REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vizažistė bei tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė socialinėje erdvėje renka vis didesnį sekėjų būrį, o jos vaizdo įrašai, kuriuose demonstruoja, kaip susikurti nepriekaištingą makiažą, sulaukia daugybės peržiūrų.

Vizažistė bei tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė socialinėje erdvėje renka vis didesnį sekėjų būrį, o jos vaizdo įrašai, kuriuose demonstruoja, kaip susikurti nepriekaištingą makiažą, sulaukia daugybės peržiūrų.

REKLAMA

Mergina taip pat džiaugiasi galėdama būti „Maybelline New York“ kosmetikos vizažiste.

„Prieš man tampant „Maybelline New York“ vizažistei, buvau įsimylėjusi iki ausų šią kosmetiką ir „Maybelline“ ideologiją“, – prisipažįsta mergina.

Pasak Kamilės, „Maybelline New York“ kosmetika išsiskiria iš visų esamų rinkoje: „Kompanija kurdama savo produkciją, derina naujausias mados tendencijas ir kuria produktus, kurie yra inovatyvus, kalbant apie kosmetikos rinką. Pavyzdžiui, viena iš naujienų, kuri kosmetikos parduotuvių lentynas pasieks po naujų metų, yra „The Falsies Lash Lift“ blakstienų tušas. 

Jis atitinka net blakstienų laminavimo procedūros efektą. Tai yra inovatyvu, nauja, kurdami tokius ir panašius produktus, „Maybelline“ leidžia moterims išbandyti vyraujančias naujoves, kurios yra populiarios ne tik ypatingoms progoms, o „įpaišyti“ tuos produktus į savo kasdienybę.“

REKLAMA
REKLAMA

„Taip pat svarbu paminėti, jog kiekvienas kompanijos sukurtas produktas yra įkvėptas nuolatinio darbo su žinomais užsienio dizaineriais, modeliais ir kitais grožio ir mados industrijoje figūruojančiais profesionalais, tokiais kaip Gigi Hadid, Makeup Shayla, PUMA, Adriana Lima, Ashley Longshore ir daugelis kitų įžymių veidų“, – džiaugėsi Kamilė.

REKLAMA

Artėjant 2020 metams, vizažistė papasakojo kitų metų tendencijas. Kamilės teigimu, bus populiaru ryškių spalvų akių pravedimai, populiariausios neoninės, pastelinės spalvos. Ryškiai spalvotas akių pravedimas – pagrindinis viso veido makiažas. Švytinti oda – vis dar madinga, vizažistės manymu, ji bus madinga dar ilgai.

„Raudonos lūpos kaip pagrindinis veido makiažo akcentas. Tai klasika, tai turbūt niekada neišeis iš mados, tačiau pastebima, jog artėjančiais 2020 metais, tai ypač išpopuliarės. Taip pat kaip ir pasteliniai švelnūs akių šešėliai, blizgios lūpos ir blizgūs akių vokai. Panaudojant tą patį lūpų blizgį, jį tepant ir ant lūpų ir ant akių vokų, taip galima sukurti monochromatinį makiažą“, – patarimais dalijosi Kamilė.

REKLAMA
REKLAMA

Atėjus šaltesniems orams, vizažistė patarė naudoti daugiau maskavimo turinčius makiažo produktus: „Puikiai tiks „Matte and Poreless iš Fit me“ skystas makiažo pagrindas, „Instant Eraser“ maskuoklis, „Lasting Fix“ biri bespalvė pudra, ji užfiksuos makiažą ir taip užtikrins jog jis išsilaikys ilgai. Atšilus orams, rekomenduoju lengvesnius produktus, kaip paprastą „BB“ kremą ir „Fit me“ maskuoklį. Taip pat svarbu nepamiršti užfiksuoti makiažą su fiksatoriumi,  pavyzdžiui, „Lasting fix“ makiažo purškikliu.“

Kamilės teigimu, šiuolaikinėje kosmetikoje neužtenka, kad produktas tiesiog atliktų savo funkciją, pavyzdžiui, maskuotų, suteiktų spalvos. Dabar produktai turėtų būti praturtinti odos būklę gerinančiais ingredientais, kaip hialurono rūgštis ar vitaminai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų