REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
„X faktoriaus“ superfinalo dalyviai (nuotr. Organizatorių)

Šį vakarą per TV3 televiziją – žiūrimiausio Lietuvoje muzikinio projekto „X faktorius“ superfinalas. Jo metu paaiškės, kas taps šou nugalėtoju ir pelnys 15 tūkst. eurų. Šį kartą projekto teisėjai turės tik patariamąjį balsą – viską spręs balsuojantys žiūrovai.

54

Šį vakarą per TV3 televiziją – žiūrimiausio Lietuvoje muzikinio projekto „X faktorius“ superfinalas. Jo metu paaiškės, kas taps šou nugalėtoju ir pelnys 15 tūkst. eurų. Šį kartą projekto teisėjai turės tik patariamąjį balsą – viską spręs balsuojantys žiūrovai.

REKLAMA

Scenoje dėl geriausiojo vardo varžysis Sauliaus Prūsaičio mokinė Martyna Jezepčikaitė, Marijono Mikutavičiaus komandos narė Milda Martinkėnaitė, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo auklėtiniai Titas ir Benas. Prieš pat itin svarbų vakarą, šou dalyviai pasakoja, kur leistų laimėtus pinigus, kaip jaučiasi ir ką jiems davė dalyvavimas projekte.

Scenoje užaugo ir suprato, ko reikia žiūrovams

Martyna teigė, kad pinigus skirtų doriems dalykams – įkurtų fondą, kuris padėtų likimo nuskriaustiems. Likusius pinigus norėtų išleisti kūrybai, dainų įrašams. Šou dalyvė juokėsi, kad jos silpnybė yra avalynė, todėl leistų sau nusipirkti trokštamų batų porą.

REKLAMA
REKLAMA

Alytuje gyvenanti Martyna – tikrai ne naujokė scenoje. Septyniolikmetė – tarptautinių konkursų dalyvė, nuskynusi laurus ne viename iš jų. Ji yra vienintelė iš visų finalistų, nė karto nestovėjusi ant išlikimo ribos priešais teisėjus. Martyna neslepia, kad kelias, kurį nuėjo iki superfinalo, nebuvo lengvas. Martyna sako, kad dabar jai svarbiausia palaikymas, kurio ji sulaukia iš alytiškių, miesto savivaldybės.

REKLAMA

„Kad taip toli nueisiu, aš negalvojau. Parodžiau projekte, ką galiu. Tai yra šou verslas ir turi elgtis taip, kaip būtina elgtis. Net pati stebiuosi, dabar aš visai kitas žmogus. Aš kitaip mąstau, scenoje aš užaugau. Projekte pasikeitė mano požiūris į lietuvių publiką. Supratau, ko jiems reikia. Visas laidas aš buvau stipri. Išlieku stipri ir dabar, palaikau tą tempą. Kiekvieną dieną dainavau, repetavau, šokau. Daug dirbau, dirbau, dirbau. Tik dabar supratau, kad aš čia esu ir kad man reikia čia būti“, – sako jauniausia finalininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Martyna neslepia, kad sulaukia ne tik pagyrų, bet ir kritikos. Atsiranda tokių, kurie sako, kad mergina per daug savimi pasitiki, yra užrietusi nosį. „Aš žinau, kas aš esu, žinau, kad noriu nugalėti. Žinau, kokia aš noriu būti ir kuo esu. Nesikeisiu dėl žmonių, kurie man kažką sako iš šono“, – tvirtai kalba mergina.

Projekte sužinojo, koks gražus yra pasaulis

Jei laimės 15 tūkst. eurų, pirmiausia Milda surengs didelę šventę savo šeimos nariams ir draugams. Atšventusi pergalę, keliautų į įrašų studiją įrašinėti dainų albumo. Mergina neslepia, kad dalyvavimas šou pareikalavo labai daug laiko, todėl šeima liko antrame plane. Milda norėtų jiems padėkoti už kantrybę, palaikymą ir nusivesti į restoraną, pasidžiaugti sėkme. Šou dalyvė pasakoja, kad kai sekmadieniais ji jaudinasi projekto užkulisiuose, jos artimieji nerimauja prie TV ekranų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Krikšto sūnus prašo, kad nupirkčiau jam motorolerį, tai dėl to gali būti ilga diskusija. Esame labai artimi, kai jis gimė, man buvo 13 metų. Aš juo labai rūpinausi, dėl to užaugo toks šmikis kaip aš. Dabar taip drąsiai ir prašo iš manęs dovanų“, – juokiasi projekto dalyvė.

„X faktoriuje“ Milda dalyvauja jau antrą kartą. Mergina grįžo į projektą vedina ambicijų įrodyti, kad yra verta čia būti. Tačiau tuo pat metu ją lydėjo ir baimė – ji turi pasirodyti geriau nei kad praėjusį sezoną. Milda pasakojo, kad daugiausiai jos nervų pareikalavo pasirodymas „Kėdžių iššūkyje“ ir išlikimo kova su Gerda. Labiausiai merginą džiugina gerbėjų palaikymas, ji neslepia, kad dėl to gali net apsiverkti. „Atrodo, kad iki šiol nežinojau, koks gražus yra pasaulis. Aš noriu eiti į priekį aukštai iškėlusi galvą ir superfinale parodyti, kad reikia save mylėti ir savimi tikėti“, – sako Milda.

REKLAMA

Pinigus pasidalins su konkurentu

Jei laimės projektą, didžiąją dalį pinigų Titas ir Benas žada investuoti į muzikinę veiklą ir įrašų studiją, kurią jau baigia įsirengti. Pusbroliai sako, kad Panevėžyje yra nemažai perspektyvių kuriančių žmonių, todėl norėtų jiems suteikti galimybę įrašyti dainų. „Prieš penktojo finalo lemiamą dvikovą su Norbertu, kurį mes vadiname broliu, susilažinome, kad jei vienas iš mūsų laimės projektą, pinigus pasidalinsime“, – juokiasi Titas ir Benas.

Pusbroliai prisiminė, kad pirmą kartą atėjus į sceną ir atsistojus prieš teisėjus, jie nesitikėjo nieko. Titas ir Benas tiesiog norėjo parodyti tai, ką buvo pasiruošę. Vaikinai juokiasi, kad gyvenime nėra taip drebėję iš baimės, atrodė, kad kojos sulinks, o galvose vyko chaosas.

REKLAMA

Titas ir Benas yra ypatingai dėkingi savo mokytojui S. Urbonavičiui-Samui. Pusbroliai jį apibūdina kaip nerealų žmogų, turintį daugybę reikalų, tačiau visada atrandanti laiko savo mokiniams. „Samas itin rūpinasi mūsų pasirodymų kokybe. Labai geras jausmas – jauti pasitikėjimą, kai matai, kad mokytojas rūpinasi tavimi“, – kalba pusbroliai.

Šou dalyviai pasakoja, kad „X faktorius“ jiems tapo gyvenimo būdu. Vaikinai užmiega su mintimis apie  projektą, atsikelia su tomis pat mintimis. Panevėžiečiai neslepia, kad labai nori laimėti ir tiki savo sėkme. „Manome, kad galbūt esame verti pergalės. Į superfinalą eisim jau kaip paaugę asmenybės, paaugę atlikėjai. Svarbiausia mūsų misija – džiuginti žmones ir nešti jiems emociją“, – sako pusbroliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų