REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (nuotr. asm. archyvo)

Gruodžio 6-ąją dainininkė, drabužių kūrėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha mini 25-ąjį gimtadienį.

22

Gruodžio 6-ąją dainininkė, drabužių kūrėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha mini 25-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Žinoma dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha jau kurį laiką savo gerbėjus bei socialinių tinklų sekėjus stebina pokyčiais bei vis nauja veikla, o nuo jos veido nedingsta ir šypsena. 

Kiek daugiau nei prieš pusmetį oficialiai su vyru krepšininku Ronaldu Rutkausku išsiskyrusi moteris tarsi pražydo, ir dabar atvirai pripažįsta, kad jaučiasi atradusi save.

Gimtadienio proga Vasha socialiniuose tinkluose su savo sekėjais pasidalijo pikantišku bei nuotaikingu kadru, po kuriuo prakalbo apie savo metus. Šiuo įrašu moteris leido pasidalinti ir su tv3.lt skaitytojais.

„25! Wow, kaip greitai skrenda laikas, atrodo, ką tik kaupiausi savo 18 gimtadieniui, o akimirksniu ir moterimi tapau, nors širdyje turbūt visada išliksiu maištaujantis vaikas. Šie metai buvo kupini įspūdžių. Per metus laiko apsivertė mano gyvenimas aukštyn kojomis ir dėl to esu labai laiminga! Nes viskas tik į gerą! Per šiuos metus išmokau ir supratau daug visko, apie ką ankščiau net nepagalvodavau.

REKLAMA
REKLAMA

Juokais pagalvoju, kad man per metus nutiko tiek daug, kiek kitiems per 10 metų nenutinka. Negaliu pasakyti, kad jie buvo labai geri ir laimingi, buvo visko ir tai ne paslaptis, bet svarbiausia, kad šie metai mane vedė svajonių ir brandos link. Aš šiandien šypsausi! Nugyvenau dar vienus metus ir su šypsena, su daug meilės ir gėrio širdyje, keliausiu gyvenimo keliu toliau“, – džiaugėsi Gabrielė.

REKLAMA

Dar visai neseniai ji pasidino krūtinę bei ir vėl grįžo į sportą. Tiesa, būtent dėl operacijos, ji kurį laiką turės padaryti pauzę. Žinoma moteris tvirtina nepamiršusi ir savo muzikinės veiklos ir jau netrukus savo gerbėjams žada pristatyti naujienų.

„Po skyrybų, aš pradėjau užsiiminėti absoliučiai kiekviena veikla, kokia tik yra įmanoma, nes, matyt, skyrybos buvo į naudą ir dėl to, kad susipurtyčiau gyvenime. Juk ir be antrosios pusės gyvenime yra ką veikti. Ir apskritai, moteris, kuri nieko neveikia, yra niekam neįdomi“, – priminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dar spalio pradžioje žinoma moteris „Instagram“ pasidalijo jautriu įrašu, kuriame papasakojo, kaip jautėsi išsiskyrusi, ir kokia buvo didžiausia jos padaryta klaida. 

„Manęs, kaip asmenybės, nebeliko, neliko pomėgių, nuoširdžių pokalbių su draugėmis, normalių gyvenimiškų svajonių, siekių ir tobulėjimo. Aš pasisavinau žmogų, atsisakiau visko, nors manęs niekas to neprašė. Aš dabar suvokiu, kad pasidariau nebeįdomi pati sau“, – tąkart rašė ji.

Vasha pridėjo, jog pažiūrėjusi į save tada, ir dabar, nors praėjo tik metai, ji jaučiasi lyg būtų kitas žmogus, todėl dabar ji gyvenimui yra linkusi už tai tik dėkoti. „Tik suteikdami laisvę ir visišką nepriklausomybę, jūs galite padaryti kitą žmogų laimingu. Ir svarbiausia, SAVE. Todėl aš atsiprašau. Ne kažko. Aš atsiprašau savęs, kad buvau save pametusi“, – rašė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir dabar Gabrielė visoms merginoms, kurias kankina išsiskyrimo skausmas, siūlo nenukabinti nosies. 

„Taip, tikrai yra tas etapas, kurio metu reikia paliūdėti ir išsiverkti. Bet man viskas išėjo tik į naudą. Iš vienos pusės, galbūt aš kiek nukentėjau, bet iš kitos pusės, matau, kad mano gyvenimas tik gerėja, ir negali žinoti, kaip viskas bus ateityje. Labai džiaugiuosi, kad turiu noro, judu į priekį, turiu veiklos. Tie praradimai kartais atneša labai daug visokiausio gėrio. Svarbiausia, kad nė viena moteris nenuvertintų savęs ir judėtų į priekį, nes kuo daugiau mes veiksime, tuo įdomesnės būsime ne tik vyrams, ne tik sau, bet ir apskritai gyvenimas bus kur kas įdomesnis“, – savo patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų