REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Katrina Holte (nuotr. facebook.com)

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad darbas dažnai suryja daug nervų ir kelia stresą, vis dėlto tikrai ne visi dėl to atsisako gero pajamų šaltinio. 

8

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad darbas dažnai suryja daug nervų ir kelia stresą, vis dėlto tikrai ne visi dėl to atsisako gero pajamų šaltinio. 

REKLAMA

Vis dėlto 30-metė Katrina Holte nusprendė pasielti priešingai ir ėmė gyventi it 1950-ųjų namų šeimininkė.

Vintažinio stiliaus gerbėja šiuo metu laiką leidžia namie, ir daro viską, kad tik jos mylimasis, 2 metais jaunesnis Larsas, būtų patenkintas. 

„Dabar jaučiuosi gyvenanti taip, kaip visuomet norėjau. Tai – mano svajonių darbas, o mano vyras šią viziją palaiko“, – pridėjo ji.

„Mano naujasis gyvenimas prasidėjo 2018 metų rugsėjį, kai mečiau savo darbą, kuris mane versdavo blogai jaustis. Aš buvau pavargusi ir negyvenau taip, kaip norėčiau. Pasikalbėjau su savo vyru ir pasakiau, kad noriu būti namų šeimininke, o jis mielai su tuo sutiko“, – aiškino ji.

Tiesa, moteris tikina, kad ji itin daug dirba. „Aš plaunu daugybę indų, skalbiu ir lyginu drabužius. Bet visa tai man labai patinka – rūpinimasis vyru man kelia laimę“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, jos pačios spinta pilna 1950-ųjų stiliaus suknelių, kurias pati ir pasisiuvo, o jos namai apstatyti 1940-ųjų stiliaus baldais. „Tai – ne muziejus, tačiau stengiuosi kuo įmanoma labiau pataikyti į tą erą“, – pridėjo ji.

REKLAMA

„Manau, kad gimiau ne tą dešimtmetį, o ypatingai tai suprantu tada, kai pasižiūriu, kas šiuo metu vyksta pasaulyje. Manau, kad priklausau malonesniam, senamadiškesniam klimatui. Tačiau žinau, kad niekas nenutinka be priežasties, ir Dievo valia aš čia esu dabar“, – pridėjo ji.

Katrina teigė, kad jai itin priimtinos senamadiškos vertybės, kaip buvimas namų šeimininke, rūpinimasis šeima, namais. 

Kai jos vyras po darbo grįžta namo, Katrina visuomet būna paruošusi vakarienę, o kai pavalgo, jiedu atsipalaidauoja žaisdami senus, tradicinius stalo žaidimus, klausydami muzikos ar žiūrėdami senuosius šou, kaip „I Love Lucy“.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Katrina savo dieną pradeda 6.30 ryte, kai atsikelia ir paruošia vyrui drabužius visai dienai. Vėliau ji jam paruošia pusryčius ir supakuoja pietus išsinešimui. Kai pavalgo pati, ji 15 minučių daro senovinius sporto pratimus. Po to eina į dušą ir dažosi taip, kaip tai darydavo 1950-aisiais gyvenusios moterys. 

Vėliau ji užsiima skalbiniais, tvarko namus. Po pietų ji ima siūti – kai ką sau, kai ką – savo klientams. Iškart po to ji ima gaminti vakarienę, kad patiekalai būtų dar šilti, kai grįš jos vyras. Vis dėlto jei ji nespėja paruošti maisto, iki kol grįš vyras, visuomet paruošia jam užkandžių – papjausto sūrio, siūlo džiovintų vaisių, riešutų. 

„Mano vyras be galo laimingas, kad aš visa tai darau. Jei, dieve apsaugok, pavėluočiau su vakariene, jis iš to nedarytų tragedijos, tačiau galiu pasakyti, kad jam patinka, jog paprastai stengiuosi viską paruošti laiku“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų