REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėk savaitgalį su gera muzika, gera nuotaika ir uždegančia energija – „Power Hit Radio“ klausytojų mėgstamiausių muzikos kūrinių TOP 15 eteryje skambės penktadieniais nuo 17 val.!

Pradėk savaitgalį su gera muzika, gera nuotaika ir uždegančia energija – „Power Hit Radio“ klausytojų mėgstamiausių muzikos kūrinių TOP 15 eteryje skambės penktadieniais nuo 17 val.!

REKLAMA

„Norėdami būti arčiau savo klausytojo ir groti tik tuos kūrinius, kurie jam labiausiai patinka, mes suteikiame galimybę įvertinti kiekvieną mūsų eteryje transliuojamą kūrinį. Tai galima padaryti www.powerhitradio.lt puslapyje ir išmaniojoje programėlėje. Tik daugiausiai teigiamų įvertinimų sulaukę kūriniai patenka į Power Top 15! Todėl garantuojame, kad naują savaitgalį pradėsite su ta muzika, kuri dabar yra pati populiariausia“, – kalbėjo „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis.

Mėgstamiausiųjų TOP 15 sąraše atsiduria ir populiariausi užsienio atlikėjų hitai, ir lietuvių kūriniai.

„Labai smagu, kad šiuo metu dėl populiariausios dainos titulo varžosi trys lietuviški šokių muzikos kūriniai – Matto X Ciūnys – Kitoj Planetoj, Linius ft. Kordas – Vice City ir Radvilas RA x Noro x AkA – Fella (Noro Remix). Šių kūrinių sėkmė tik darkart įrodo, kad lietuvaičiai jau kuria tokią šokių muziką, kuri drąsiai gali varžytis su užsienio atlikėjais dėl klausytojo dėmesio“, – sakė S. Baniulis.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėk savaitgalį jau 17 val. – įsijunk „Power Hit Radio“ TOP 15!

Šiandien girdėsite:

1. Carla Morrison - Disfruto (Audioiko Remix)

2. Radvilas RA x Noro x AkA - FELLA (Noro Remix)

3. Linius ft. Kordas - Vice City

4. Matto x Ciūnys - Kitoj Planetoj

5. Pushaz - Myliu Buciuoju Eik Lauk

6. ZHU - Came For The Low

7. 2Kvėpavimas - Greiti ir isiute

8. Wilkinson - Machina

9. Audiosoulz - Dancefloor

10. Billie Eilish - Everything I Wanted (Anto Remix)

11. Chicane - From Where I Stand (2019 Rework)

12. SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix)

13. R Plus - My Boy ft. Dido (Meduza Radio Edit)

14. David Guetta & MORTEN x Raye - Make It To Heaven

15. Pascal Letoublon – Friendships

„Power Hit Radio“ yra klausomiausia radijo stotis jaunimo tarpe Klaipėdoje ir antra pagal populiarumą didžiausiuose šalies miestuose – Vilniuje bei Kaune. „Power Hit Radio“ jau šešiolika metų leidžia į eterį pasaulyje populiariausią ir klausomiausią šokių muziką ir supažindina klausytojus su perspektyviausiais ir talentingiausiais lietuviškos šokių muzikos kūrėjais. „Power Hit Radio" programoje – daugybė laidų, tarp kurių klausytojų labiausiai mėgstamos: „Šok į kelnes“, „Power hitai“, „Power popietė“ ir kitos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų