REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Natalie Zettel (nuotr. Instagram)

Kai jau atrodo, kad apie Kardashian-Jenner klaną žinome viską, šeima vis sugeba pateikti kokią netikėtą naujieną. Pavyzdžiui, visai neseniai gerbėjai atkapstė garsiosios šeimos gimines, o ypatingai juos sudomino viena persona.

19

Kai jau atrodo, kad apie Kardashian-Jenner klaną žinome viską, šeima vis sugeba pateikti kokią netikėtą naujieną. Pavyzdžiui, visai neseniai gerbėjai atkapstė garsiosios šeimos gimines, o ypatingai juos sudomino viena persona.

REKLAMA

Kaip užsienio žiniasklaida apibūdina Natalie Zettel, tai – slapta populiariųjų seserų pusseserė.

Žinoma, Natalie nėra tokia žinoma, kaip jos pusseserės, tačiau „Instagram“ turi sukaupusi net 45 tūkst. sekėjų armiją, o taip pat ji turi ir nemažai nuotraukų, kuriose pozuoja su milijardiere Kylie Jenner.

N. Zetel –  garsiųjų seserų mamos Kris Jenner jauniausios sesers Karen Houghton atžala. Sklinda gandai, kad Kris ir jos sesuo Karen – tikrai nėra pačios artimiausios, o negana to, sutaria išties prastai. Vis dėlto nepaisant to, jos dukra Natalie nemažai laiko leidžia ir su Kardashian-Jenner klanu, o akimirkomis dalijasi ir socialinėje erdvėje.

Taip pat panašu, kad Natalie yra itin artima su savo močiute Mary Jo – ši taip pat dažnai matoma merginos „Instagram“ paskyroje. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto įdomu tai, kad pačios N. Zettel kitų seserų „Instagram“ paskyrose niekad nematyti.

Tiesa, tai – ne vienintelė paslaptis, kuri neseniai buvo paviešinta apie garsųjį klaną. Neseniai daugelį nustebino ir tai, kad translytė Caitlyn Jenner (buvęs Bruce Jenner, kuris yra Kendall ir Kylie Jenner tėvas) vis dėlto antrosios pusės neturi.

REKLAMA

Tai nustebino daugelį, mat jau ne vienerius metus C. Jenner yra pastebima su 47 metais už ja jaunesne mergina, Sophia Hutchins. Pramogų pasaulio užkulisiuose ne tik sklido kalbos, kad jos susitikinėja – buvo teigiama, kad kartu gyvenančios moterys netgi planuoja vestuves.

Vis dėlto naujausias Sophios interviu visiškai šiuos gandus panaikino. „The New York Times“ interviu davusi Sophia atsivėrė, kas iš tiesų sieja ją ir Caitlyn.

Anot S. Hutchins, jos ir Caitlyn absoliučiai niekuomet nesiejo romantiški santykiai. Mergina įsitikinusi, kad žmonės taip galvojo dėl to, jog jos gyvena po vienu stogu, o ir įvairiuose renginiuose pasirodydavo kartu, drauge pozuodavo ant raudonojo kilimo. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Sophia tikina, kad ji – tik artima Caitlyn draugė, o taip pat – ir jos vadybininkė. „Mes niekuomet nekomentavome savo santykių. Nemanau, kad turėčiau kalbėti apie savo seksualinį gyvenimą, nebent to norėčiau“, – interviu metu sakė S. Hutchins.

Negana to, ji atskleidė, kad šiuo metu susitikinėja su 30 metų džentelmenu, kuris mokėsi Harvarde, o šiuo metu dirba Wall Street’e. 

Tiesa, S. Hutchins atskleidė ir kitų netikėtų detalių apie C. Jenner gyvenimą. Teigiama, kad po to, kai Caitlyn pasikeitė lytį, ir iš vyro tapo moterimi, ji ir Kardashian klanas kaip reikiant susipyko, o Caitlyn ir Khloie netgi nebendravo jau 5 metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš palaikau gerus santykius su visa šeima, tačiau artimiausia esu su Kris, Kim, Kylie ir Kendall“, – sakė Sophia, akivaizdžiai nepaminėdama tiek Khloe, tiek ir vyriausios sesers Kourtney.

Minėtame interviu, Caitlyn taip pat pasidalijo šiltu komentaru apie Sophią. „Per paskutinius metus, Sophia tapo mano geriausia drauge, šeimos nare ir patikėtine. Ji – viena geriausių savo srityje. Jos vertė mano gyvenime yra nepaneigiama. Su jos verslia dvasia mums nėra ribų“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų