REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienį stilingiausios šalies moterys susirinko drauge papusryčiauti Vilniaus centre įsikūrusioje desertinėje, kurioje ne tik dalijosi puikia, šventiška nuotaika, bet ir ėmė svarstyti, kaip puošis per kalėdinius bei naujametinį vakarėlius. 

31

Penktadienį stilingiausios šalies moterys susirinko drauge papusryčiauti Vilniaus centre įsikūrusioje desertinėje, kurioje ne tik dalijosi puikia, šventiška nuotaika, bet ir ėmė svarstyti, kaip puošis per kalėdinius bei naujametinį vakarėlius. 

REKLAMA

Renginio nepraleido ir dainininkė bei socialinių tinklų žvaigždė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, kuri nustebino visus susirinkusius ryškiais išvaizdos pokyčiais.

Maždaug prieš mėnesį žinoma moteris nusprendė įgyvendinti savo svajonę ir pasididinti krūtinę, o štai šiandien ji pademonstravo ir rezultatą po operacijos. Atlikėja fotografams pozavo vilkėdama sukneles su giliomis iškirptėmis, o jos veidą puošė šypsena.

Renginyje taip pat lankėsi Viktorija Šaulytė, Julija Žižė, Simona Starkutė, Inidė Jasnauskaitė, Dovilė Urbanaitė, Beatričė Paškevičiūtė, Inga Žuolytė, Kristina Kulbušauskaitė bei daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Į mados pusryčius viešnias sukvietusi prekės ženklo „Rent Boutique“ komanda čia pristatė naujausią artėjančioms šventėms skirtą drabužių bei aksesuarų kolekciją. Pusryčių metu buvo atidaryta vienai dienai čia įsikūrusi suknelių ekspozicija, kurios apžiūrėti vėliau galėjo užsukti visi besidomintys šventiniais įvaizdžiais. 

REKLAMA

Šio drabužių nuomos prekės ženklo ambasadorėmis yra tapusios Gintarė Songailė, Gabrielė Martirosian, Patricija Gadžijeva, Monika Linkytė, Monika Pundziūtė ir kitos veiklios, žavios ir daugybės sekėjų dėmesį pritraukiančios merginos. 

Pusryčių metu merginos dalijosi patirtimi apie pasiruošimą artėjančioms šventėms. „Aš manau, kiekvienai moteriai artėjančios šventės sukelia stresą, nes mes visos niekada neturime, kuo apsirengti. Tačiau aš pati šiais metais pradėjau keisti savo požiūrį į madą ir ieškoti būdų sumažinti daiktų pirkimą. Vietoje to mieliau renkuosi šventinių drabužių nuomą arba bendradarbiauju su prekių ženklais, kurie renginiams paskolina savo kolekcijų pavyzdžius“, – sako žinomas modelis Simona Starkutė. 

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu vestuvių planuotoja, veiklių moterų bendruomenės įkūrėja Dovilė Urbanaitė prasitarė esanti užkietėjusi planuotoja, tad net savo šventinius derinius apgalvoja dar prieš prasidedant jų maratonui. Mergina išdavė paslaptį, kad savo spintoje visuomet turi bent vieną dar niekur nedėvėtą suknelę, skirtą nenumatytiems atvejams. 

Tvarką švenčių chaose atrado ir Stilistė Viktorija Šaulytė. Ji pasidalijo patirtimi, padedančia sumažinti prieššventinį stresą. „Nei dovanų, nei drabužių pirkimui neskiriu specialios dienos. Šventėms ruošiuosi kasdien, dirbdama įprastus darbus. Į parduotuves užsuku tiesiog eidama pro šalį ir pamačiusi kažką tinkamo. Pradėjusi tai daryti gana anksti, Kalėdų savaitę būnu jau visiškai pasiruošusi ir rami, tad ir kitoms norėčiau patarti tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis“, – pasakojo stilistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis atsakingo vartojimo principas nurodo, kad pats tvariausias drabužis yra tas, kuris jau kabo jūsų spintoje. Tokiam požiūriui pritaria ir renginyje dalyvavusi sveiko gyvenimo būdo ambasadorė, jauna mama Inga Žuolytė. „Kai neturi laiko ruoštis ir per daug galvoti, išeina geriausi ir kūrybiškiausi sprendimai. Tad pirmiausia siūlau susitvarkyti savo spintą taip, kad joje būtų tik tie daiktai, kuriuos dėvėdama jautiesi gerai. Be to, šventinį įvaizdį visuomet susikurti padės tinkamas makiažas ir blizgučiai“, – savo paslaptį atskleidžia nuomonės formuotoja. 

Viena pirmųjų minėto prekės ženklo ambasadorių Julija Žižė, neseniai ir pati įkūrusi tvarios mados prekės ženklą „Old New“, sako, kad sąmoningas apsipirkimas nereikalauja daug pastangų ir turi labai daug pliusų.

„Rasti alternatyvų greitosios mados prekės ženklams yra labai lengva. Juk galima rinktis drabužių nuomą, vintažines dėvėtų rūbų parduotuves ar skolintis iš draugių. Nuomos platformose esančias dizainerių sukneles galima išsinuomoti bet kam prieinamomis kainomis, atrodyti įspūdingai, o kitam vakarui pasirinkti naują. Pradėjusi vintažinių drabužių verslą, matau, kiek daug išskirtinių, vienetinių drabužių yra jau sukurta – tereikia juos atrasti iš naujo. Taip pat norėčiau paraginti moteris nebijoti skolintis drabužių vienai iš kitos. Pirkimo alternatyvų paieška – tai ne tik sąmoningas pasirinkimas, bet ir galimybė vakarėlyje išsiskirti unikaliu įvaizdžiu“, – sako Julija Žižė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų