REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Irena Starošaitė (Karolio Bakūno nuotr.) (nuotr. tv3.lt)

Scenos diva Irena Starošaitė savo energija užburia ne vieną. Nepriekaištingai ant scenos atrodanti moteris ne retai mėgsta nustebintinti gerbėjus savo išvaizdos pokyčiais.

30

Scenos diva Irena Starošaitė savo energija užburia ne vieną. Nepriekaištingai ant scenos atrodanti moteris ne retai mėgsta nustebintinti gerbėjus savo išvaizdos pokyčiais.

REKLAMA

Bėgant metams Irena stebino ir kardinaliais šukuosenos pokyčiais. Visąlaik iki pečių rudais plaukais besidžiaugusi moteris buvo pasipuošusi ilgomis kasytėmis, o vėliau savo natūralius plaukus nusirėžė taip trumpai, kaip dar nėra turėjusi.

Pokyčiais nustebinusi ir 9 kilogramų atsikračiusi Irena sulaukia ir gausybės komplimentų dėl savo šukuosenos. Tiesa, Irena tv3.lt prasitarė, kad norėjo kur kas drąsesnės šukuosenos.

„Norėjosi ilgų ilgų kasyčių, anksčiau ilgais plaukais buvau, po kasyčių liko tokie ataugę plaukai, todėl norėjau visiškai pasikeisti. Turėjau idėją net ežiuku nusikirpti, bet kirpėja neleido ir sakė, kad negali nukirpti“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjos įvaizdį įvertino ir jos mylimasis – Žilvinas Žvagulis – kuris, kaip ji sakė, nemėgsta žarstytis komplimentais.

„Vyras reagavo gerai, mano vyras nesako komplimentų, bet vieną kartą pasakė ir užtenka. Jis man sakė, kad tikrai gražu. Kai ilgesni plaukai, su jais daugiau darbo, o čia... Vau! Koncertuose nebuvau dar su tokiais plaukais, įdomu, kaip scenoje jausiuosi, atrodysiu“, – kalbėjo dainininkė.

REKLAMA

Dainininkė Irena Starošaitė visą gyvenimą kovoja su antsvoriu. Šiuo metu ji džiaugiasi sulieknėjusia figūra ir dieta, kuri keičia esminius mitybos įpročius, bet nealina organizmo ir nereikalauja titaniškų pastangų – tik šiek tiek disciplinos.

Nors praėjo 20 metų, iš atminties Irena iki šiol negali išmesti vasaros prieš savo vestuves – tada ilgam išvyko gastrolių į Japoniją. Kartu vežėsi ir savo pačios nuotrauką, kuri kaip reikiant sutrikdė, – ypač joje puikiai matomas pagurklis.

Jau būdama kelionėje Irena ėmėsi pokyčių ir vėliau, jau grįžus į Lietuvą, rezultatą pastebėjo visi – jos nebeatpažino net draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai 50-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė mano, kad nėra pasiteisinimo atrodyti blogai – nesvarbu, tau 20, ar 50 metų bei dalinasi savo žavesio paslaptimis ir grožio receptais.

Pirmąsias gerbėjų simpatijas Irena pelnė daugiau nei prieš du dešimtmečius, kuomet dabartinis vyras Žilvinas pakvietė moterį prisijungti prie jo tuometinių muzikinių projektų. Per tuos metus Irena pasiekė įsimintinų karjeros pasiekimų ir įsitvirtino Lietuvos scenoje, tačiau nuolatiniai koncertai, stresas ir repeticijos ypatingai atsiliepia ne tik sveikatai, bet ir išvaizdai.

„Aš save myliu ir prižiūriu – daug judu, sportuoju, šoku, stengiuosi kuo sveikiau maitintis, išsimiegoti, vartoju patikimus maisto papildus. Ir nors esu tikrai patenkinta savimi, tačiau įtemptas darbo grafikas ir stresas turi savo pasekmes“, – atvirauja I. Staroišaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė atskleidžia, jog jai rūpestį kelia jos plaukai ir veido oda. „Ne tik dabar, o visą gyvenimą, rūpestį man kelia mano plaukai. Taip pat su laiku ant veido atsirado ir pigmentinės dėmės“, – pasakoja žinoma moteris.

Irenos nuomone, nevalia apsileisti ir savęs neprižiūrėti – tai turėtų rūpėti kiekvienai moteriai. Ir tai moterys turėtų daryti ne dėl kažko kito, o pirmiausiai dėl savęs. „Nereikia perspausti, neturi atrodyti kaip saldainis, tačiau estetika – ji tikrai reikalinga. Smagu žvelgti į save veidrodyje ir sau šypsotis, tai suteikia pasitikėjimo“ , – sako I. Starošaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų