REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Irūna Puzaraitė (nuotr. Eimanto Genio)

Irūnai Puzaraitei-Čepononienei ir jos vyrui Rokui šios šventės pasipildė dar vienu dideliu džiaugsmu – šiemet jie susilaukė antrosios atžalos, Glorijos. Vis dėlto žinoma moteris pasakojo, kad kol kas šventinės dvasios ji dar nejaučia.

16

Irūnai Puzaraitei-Čepononienei ir jos vyrui Rokui šios šventės pasipildė dar vienu dideliu džiaugsmu – šiemet jie susilaukė antrosios atžalos, Glorijos. Vis dėlto žinoma moteris pasakojo, kad kol kas šventinės dvasios ji dar nejaučia.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt ji papasakojo apie šeimos tradicijas, dovanas, bei atskleidė, kodėl didelių džiaugsmų artėjant šventėms kol kas dar nejaučia.

Užsimindama apie šeimos tradicijas Irūna teigė, kad kiekvienais metais Kūčias sutinka ten pat: „Mano seneliai visi gyvi, tai Kūčias praleisime pas juos. Kalėdas – lygiai taip pat.“

Atlikėja pridūrė, kad jų šeima per Kūčias laikosi ir tam tikrų tradicijų, kurias puoselėja jau daugybę metų: „Atvyksta visa šeima, ruošiame stalą. Drauge visi valgome obuolį ir traukiame šiaudą iš senelio rankų.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pasakojo, kad jų šeima yra be galo didelė, tad visi jie nutarė kiekvienam asmeniui atskirai dovanų nedovanoti. „Daug vaikų šeimose, tad susitarėm vaikams pirkti dovanas po 10 eurų. Stengsimės, kad žaislai būtų panašūs, nes nesinori, kad kažkurie jaustųsi nuskriausti. Šeimos rate (tarp suaugusiųjų) traukėme lapukus, ir dovanoms skiriame po 30 eurų. Vyro šeimoje – lygiai taip pat, ši tradicija tęsiasi apie 5 metus. Dabar labai paprasta išrinkti dovanas, nes turime feisbuke grupę, kur kiekvienas išsakė savo norus. Vieni teigė, kad nori maltos kavos, kiti – sausainių ir panašiai. Mums nėra svarbu dovanos, svarbu – laikas praleistas su šeima. Jos tik papildo šią šventę ir parodo dėmesį artimam žmogui“, – atviravo Irūna.

REKLAMA

Na, o savo pirmagimiui Torui, Irūna jau yra išrinkusi dovaną. Ji sakė, kad šis be galo domisi motociklais: „Parinkome praktišką dovaną – paspirtuką.“

Paklausta, ar jau jaučia, jog nenuvaldomu greičiu artėja šventės, I. Puzaraitė-Čepononienė teigė, kad šiemet viskas kitaip: „Praėjusiais metais labai anksti papuošėme eglę, o šiemet galvojau, kad iš viso jos nepuošiu. Nejaučiu tos šventinės nuotaikos. Oras toks rudeniškas, nėra sniego, o ir galva apkrauta darbais.“

Apsuptai darbų gausos, atlikėjai teks padirbėti ir per Naujuosius metus: „Kai dar neturėjau vaikų, tai per Naujuosius metus koncertuodavau kokiuose 3-iuose koncertuose. Šiemet turėsiu tik 1 – Lazdijuose, kur gyvena vyro šeima. Viliuosi, kad bent 12-tai valandai jau būsiu namuose su jais.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris džiaugėsi, kad jos pirmagimiui Torui ši šventė labai patinka. „Jam be galo įdomu stebėti fejerverkus, kartais net paprašo, kad per planšetinį kompiuterį juos parodyčiau. Na, o dėl Glorijos, neabejoju, kad ji jų nepamatys, nes miegos“, – juokėsi atlikėja.

Kalbėdama apie šventes ir vaikus, ji užsiminė, kad labai tikisi, kad šiemet šventės bus ramesnės. „Toras jau kiek paaugęs, tad viliuosi, kad jis bus ramesnis. Jis nėra išdykęs vaikas, bet mėgsta parėkauti ar pašokinėti.

Nemanau, kad jaučia konkurenciją tarp savęs ir sesės, nes jis labai ją mylį. Eidamas į darželį ar iš jo grįždamas, visuomet pabučiuoja ranką ir kaktą. Aišku, būna ir tokių atvejų, kad jam trūksta dėmesio, ir jau matau, kad nori mest kokį žaislą.

Tačiau mes esame susitarę, kad, kai jis norės dėmesio, man pasakytų, o ne mėtytų žaislus. Drauge su vyrų esame pasiskirstę, kad vienas prižiūri Torą, o kitas – Gloriją. Kol maitinu mergytę, tai natūralu, kad daugiau su ja užsiimu aš, bet ir Toras dažnai prisiglaudžia prie manęs ar paprašo, kad pamiegotumėme kartu“, – apie vaikų santykius pasakojo Irūna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų