REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Anna Bey (nuotr. Instagram)

Moteris, kuri tikina puikiai žinanti, ko nori turtuoliai ir apie kokias moteris jie svajoja, ir vėl pateikė savo patarimų. Šįkart 33 metų gražuolė, gyvenanti Londone, aiškina, kokių profesijų atstovai kokio tipo moteris renkasi.

60

Moteris, kuri tikina puikiai žinanti, ko nori turtuoliai ir apie kokias moteris jie svajoja, ir vėl pateikė savo patarimų. Šįkart 33 metų gražuolė, gyvenanti Londone, aiškina, kokių profesijų atstovai kokio tipo moteris renkasi.

REKLAMA

Ne viena tai perskaičiusi moteris išties nejučiomis susimąstys.

Turtuolių viliojimo paslaptis jau seniai perpratusi Anna ne kartą moteris mokė, kur eiti bei kaip atrodyti, jei šalia savęs norite turėti įtakingą vyrą. Dabar ji savo gerbėjoms atskleidė ir kai ką apie vyrų skonį.

1. Muzikantai

Anot Annos, idealus garsaus muzikanto tipas yra tokia moteris, kaip Kim Kardashian. „Jam patinka gatvės apranga, repo muzika ir įvairūs papuošalai, traukiantys akį“, – sakė ji.

Būtent Kim būtų tokio vyro idealas, mat per daug nuo jo neišsiskirtų.

2. Vienišas ir senas turtuolis

Anot Annos, tokie vyrai mieliausiai renkasi paprastos, tradicinės išvaizdos moteris. „Jam išsirinkti partnerę yra ganėtinai nelengva. Tokių vyrų šeimos daro didelę įtaką jo pasirinkimams, nes tai, ką jis atsives namo, paveldės jo turtus. Todėl nors linksmybėms jis rinksis linksmuoles, kai rinksis ilgametę partnerę, tai bus daugiau politinis sprendimas“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pasakojo, kad tokie vyrai renkasi paprastai atrodančias ir elegantiškas moteris, kurios tikrai neturės krūtinės patobulinimų ar užpakaliuko pakėlimo.

REKLAMA

3. Mergišius

„Tai – vaikinas, kurį pastebėsite visose pasaulio karščiausiose vietose, o jo nuotraukos – iš naktinių klubų ir sporto salės, ir tarp šampano purslų“, – šitaip mergišių apidūdino A. Bey.

Moteris pridėjo, kad pagrindinis tokio vyro tikslas – su kuo nors permiegoti, todėl jis dažniausiai rinksis arba „Instagram“ žvaigždę arba aukštesnio lygio manekenę. „Tokie vyrai dažniausiai žmonų neieško. O moterys, kurios nors kuriam laikui sugebės tokį vyrą pristabdyti, anksčiau ar vėliau vis tiek bus išduotos“, – negailestingai pranešė turtuolių viliojimo ekspertė.

REKLAMA
REKLAMA

4. Finansininkas

Anna tikina, kad finansininkus aptarti sunku, mat jie gali būti tiek mergišiai, tiek ir itin patikimi vaikinai iš pasiturinčių šeimų.

„Tikėtina, kad jis labiau primins turtuolius iš gerų šeimų, tačiau savaitgaliais eis linksmintis, kad atsipalaiduotų nuo streso darbe. Nepaisant to, kad susitikinėja su elegantiškomis moterimis, kurios tikrai nėra pigios ir žino, kaip rengtis ir elgtis, dažniausiai jie pasirenka moteris, tik kiek geresnes už vidutines. Tai priverčia juos pajausti žemę“, – tikino Anna.

5. IT specialistas

Moksliuką primenantis vaikinas, anot Annos, kur kas mieliau rinksis paprastą merginą, ar net amžinai liks su savo mokyklos meile. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jiems patinka paprastos merginos ir niekuomet nesirenka tų, kurias pasiekti atrodo sunku, ar kurios pernelyg stipriai išsiskiria. Jie nori tokios, kuri mielai priims juos vilkinčius džemperį ir pernelyg nesiskirs nuo jų pačių“, – aiškino Anna.

6. Rusų oligarchas

Tai – pasiutusiai turtingi vyrai, kurie iš visų moterų gali rinktis bet kurią. „Dažniausiai jie patenka į dvi kategorijas: tuos, kurie renkasi įprastą žmoną, panašaus, kaip jų, amžoius, ir tiek, kurie renkasi ilgakojes gražuoles“, – sakė A. Bey.

7. Arabų princas

Šie vyrai dažniausiai renkasi tokias moteris, kurios jiems tiktų pagal šalį ir religinius papročius. Anna tikino, kad moterys iš Vakarų čia beveik neturi šansų, o ypatingai, jei tikisi su tokiu vyru susitikinėti ilgą laiką. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų