REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Hario Poterio“ žvaigždės (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Didžiosios metų šventės daugeliui asocijuojasi ne tik su artimiausiais žmonėmis, dovanomis bei gausiai nukrautu stalu, bet ir su tikra klasika tapusiais tokiais filmais, kaip „Vienas namuose“ ar „Haris Poteris“.

8

Didžiosios metų šventės daugeliui asocijuojasi ne tik su artimiausiais žmonėmis, dovanomis bei gausiai nukrautu stalu, bet ir su tikra klasika tapusiais tokiais filmais, kaip „Vienas namuose“ ar „Haris Poteris“.

REKLAMA

Nepaisant to, kad paskutinė pastarojo filmo dalis pasirodė dar 2011-aisiais, didžiausi gerbėjai domisi savo numylėtų aktorių gyvenimais ir dabar.

Ir nors dažnai aktorių draugystė baigiasi filmavimo aikštelėje, filmų apie burtininką Harį Poterį herojai įrodo kitaip. Pasirodo, kad jie iki šiol yra itin geri draugai.

Tarsi norėdami tai įrodyti, visai neseniai jie susitiko, o gražiausiomis akimirkomis pasidalijo ir socialiniuose tinkluose. Susitikime dalyvavo Emma Watson (suvaidinusi Hermioną Įkyrėlę), Tomas Feltonas (suvaidinęs Draką Smirdžių), Evanna Lynch (suvaidinusi Luną Geranorę), Bonnie Wright (suvaidinusi Džinę Vizli) ir Matthew Lewis (suvaidinęs Nevilį Nevėkšlą).

Nuotrauka pasidalijęs T. Feltonas, šmaikščiai rašė, jog tai – „Sveikinimai nuo mano klasiokų“, turėdamas omenyje, jog filme jie visi vaidino, kad mokosi Hogvartso burtų mokykloje.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad dar visai neseniai sklandė kalbos, jog T. Feltonas ir E. Watson – kiek daugiau, nei tik draugai. Priešus – Hermioną ir Drake’ą – filmuose apie Harį Poterį suvaidinę E. Watson ir T. Feltonas realybėje imami kartu pastebėti vis dažniau.

REKLAMA

Prieš kelis mėnesius T. Feltonas savo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo nuotrauka su Emma, kurioje jie abu pozuoja su pižamomis Pietų Afrikoje. Negana to, panašu, kad Tomas užiksuotas bemokantis aktorę groti gitara, mat po nuotrauka jis trumpai brūkštelėjo: „Greitai mokosi“.

Komentatorius šis vaizdas sužavėjo – didžioji jų dalis yra šventai įsitikinusi, kad Tomas ir Emma iš tiesų yra pora.

„Tai dovana visiems, kurie myli Hermioną ir Drake’ą“, „Dabar galiu ramiai numirti“, „Mano mintyse, jūs buvote kartu amžinai“ – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ar pora iš tiesų susitikinėja, iki galo nėra aišku. Tikėtina, kad jiedu galėtų tai puikiai nuslėpti, kaip ir, pavyzdžiui, Ronį suvaidinęs Rupertas Grintas.

Dar praėjusių metų pabaigoje R. Grintas buvo užfiksuotas su kita žinoma aktore, Georgia Groomes. Po nuotraukų paviešinimo internete paaiškėjo, kad jiedu susitikinėja jau 7 metus, tačiau tai tik dabar iškilo į viešumą!

Gerbėjus tai kaip reikiant nustebuno. „Nė neįsivaizdavau, kad jiedu susitikinėja“, „Ką aš praleidau??“, „Kaip įmanoma, kad mes apie tai sužinom tik dabar?“ – tokie ir panašūs komentarai netrukus pasipylė „Twitter“ socialiniame tinkle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų