REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
„Home Decor By Natalija Bunkė“ seminaro akimirkos (D. Kučio nuotr.)

Natalija Bunkė neslepia – 2019-ieji metai jai buvo vieni geriausių gyvenime. Žinoma dainininkė atvirauja, kad ir ateinantiems metams turi tikslų, bet svajoja tyliai, o dabar su džiaugsmu išgyvena kiekvieną pergalę.

13

Natalija Bunkė neslepia – 2019-ieji metai jai buvo vieni geriausių gyvenime. Žinoma dainininkė atvirauja, kad ir ateinantiems metams turi tikslų, bet svajoja tyliai, o dabar su džiaugsmu išgyvena kiekvieną pergalę.

REKLAMA

Moteris atskleidė, jog iš tiesų 2019-ieji kai kuriais atvejais kardinaliai pakeitė visą jos gyvenimą.

Tiek per Kalėdas, tiek ir per Naujuosius N. Bunkė aktyviai koncertavo. Naujienų portalui tv3.lt ji atskleidė, dar paskutines 2019-ųjų dienas ji skyrė poilsiui, vis dėlto į 2020–uosius žengė taip pat scenoje. Naujųjų metų naktį ji surengė net 3 koncertus.

Paklausta, kada paskutinįkart kitus metus pasitiko ne koncertuodama, žinoma moteris nusišypsojo – tai buvo metai, kai laukėsi sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ji tikina, kad šitaip švęsti Naujuosius pasirenka pati: „Taip, tai – diena, kai honorarai yra didesni, bet aš dirbu ne dėl to. Iš tiesų, man labai gera tai daryti ir aš džiaugiuosi, kad dirbu darbą, kurio „darbu“ nė negaliu pavadinti. Tai – didžiausias mano pomėgis ir aš linksminuosi kartu su tais žmonėmis. Man yra labai smagu ir kitaip aš jau nė  neįsivaizduoju.“

REKLAMA

Visas gruodis N. Bunkei buvo itin intensyvus, vis dėlto paslaptis, kaip neperdegti, yra tik viena – miegas. „Dabar mano ritmas yra labai susimaišęs – einu miegoti 4 valandą nakties. Bet šiaip stengiuosi kuo ilgiau pamiegoti, ir kad mano miegui niekas netrukdytų. Žinoma, būna visaip“, – pasakojo atlikėja.

Vis dėlto ji neslėpė, kad padarė ir vieną klaidą. „Ateityje reikės prioritetus susidėlioti kitaip. Šiais metais turėjau labai daug koncertų. Vien per šį mėnesį, kartu su Edgaru paskaičiavome, jų buvo net 21. Supratau, kad turbūt pats optimaliausias koncertų skaičius per mėnesį būtų 15. Tada viskas vyksta su džiugesiu. O dabar kai kur būdavo, kad imdavau dėl kažko erzintis – vadinasi, prisiėmiau per daug. Bet nieko baisaus – bus pamoka“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, 2019-uosius Natalija vadino vienais sėkmingiausių savo gyvenimo metų, o ypatingai – darbo prasme. Pasirodo, kad prie to nemažai prisidėjęs ir jos mylimasis Edgaras Eidėjus. „Labai smagu, kad šiais metais pradėjau turą po Lietuvą, ir jis yra labai sėkmingas. Taip pat prie mano komandos prisidėjo daugiau žmonių,  o Edgaras tapo atsakingas už viską. Nuo savo pečių nusimečiau labai daug darbų. Šiais metais įsigijome ir namą – viskas labai juda į priekį. Praėjusiais metais labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad ir kiti bus panašūs. Žinoma, tokie patys jie nebus, nes 2019 metais nutiko labai daug gerų dalykų, kurie pakeitė gyvenimą“, – šypsojosi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne vienas šį, sausio 1-osios rytą, pradėjo nuo pažado kažką pakeisti ar naujų tikslų išsikėlimo. Paklausta, ar ir ji ėmė ieškoti naujų tikslų, dainininkė sakė, kad svajoti visuomet stengiasi tyliai. 

„Tikslų turiu labai daug ir jie nebūtinai skirti tik kitiems metams. Čia labiau skirta ateičiai. Jei man pavyks tai įgyvendinti, aš labai džiaugsiuosi, jei ne – ką padarysi. Bet matau, kad kai kurie dalykai, apie kuriuos nė nesvajojau, man pildosi. Pavyzdžiui, šiais metais mane pakvietė „M.A.M.A“ apdovanojimuose sukurti pasirodymą. Man tai buvo didžiulė staigmena ir aš tuo labai džiaugiausi – iš laimės net šokinėjau. Man norisi nenuvilti, viską padaryti labai gerai, kad tai atrodytų labai kokybiškai“, – kalbėjo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų