REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Sofio Gelašvili (nuotr. asm. archyvo)

Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono savininkė šiandien mini svarbią datą – žinomai moteriai suėjo 25 metai. 

29

Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono savininkė šiandien mini svarbią datą – žinomai moteriai suėjo 25 metai. 

REKLAMA

Ir nors dabar ji – laiminga, o šią šventę šiandien minės artimiausių žmonių apsuptyje, ji atvira – metai buvo tokie sunkūs, kokių nelinkėtų net ir priešui.

Sofio pasakojo, kad gimtadienius visuomet laikydavo svarbiomis dienomis – taip nuo vaikystės ją įpratino tėvai. Tiesa, šiais metais savo gimtadienio proga ji surengs net du vakarėlius.

„Tikrąją savo gimtadienio dieną ketinu švęsti kartu su šeima Gruzijoje, o 20 dieną Lietuvoje. Paminėsime šventę kartu su mano pagrindiniais draugais – bus suši vakaras“, – planus išdavė ji.

S. Gelašvili pasakojo mėgstanti staigmenas, o vieną jų, padarytą per gimimo dieną, puikiai prisimena ir iki šiol: „Manau, mes visi mėgstame staigmenas. Labiausiai įsiminė tas gimtadienis, kai vienais metais jo išvis neplanavau švęsti, bet mano draugai vis tiek jį surengė man nieko nenutuokiant. Buvo tikrai miela – jaučiausi mylima.“

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat mergina turi ir vieną gimtadienio tradiciją, kurios visuomet stengiasi laikytis. „Jau kurį laiką savo gimtadienio progai taupausi kelionei, ir dažniausiai, viena ar su draugėmis, kažkur išvykstu savaitgaliui“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Ir nors dabar atrodo, kad nuo Sofio veido vis nedingsta šypsena, šie metai jai pateikė ir nemažai iššūkių – moteris pasuko skirtingais keliais su savo vyru bei dukrelės Emanuelės Valerijos tėvu Dominyku Niūniava.

„Šie metai tikriausiai buvo patys sunkiausi ir didžiausių pokyčių metai. Esu dėkinga, kad viskas taip ir nutiko, kad visko daug teko patirti – tai man suteikė tikrai nemažai brandos, pasikeitė ne tik mano šeimos statusas, bet ir dauguma draugų“, – priežastis įvardijo ji.

Vis dėlto dabar Sofio į gyvenimą ir vėl ėmė žvelgti tik pozityviai: „Daug kas tikrai nustebino ir nuvylė, tačiau niekada to nenorėčiau patirti vėl. Kaip sakoma, to nelinkėčiau net priešui… Džiaugiuosi, kad tunelio gale atradau tą šviesą – be galo esu dėkinga artimiesiems.“

Paklausta, ko pati sau palinkėtu ateinančių, 25-tųjų gyvenimo metų proga, žinoma moteris teigė, jog norėtų būti ryžtingesnė ir labiau savimi pasitikinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų