bet ir į mylimo žmogaus, palaikai jo svajones, sieki savųjų, tobulėji kartu, nejučiomis pastebi, kaip gyvenimas su kaupu atlygina už viską, ką aukojai ir dėl ko stengeisi“, – sakė ji.

REKLAMA

Vestuvės ir šeima – palauks

Nors stereotipiškai galvojama, kad kiekviena mergaitė nuo vaikystės svajoja apie vestuves, Jurinta skuba patikinti – ji niekuomet nebuvo viena iš jų.

„Didžiausia svajonė buvo tiesiog atrasti tą vienintelį, sau skirtą žmogų. Bet buvo sunku įsivaizduoti, kad jau mokykloje jį surasiu, tiek metų išbūsime kartu ir ateis momentas, kai nebeįsivaizduosime, kad galėjo būti kitaip“, – šyptelėjo ji.

Paklausta, kada su mylimuoju ketina kelti vestuves, J. Urbonaitė pridėjo, kad iki tol dar teks nemažai palaukti – kartu su Danu jiedu turi užsibrėžę labai daug kitų tikslų ir planų. 

„Šiuo metu pirmą vietą atiduodame karjerai – tiek Danui laukia olimpiniai metai, tiek aš tobulėju ir siekiu karjeros FNTT.  Bet galbūt po metų ar dviejų bus galima planuoti ir vestuves“, – pridėjo ji.

Lygiai tokio paties požiūrio, kokio yra apie vestuves, Jurinta laikosi ir kalbai pasisukus apie vaikus. „Kol kas karjera yra pirmoje vietoje – būtent dabar yra ta auksinė valanda siekti karjeros tiek man, tiek Danui. Šeimą norėtųsi planuoti kuomet bus įgyvendinti užsibrėžti tikslai, o jų dar labai daug! Bet dažnai gyvenime džiugina ir neplanuoti bei netikėti dalykai“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų