REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
90
„Tobulas“ pasimatymas premjera (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Nepaisant to, kad visi 2019-ieji buvo pažymėti skyrybomis, kviestiniai svečiai rinkosi pamatyti naujausio lietuviško filmo apie meilę, „Tobulas pasimatymas“.

90

Nepaisant to, kad visi 2019-ieji buvo pažymėti skyrybomis, kviestiniai svečiai rinkosi pamatyti naujausio lietuviško filmo apie meilę, „Tobulas pasimatymas“.

REKLAMA

Sostinėje vykusio renginio, kurio pagrindinėmis žvaigždėmis tapo juostoje suvaidinę Jurgita Jurkutė ir Leonardas Pobedonoscevas, nepraleido daugybė žinomų Lietuvos veidų.

Tarp jų – ir Jurgita Jurkutė ir Rytis Širvaitis, Leonardas Pobedonoscevas, Dovilė Filmanavičiūtė, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla, Beata Nicholson, Edmundas Jakilaitis su šeima, Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila, Inga Žuolytė, Erika ir Merūnas Vitulskiai bei daugelis kitų. 

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, juostoje suvaidino ir gausybė kitų puikiai žinomų vyrų: Vidas Bareikis, Andrius Užkalnis, Naglis Bierancas ir kt.

„Po petraukos, kurią skyriau motinystei, į kino aikštelę grįžau su didžiausiu malonumu. Nors ilgos išsiskyrimo valandos tapo iššūkiu ir man, ir dukrytei, džiaugiausi galėdama įkūnyti būtent Liną. Anksčiau esu atlikusi vienas pagrindinių rolių, tačiau pagrindinis vaidmuo, vedantis per visą filmą man – pirmasis“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA

„Manau, Linos vaidmuo lyg sukurtas Jurgitai. Ji – graži, miela, su ja be galo lengva dirbti. Net kai Jurgita pyksta, atrodo, sudėtinga tuo patikėti – nuo jos sklinda gėris“, – sakė Leonardas Pobedonoscevas.

Jis filme įkūnys Tomą Vilką – aštrialiežuvį moterų širdžių ėdiką ir populiarios televizijos laidos vedėją. L. Pobedonoscevo herojus Liną įpainios į netikėtą avantiūrą, kurios pabaigą nuspėti – sudėtinga.

„Tai – lyg jubiliejaus proga man įteikta dovana. Mano paties kelio restrospektyva – Tomo personaže randu nemažai savęs. Juk buvau ir padykęs, ir, nors tada to nesupratau, pasikėlęs“, – sakė lapkričio 15 d. keturiasdešimtmetį atšventęs L. Pobedonoscevas.

Visos renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų