REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Justino Bieberio kalėdinė eglutė (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkas Justinas Bieberis išties moka nustebinti savo sekėjus. Artėjant didžiosioms metų šventėms, žinomas vyras nusprendė parodyti, kaip atrodo jo ir žmonos Hailey Baldwin puošta eglutė.

11

Dainininkas Justinas Bieberis išties moka nustebinti savo sekėjus. Artėjant didžiosioms metų šventėms, žinomas vyras nusprendė parodyti, kaip atrodo jo ir žmonos Hailey Baldwin puošta eglutė.

REKLAMA

Tiesa, tokia patiktų ne daugeliui…

Kaip visu šventiniu laikotarpiu atrodys jo kalėdinė eglutė, J. Bieberis nusprendė savo sekėjams parodyti naudodamasi „Instagram“. 25 metų žvaigždė nufilmavo žybsinčią, ir ne itin gausiai papuoštą eglutę, ant kurios buvo pakabinti picas ir prancūziškas bulvytes vaizduojantys papuošimai, o taip pat didžiosiomis raidėmis sudėtas žodis „DREW“ – tai reiškia vidurinįjį J. Bieberio vardą.

Tradicinių kalėdinių papuošimų čia buvo matyti vos keli – panašu, kad J. Bieberis per šias Kalėdas ieškojo tikrai originalių dekoracijų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai – ne vieninteliai įdomūs posūkiai atlikėjo gyvenime. Dar visai neseniai jis buvo plaukus nusidažęs šviesiai rožine spalva.

REKLAMA

Primename, kad šitaip savo plaukus prieš kelis metus buvo nusidažiusi ir jo mylimoji Hailey. Tąkart mergina su minėtu nauju įvaizdžiu pasirodė iškilmingame „Met Gala“ pokylyje. Vis dėlto įdomu tai, kad tuo metu Hailey buvo poruojama su kitu garsiu dainininku, Shawnu Mendesu (šis šiuo metu susitikinėja su atlikėja Camila Cabello). Ir nors pati H. Baldwin apie Shawną yra atsiliepusi kaip apie tobulą vyrą, šis taip niekuomet ir nepatvirtino – buvo jiedu pora ar ne.

Neseniai žiedus sumainę H. Baldwin ir J. Bieberis tik neseniai su pasauliu ėmė dalintis savo vestyvių vaizdais. Per pačią šventę savo paskyrose vestuvių akimirkomis jie nesidalijo – tą už juos padarė garbingi svečiai. Tarp jų buvo ir manekenė Kendall Jenner, Ireland Baldwin bei daugelis kitų. Tikėtina, kad šventėje lankėsi ir milijardierė Kylie Jenner, tačiau jos buvusio mylimojo reperio Traviso Scotto, tikėtina, šventėje nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Justinas su Hailey jau ilgai planavo surengti didelę ceremoniją, kurioje dalyvautų jų artimi draugai bei šeimos nariai. Ir nors jų vestuvės buvo atidėtos jau kelis kartus dėl Justino psichinės sveikatos, dabar teigiama, kad jis jaučiasi kur kas geriau.

Tiesa, dar šią žiemą Hailey Baldwin apie santuoką kalbėjo taip, lyg būtų buvusi priversta susituokti. Prieš tai ji neturėjo rimtų santykių, tačiau dabar, nors ir atrodo laiminga, ne vieną kartą yra minėjusi, kad santuokoje gyventi jai yra baisu ir sunku.

Kalbėdama su Kendall Jenner viename radijo šou, modelis Hailey dar kartą prakalbo apie tai, kad susituokusi jaučiasi keistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai tikrai labai baisu, būti tokiai jaunai ir jau susituokusiai. Tai baisu, tačiau tai yra žmogus, kurį buvau įsimylėjusi tiek daug metų“, – sakė ji.

Baldwin taip pat pridūrė, kad kol nepasirašė vedybinių dokumentų, neįsivaizdavo, ką reiškia būti susituokusiai ir pasižadėti mylėti iki gyvenimo galo, tačiau tik tai padariusi suprato.

„Buvau kūdikis, neturėjau daug patirties, o dabar esu susituokusi“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų