REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis, S. Skambinas ir K. Krysko, V. Bareikis ir J. Šeduikytė (tv3.lt fotomontažas)

Besibaigiant 2019-iesiems, daugelis apsvarsto, kokie buvo praėję metai. Vieniems jie buvo geri, kitiems – kiek prastesni, o štai pramogų pasaulyje kaip niekada anksčiau pakvipo skyrybomis – skirtingais keliais pasuko daugybė idealiomis laikytų porų.

41

Besibaigiant 2019-iesiems, daugelis apsvarsto, kokie buvo praėję metai. Vieniems jie buvo geri, kitiems – kiek prastesni, o štai pramogų pasaulyje kaip niekada anksčiau pakvipo skyrybomis – skirtingais keliais pasuko daugybė idealiomis laikytų porų.

REKLAMA

Bėgant paskutinei metų dienai, kviečiame prisiminti, kokios garsios poros išsiskyrė šiemet.

Vidas Bareikis ir Jurga Šeduikytė

Visai neseniai – gruodžio mėnesio viduryje – apie savo skyrybas pranešė dainininkų pora Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis. 

„Laiškas nuo Jurgos ir Vido.

Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai, ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, – kas svarbiausia, – sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą. Šiuo atveju, tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgošti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime.

Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti ir būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Jurga ir Vidas“, – rašė tiek Jurga ir Vidas.

Savo asmeninio gyvenimo neviešinantys Jurga ir Vidas kartu gyveno dešimtmetį. Pora susituokė 2009-ųjų rugpjūtį, nedidelėje Juodkrantės Pranciškaus Asižiečio bažnyčioje. Sutuoktiniai augina sūnų Adą.

REKLAMA

Vis dėlto visai neseniai V. Bareikis kartu su sūnumi išvyko už Atlanto, o jiems kompaniją palaiko kita žinoma Lietuvos moteris, pati šiais metais išgyvenusi skyrybas – Indrė Stonkuvienė.

Gediminas Žilinskas ir Deimantė Kazėnaitė

Visai neseniai išsiskyrė ir kita tobula laikyta pora – fotografas Gediminas Žilinskas ir Deimantė Kazėnaitė. Pora draugavo net 7 metus, o taip pat kartu ir dirbo prie daugybės bendrų projektų. 

Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė

Ilgą laiką tęsėsi ir A. bei M. Šedžių skyrybų drama. Pora ne kartą susitiko teisme, tačiau dabar, panašu, viską pavyko išspręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Pora susituokė 2013-aisiais, o 2016-aisiais jiems gimė sūnus Gabrielius. Būtent dėl vaiko globos pora dažniausiai nerasdavo bendro sutarimo ir teismuose.

Tiesa, dabar tiek Monika, tiek ir Andrius mėgaujasi kitų antrųjų pusių dėmesiu. A. Šedžius šiuo metu susitikinėja su 20-mete Erdvile Pilvinyte iš Šiaulių. Jauna mergina drąsiai žiniasklaidai kalbėjo, kad su juo yra pora ir gyvena Andriaus namuose.

Tiesa, tuo tarpu Monika taip pat turi antrąją pusę – Dovydą, kuris gyvena užsienyje, tačiau dažnai svečiuojasi ir Lietuvoje.

Paklausta, ar besibaigiant 2019 metams ir radusi širdyje vietos naujai meilei, jaučiasi laiminga, M. Šedžiuvienė šypsojosi: „Jaučiuosi laiminga ir mano antra pusė tam tikrai daro didelę įtaką. Bet ne savo atsiradimu ar kažkokiais savo veiksmais – aš tiesiog jaučiuosi mylima, saugi ir dėl nieko neskauda galvos. Man dėl nieko nereikia išgyventi, kaip kas bus, ar nebus. Viskas yra ramu ir tikra.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus

Apie tai, kad A. Jagelavičiūtė ir M. Volkus suka skirtingais keliais, žinoma moteris socialiniuose tinkluose pranešė dar rugpjūčio mėnesio pabaigoje.

Kaip naujienų portalui tv3.lt lapkričio 25-ąją, patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė spaudai Rimantė Kraulišė, skyrybos vyko bendru poros sutikimu.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad A. Jagelavičiūtė ir M. Volkus žiedus sumainė dar 2013 metais, slaptos ceremonijos metu. Vėliau, 2014-aisiais, pora sulaukė atžalos – sūnaus Leono.

Tiesa, tai – jau antroji garsios moters santuoka. Pirmąkart A. Jagelavičiūtė buvo ištekėjusi už verslininko Vytauto Martinaičio, vis dėlto praėjus porai metų, jiedu pasuko skirtingais keliais. Vėliau žinoma moteris puoselėjo šiltus jausmus režisieriui Oskarui Koršunovui.

REKLAMA

Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius-Remis

Kurį laiką pramogų pasaulio užkulisiuose sklandė kalbos ir apie šios garsios poros atšalusius jausmus. Galiausiai lapkritį Karolina, pasidalijusi miela jų asmenuke, nutraukė gandus, parašydama, jog pora ketina padaryti pertrauką:

„Jau porą mėnesių sklinda kalbos, reguliariai gaunu šimtus žinučių iš jūsų su klausimu: „ar jūs vis dar kartu su Remiu?“ Iš tiesų, tai čia mano grybas yra, kad visad esu su jumis per daug atvira, ir per daug rodau savo privatų gyvenimą, nes po to gailiuosi, ir kai vyksta kažkas panašaus į skyrybas, nori nenori, tenka skirtis ne dviese, o su visa šalimi, nes neišvengiamai apie tave rašys, kalbės, visiems įdomu, visi gyvena kartu su tavimi tavo gyvenimą ir nori įlysti tau į triusikus, pakritikuot, pasakyt „sakiau tau, sakiau“… 

REKLAMA

Remis yra gražiausia ir tikriausia, kas man yra nutikę gyvenime, mes per šiuos pusantrų metų kartu visada neatsiplėšdami vienas nuo kito 24/7 patyrėme, man atrodo, daugiau, negu kitos poros per 5 metus. Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. 

Tiesiog būna visokių gyvenime laikotarpių ir krizių, mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę, nežinau, ar tai pertrauka, ar čia „Mercury ir Retrogade“ su*iso visiems galvas, bet kol kas mes nusprendėme jog mums geriau pabūti atskirai. Galbūt pabuvę atskirai suprasime, kad negalime vienas be kito, ir galų gale, mus vėl likimas suves kartu, ir grįšime vienas pas kitą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes gerai ir be galo šiltai sutariame, leidžiame laiką kartu ir su bendrais draugais, vienas kitą be galo mylime, galėčiau 5 dalių knygą parašyti apie tai kiek daug visko jaučiu.... Kol kas yra taip – kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į Techtop apdovanojimus, laukia nereali diena!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad K. Meschino ir R. Daškevičius vienas kitam viešai jausmų nebeslėpė nuo praėjusių metų liepos mėnesio. Socialiniuose tinkluose tąkart išplito vaizdo įrašas ir nuotrauka, kurioje jie užfiksuoti besibučiuojantys „Flying Saucer Gang“ koncerto Palangoje metu. 

REKLAMA

Karolina ir Remigijus turi ne tik tokias pačias tatuiruotes, bet kartu yra sukūrę ir bendrą kūrinį, kurį pristatė gegužės mėnesį. 

Indrė Stonkuvienė ir Mantas Stonkus

Ne vieną nustebino ir faktas, kad skirtingais keliais vasarą sukti nusprendė humoristas Mantas Stonkus ir TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė.

Apie tai socialiniuose tinkluose išradingai pranešė Mantas, kai pasidalijo savo ir Indrės bendra nuotrauka, po kuria rašė:

„Įsivaizduokit, kai girtas senis, kokiame madingame bare, bando pasilaižyti su ką tik pilnametystės sulaukusia mergaite. Ji bando jį atstumti, bet po kelių minučių jis vėl lėtai bando savo laimę. Jis gerai apsirengęs, pasikvepinęs, bet iš burnos nemaloniai smirda alkoholiu ir cigaretėm. Jis užkanda gumos, pabaigia kokteilį ir vis tiek bando. Jis žino, kad elgiasi nelabai etiškai, bet kol mergaitė atsisako, jis nieko blogo juk nedaro – taigi rankos nelaužia ir per prievartą liežuvio į burną nekiša(!) – bet vis tiek bando.

REKLAMA

Kai mato, kad nepavyks, tada nueina pas kitą auką, bando laimę su ja, bet nuo gretimo staliuko vieną akimi stebi mergaitę. Mergaitė truputį atsikvepia, bet dvi minutės poilsio ir šalia jos jau sėdi kitas senis – įsistatęs kiaulės akis, su tais pačiais kvapais ir pasitikėjimą savimi spinduliuojančiomis manieromis – bando šnekinti savo auką su intencija jai įkišti liežuvį į burną.

Nemaloniausia yra tai, kad jie turi teisę lįsti prie pilnametės. Dar nemaloniau, kad jie turi patirtį tokiuose dalykuose ir žino, kad jiems gali pavykti, jeigu tik auka bus pasimetusi ir naivi. Ir visada yra tikimybė, kad mergaitė sutiks pasivažinėti jo džipu, o paskui pirtelė ir visi tolimesni veiksmai, kurių protingam žmogui aiškinti nebereikia. Vėliau jis, toje pačioje pirtyje, galės pasigirti savo įtakingiems seniams, kokį gerą trofėjų apturėjo. Būtent taip su mumis šiuo metu elgiasi žurnalistai ir visuomenė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stebint socialines medijas, jau keli mėnesiai, aišku, jog mes su Indre nebegyvename kartu. Ir čia yra mūsų pasirinkimas ir mūsų teisė gyventi taip, kaip mes norime ir neturime niekam aiškinti, kas, kaip ir kodėl.

Mes esame suaugę žmonės, mylintys tėvai ir geri draugai ir mes visada būsime – Stonkai – nesvarbu, po vienu stogu, ar atskirai. Aš ne krepšininkas, o Indrė ne Stonkė ir mūsų skalbiniai džiovinami džiovyklėje.

Mergaitė turi teisę sėdėti bare, seniai irgi turi. Ir niekam nebūtų smagu, jei bare sėdėtų tik vieni, arba kiti, kontaktas visada smagus, nu, bet nebūtina lįsti laižytis.“

Indrė ir Mantas susituokė 2011 metais. Pora augina du vaikus – Ceciliją ir Pranciškų.

Karina Krysko ir Saulius Skambinas

Šiais metais pasitvirtino ir kalbos apie tai, kad skiriasi Karina Krysko ir Saulius Skambinas – rudenį Kauno teisme jie oficialiai išskirti.

REKLAMA

Pora siekė nutraukti savo santuoką abipusiu sutarimu.

Dar anksčiau žiniasklaidai susisiekus su Sauliumi, ir paklausus, ar gandai apie skyrybas yra teisingi, šis kalbas paneigė, tačiau jo žodžiai užminė mįslę: „Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje.“

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška.“

Vyras teigė, kad į kalbas apie nedarnius poros santykius jis itin didelio dėmesio nekreipia. „Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės.

Tad į tas kalbas aš ir nesigilinu. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuosi. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

REKLAMA

S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais, netrukus po to jiems gimė sūnus Majus.

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Atlikėja G. Rutkauskienė-Vasha šiandien atrodo savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama. Ne paslaptis, kad dar ne taip seniai merginos šypsena slėpė patį sunkiausią gyvenimo etapą – skyrybas su mylimu vyru. 

G. Rutkauskienė-Vasha ir R. Rutkauskas slapčia susituokė 2016-aisias. Tais pačiais metais porai gimė ir dukrelė Adrija, o oficialią vestuvių puotą jiedu iškėlė praėjusių metų vasarą Kaune. Tačiau jų santuoka iširo.

Po vestuvių gana greitai prasidėjo kalbos apie jųdviejų skyrybas. Interneto komentatoriai akylai stebėjo moters paskyras socialiniuose tinkluose ir pastebėjo, kad nebeliko gausybės nuotraukų su vyru, ji taip pat nebemūvėjo vestuvių žiedo, nešventė kartu gražiausių metų švenčių.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu pora buvo matoma vis rečiau, o Vasha pas vyrą į Graikiją skraidyti nustojo.

Kovo viduryje moteris viešai prisipažino, kad su vyru jau visiškai nebendrauja, o pagrindinę įrančios santuokos priežastį Gabrielė įvardijo skirtingą jųdviejų požiūrį į gyvenimą.

Visai neseniai naujienų portalui tv3.lt Vasha teigė supratusi, kad nepavykusi santoka ir skyrybos ją daug ko išmokė. „Taip, tikrai yra tas etapas, kurio metu reikia paliūdėti ir išsiverkti. Bet man viskas išėjo tik į naudą. Iš vienos pusės, galbūt aš kiek nukentėjau, bet iš kitos pusės, matau, kad mano gyvenimas tik gerėja, ir negali žinoti, kaip viskas bus ateityje. Labai džiaugiuosi, kad turiu noro, judu į priekį, turiu veiklos. Tie praradimai kartais atneša labai daug visokiausio gėrio. Svarbiausia, kad nė viena moteris nenuvertintų savęs ir judėtų į priekį, nes kuo daugiau mes veiksime, tuo įdomesnės  būsime ne tik vyrams, ne tik sau, bet ir apskritai gyvenimas bus kur kas įdomesnis“, – savo patirtimi dalijosi ji.

Rasa Arlauskienė ir Raimondas Arlauskas

Šį rudenį skirtis nusprendė ir renginių organizatorė Rasa Arlauskienė bei verslininkas Raimondas Arlauskas.

Tiesa, pora viešumoje niekuomet dažnai nesirodydavo ir anksčiau. Anksčiau atviraudama apie santykius su vyru, moteris aiškino to priežastį. „Mes drauge einame į labdaros renginius, koncertus ar teatrą. O vakarėliai jam nėra prie širdies. Be to, jis supranta, kad man tai yra labiau darbas negu pasilinksminimas“, – pasakos R. Arlauskienė.

REKLAMA

Tiesa, jau kurį laiką pramogų pasaulyje sklinda kalbos, jog R. Arlauskienė šiuo metu susitikinėja su dainininku Petru Dauniu. Vis dėlto tokios kalbas jiedu neigia, ir nors dažnai įvairiuose renginiuose kartu pozuoja, juos sieja ir darbo reikalai.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora augina du vaikus – 16-metį sūnų Matą ir 12 metų dukrą Evitą.

Indrė Kavaliauskaitės-Morkūnienė ir Jogaila Morkūnas

Po ketverių metų santuokos sugriuvo ir I. Kavaliauskaitės-Morkūnienės ir jos vyro Jogailos Morkūno šeima. Pora įtvirtino savo sprendimą pasukti skirtingais keliais.

Liepos mėnesį kalbintas Indrės Morkūnienės advokatas Liudas Paltanavičius teigė, kad skyrybų procesas vyksta sklandžiai – porai svarbiausios buvo ne turto dalybos, o vaikų gerovė.

Primename, kad žinią apie skyrybas, patvirtino pati Indrė, pabrėžusi, kad teismą pasiekė dokumentai dėl skyrybų ir to neigti prasmės nėra.

Vėliau susisiekus su J.Morkūnu, jis bet kokias kalbas apie šeimos išgyvenamą santykių krizę griežtai neigė. Jogaila žiniasklaidai sakė, kad tokios kalbos yra melas ir visiška nesąmonė. 

Pora aukso žiedus sumainė dar 2015-aisiais. Tąkart jų vestuves galėjo stebėti beveik visi – artimiausius draugus jie pakvietė į asmeninį skrydį, o danguje su lėktuvu išraižė širdelės formą.

REKLAMA

Indrė ir Jogaila augina du vaikus – dukrą Mariją Barborą ir sūnų Aleksandrą. Tai jau antroji Jogailos santuoka, iš ankstesnių santykių jis turi 20-metį sūnų Adomą.

Vaida Skaisgirė ir Rolandas Skaisgirys

Prieš kurį laiką pramogų pasaulį sudrebino ir kita žinia apie skyrybas – televizijos laidų vedėja ir prodiuserė V. Skaisgirė su vyru R. Skaisgiriu nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Poros skyrybų byla jau pasiekė teismą, o kartu ateities jie nekuria jau daugiau nei metus. Šią naujienų portalui tv3.lt patvirtino ir pati Vaida Skaisgirė: „Nebėra prasmės išsisukinėti, taip, tai tiesa.“

Primename, kad kalbos apie poros skyrybas ir yrančią santuoką pasirodė dar 2017-aisiais. Tąkart buvo kalbama, kad pora savo gyvenimus kuria ne po vienu stogu. Tąkart pora savo santykių ir galimų skyrybų nekomentavo, tačiau apkalbas nutraukė praėjusiais metais suorganizuota poros kelionė į Italiją. Kartu su sūnumi jie mėgavosi atostogomis.

Visgi pora vis dažniau raudonuoju kilimu žengė ne susikibę už rankų, bet atskirai. Vaida apie skyrybas neprakalbo ir sutuoktinio 50-mečio šventėje.

Pora pirmąkart viešai pasirodė 2011-aisiais, 2012-aisiais susižadėjo ir pradėjo lauktis sūnaus. Tąkart Vaida tvirtino, kad santuoka bus tikrai ne dėl gimsiančio sūnaus, o iš meilės.

REKLAMA

2013-aisiais jie susituokė Barbadose, o vėliau santuoką įteisino Lietuvoje.

Goda Alijeva ir Rolandas Alijevas

Prieš 9-erius metus tardama priesaiką bažnyčioje, grupės „69 danguje“ narė G. Alijeva buvo tikra – teka vieną kartą ir visam gyvenimui. Krepšininkas R. Alijevas atrodė svajonių vyras, su kuriuo ji bus laiminga amžinai. 

Vis dėlto šiais metais pora pasuko skirtingais keliais.

Atvirai kalbėjusi Goda sakė, kad jų su Rolandu santuoka byrėti pradėjo kur kas anksčiau, tačiau nutiko taip, kaip, greičiausiai, buvo lemta nutikti. 

„Tai nebuvo skyrybos po dviejų, trijų ar po penkių metų. Mūsų santuoka turėjo brandą, tai įvyko palaipsniui, mes, moterys, intuityvios, ateina vidinis supratimas, jausmas. Tada yra blogiausia. Galima viską atleisti, aš tai žinau, galima atleisti tikrai daug savo žmogui, vaikų tėčiui, bet tada pradedi galvoti, ar verta tą kainą tokią didelę mokėti. Vaikai užaugs, jie išeis, o jei tu vidumi daraisi tuščias, nepilnavertis, duodamas daug negauni grąžos, tu pradedi jaustis nelaimingas. Matyt, viskas įvyko ne be reikalo, tiesiog aš šiuo metu galvoju, kad tai buvo suplanuota. Karma galbūt... Galbūt tam, kad aš būčiau tokia, kokia esu šiandien dienai“, – pridūrė Goda. 

Grupės „69 danguje“ narė G. Alijeva neslėpė, kad skyrybos pareikalavo daug jėgų ir emocijų. Jai teko susigyventi su mintimi ir, svarbiausia, su savimi. Goda ir Rolandas augina du vaikus.

REKLAMA

Sandra Žutautienė ir Edvardas Žutautas

„TV Pagalbos“ žvaigždės Sandros Žutautienės šeimoje rugsėjį pasirodė liūdnos žinios. Žinoma moteris pranešė apie skyrybas su vyru Edvardu.

Pora visuomet vengdavo viešumos, o ir renginiuose Sandra dažniau pasirodydavo lydima kolegių, o ne antrosios pusės.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Sandra ir Edvardas Žutautai santuokoje praleido 10 metų. 

Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Skandalingajam kriptomilijonieriui Pauliui Aršauskui šie metai taip pat nebuvo patys lengviausi – dar rugpjūčio pirmosiomis dienomis pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad vos pusmetį santuokoje išgyvenęs kriptomilijonierius ir jo žmona Eglė suka skirtingais keliais.

Oficialų skyrybų ieškinį mergina pateikė dar gegužės mėnesį. E. Malinauskaitė dėl skyrybų kaltino sutuoktinį Paulių – jauna moteris savo sutuoktinį kaltina smurtiniu nusikaltimu.

Eglė ir Paulius susituokti nusprendė vos po pusmečio draugystės, sausio 23-iąją. Tai buvo jau antroji santuoka Pauliui – prieš tai jis buvo susituokęs su Diana Taraškevičiūtė. Pora augina dukrelę. 

Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis

Rudenį pramogų pasaulyje pasklido kalbos ir apie dainininkės R. Ščiogolevaitės ir jos vyro Rolando  griūvančią santuoką. Tuo metu moteris laukėsi penktojo savo vaikelio.

REKLAMA

Visai neseniai Rūtai ir Rolandui gimė 5-asis vaikelis. Tai – 4 bendra jos ir Rolando atžala. Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

Artūras Zuokas ir Agnė Zuokienė

Birželį pasirodė žinios apie tai, kad byra Vilniaus savivaldybės tarybos nario A. Zuoko ir jo žmonos Agnės šeima. Ir nors pati Agnė pirmadienio popietę teigė, kad jokios krizės nėra, panašu, kad yra kitaip.

Paklausus A. Zuokienės, ar tai – tiesa, ši tepasakė: „Kreipkitės į teismą, su Dievu“.

Dar anksčiau A. Zuokas viešai nepripažino, tačiau ir nepaneigė gandų, kad jiedu su žmona Agne pasuko skirtingais keliais iš karto po to, kai šis nesėkmingai pabandė tapti Vilniaus miesto meru.

„Na, nenorėčiau į šį klausimą atsakyti, nors jo ir tikėjausi. Mes esame suaugę, savarankiški žmonės, gerbiantys vienas kito individualumą ir apie savo asmeninius dalykus nesiruošiame šnekėti viešumoje. Koks tas gyvenimas bus, toks“, – LRT laidoje „C‘mon, Nemira“ dar prieš savaitę kalbėjo A. Zuokas.

Tuo metu dar vakar pati A. Zuokienė portalui tv3.lt stebėjosi tuo, ką viešojoje erdvėje galėjo pasakyti jos vyras. Moters teigimu, santykių krizė judviejų neištiko.

„Na... Aš turiu vaikus, pas mane nėra jokios krizės. Tai čia koks skirtumas... Viskas yra gerai“, – sakė A. Zuokienė. Paklausus, kokie jų santykiai dabar su vyru A. Zuoku, moteris tvirtino, kad viskas yra gerai.

REKLAMA

Vis dėlto vėliau ji užsiminė apie tai, kad jų skyrybų priežastis – vyro neištikimybė.

Jonas Sakalauskas ir Agnė Sabulytė

Visai neseniai viešai pasirodė žinios ir apie Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) vadovo J. Sakalauskas ir jo žmonos, solistės A. Sabulytės byrančią santuoką. Abu jie tai pranešė socialiniuose tinkluose.

„Brangūs draugai, kolegos, partneriai, gerbėjai,

Norime padėkoti visiems, palaikiusiems mūsų šeimą, keliavusiems kartu su mumis augimo,atradimo, kūrybos kelionėje. Dėkojame Jums už tikėjimą ir pasitikėjimą. Linkėdami vienas kitam ramybės ir gražių naujų pradžių, pranešame, kad mūsų asmeniniai keliai išsiskyrė. Prašome Jūsų gerbti mūsų gyvenimo privatumą.

Agnė ir Jonas“, – rašė žinoma pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų