REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas (nuotr. SCANPIX)

Dar Kūčių vakarą aukso žiedus slapta sumainiusi atlikėja Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas džiaugėsi savo ilgus metus trunkančia draugyste, tačiau jų santuoka pabiro į šipulius praėjus vos 7 mėnesiams.

4

Dar Kūčių vakarą aukso žiedus slapta sumainiusi atlikėja Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas džiaugėsi savo ilgus metus trunkančia draugyste, tačiau jų santuoka pabiro į šipulius praėjus vos 7 mėnesiams.

REKLAMA

Keista, kad ilgus metus draugavusi pora po vestuvių iškart nusprendė sukti skirtingais keliais. Netrūksta įvairių spėliojimų, kas turėjo įtakos jų santuokos griūčiai. Šios skyrybos nebuvo jiems lengvos, kadangi jie buvo labai prisirišę vienas prie kito. 

Laikui bėgant, Miley Cyrus pagaliau atsitiesė po skyrybų ir tai įprasmino ant savo kūno. Ji ant rankos išsitatuiravo žodį „laisvė“.

Teigiama, kad būtent dabar, kuomet ji jaučiasi atsigavusi, jos nebepersekioja liūdnos ir niūrios mintys dėl skyrybų, ji jaučiasi išsilaisvinusi.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora pirmą kartą susitiko „The Last Song“ filmavimo aikštelėje 2009 Metais. Po trijų metų jiedu susižadėjo, tačiau kitais metais nutraukė sužadėtuves ir tris metus susitikinėjo su kitais žmonėmis. Miley prieš kurį laiką tikino, kad dar kartą įsimylėjo Liamą. Vėl kartu jie buvo pastebėti 2015 metais.

REKLAMA

Jų skyrybos buvo itin apkalbinėjamos užsienio žiniasklaidoje.

Gandai, jog žavioji pora skiriasi pasklido tuomet, kai atlikėja paviešino nuotrauką, kurioje ji matyti be vestuvinio žiedo.

Iš karto po žinios, kad Miley ir Liamas suka skirtingais keliais, Miley buvo užfiksuota besibučiuojanti su kita mergina. Taip pat buvo paviešinti ir teismo dokumentai, kurie rodo, kad skyrybų iniciatorius yra Liamas.

Panašu, kad vyras nusiteikęs itin drąsiai – aktorius pasisamdė pačią garsiausią žvaigždžių skyrybų advokatę Laurą Wasser.

L. Hemsworthas dirba su advokate, kuri tvarkė Kim Kardashian, Britney Spears ar Johny Deppo bėdas.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris įgavo net „skyrybų karalienės“ pravardę – taip ji vadinama dėl skandalingų K. Kardashian skyrybų su buvusiu sutuoktiniu.

Tvirtinama, kad valanda susitikimo su ja kainuoja per 770 eurų, o klientas iškart turi pakloti 22 tūkst. eurų.

Pati M. Cyrus savo „Twitter“ paskyroje aprašė tai, ką šiuo metu jai tenka išgyventi. Garsi moteris tvirtino, kad niekuomet neišdavė savo sutuoktinio.

„Negaliu sutikti su tuo, kad man sakoma, jog meluoju ir slepiu nusikaltimą, kurio nepadariau. Aš neturiu, ko slėpti“, - rėžė ji.

Žinia apie poros skyrybas pasklido rugpjūčio 10 dieną, tai tapo didžiuliu šoku garsios poros gerbėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų