REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
„D‘dress“ salono atidarymo šventė (tv3.lt fotomontažas)

Trečiadienio vakarą Vilniaus senamiestyje šurmuliavo pasipuošusi minia – kelios dešimtys žinomų moterų bei vyrų dalyvavo prabangaus vestuvinių ir proginių suknelių salono atidaryme. 

43

Trečiadienio vakarą Vilniaus senamiestyje šurmuliavo pasipuošusi minia – kelios dešimtys žinomų moterų bei vyrų dalyvavo prabangaus vestuvinių ir proginių suknelių salono atidaryme. 

REKLAMA

Svečius pasitiko renginio kaltininkės ir „D‘dress“ Vilniaus padalinio bendraturtės – „Misis pasaulis“ Tatjana Lavrinovič bei prekinio ženklo įkūrėja Daiva Šimkevičienė. 

Publikos dėmesį pirmiausia patraukė salono centre „įsikūrusi“ gyva skulptūra, vilkinti neįtikėtino grožio suknelę. Tai – „Milla Nova“ dizainerių kūrinys, kurį taip netradiciškai pristatė aktorė Rita Sekmokienė. Mados ekspertai dėl audinio pasirinkimo, itin kruopštaus jo siuvinėjimo bei dekoravimo Vilniuje pristatomą suknelę jau prilygino vieno garsiausių kūrėjų Zuhair Murad darbams, kurių kainos siekia net iki 240 000 eurų. 

T. Lavrinovič ir D. Šimkevičienė kviestinius svečius džiugino atidžiai parinkta šventės programa – gyva muzika susirinkusiuosius palepino „D’dress duo duetas – smuikininkė Viktorija Čepinskienė ir pianistė Giedrė Špečkauskaitė. Atlikėjos tik šiandien grįžo iš koncertinio turo po Jungtines Amerikos Valstijas ir ten daugiausiai aplodismentų sulaukusius kūrinius atliko Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Susižavėjusi minia stebėjo baleto primarijaus Nerijaus Juškos pasirodymą ir gyrė floristo Manto Petruškevičiaus vakarui sukurtas gėlių kompozicijas. 

REKLAMA

Šventę vainikavo dešimties jai pagamintų, skirtingų skonių „Bella Toscana“ tortų degustacija. 

„D’dress nėra naujas prekės ženklas Lietuvoje. Šio vardo prabangų saloną atidarėme 2018-ųjų gegužės viduryje Kaune ir nuo to laiko jis tapo vienu dažniausiai pasirenkamų tų, kurie mėgsta išskirtinumą bei kokybę“, – sakė ir Kaune, ir Vilniuje „D’dress“ salonų atidarymus vedęs Tadas Rimgaila. 

Anot jo, apie pasaulinius prekės ženklus, dizainerius, parodas, gamintojus, salonus rašantis portalas Wed-planet paskelbė, kad 2018-ųjų pavasarį Kaune duris atvėręs pirmasis yra didžiausias ir prabangiausias salonas Pabaltijo valstybėse. Šis portalas – generalinis media partneris beveik visų parodų, susijusių su vestuvių mada, pradedant Barselona, Dubajum ar Niujorku ir baigiant Londonu ar Diuserldorfu.

REKLAMA
REKLAMA

„D’dress“ galima rasti tokių gamintojų, kaip Milla Nova, Lorenzo Rossi, Eva Lendel, Oksana Mukha, Anna Sposa group, Woná concept dizainerių kūrinius. Pastarosios kompanijos kūrėjų suknelėmis puošiasi Adriana Lima – garsiausias ir brangiausias Victoria's Secret Angel modelis. 

„Dar norėtųsi pasakyti, kad „D’dress“ įkūrėja Daiva Šimkevičienė Kaune yra atidariusi Diva saloną, o gegužės mėnesį Varšuvoje bus atidarytas dar vienas „D'dress“ salonas“, – kalbėjo T. Rimgaila.

Tiesa, daugiausiai fotografų dėmesio sulaukė T.Lavrinovič, kuri prikaustė dėmesį savo nepaprastu grožiu. Moteris buvo susigarbanojusi plaukus it holivudinė gražuolė, o jos šypsenos baltumas spindėjo iš toli. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu ji buvo pasipuošusi klasikiniu, baltos spalvos kostiumėliu, kuris niekuomet neišeina iš mados.

Su nauju gyvenimo etapu atvyko pasveikinti jos ir visa šeima. Tatjanai šeima įteikė puokštę gėlių, o mažoji dukrelė nepaleido mamos iš rankų.

Primename, kad Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai augina tris atžalas: Danielių, Dominyką bei Emily.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų