REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pirmoji gyva „X faktoriaus“ transliacija baigėsi ir emocijų čia tikrai netrūksta“, – Eurojackpot „Leisk sau viską“ užkulisių transliaciją pradeda vedėja Elena Jančiukaitė. 

„Pirmoji gyva „X faktoriaus“ transliacija baigėsi ir emocijų čia tikrai netrūksta“, – Eurojackpot „Leisk sau viską“ užkulisių transliaciją pradeda vedėja Elena Jančiukaitė. 

REKLAMA

Šį vakarą iš projekto iškrito du Sauliaus Prūsaičio mokiniai: Mykolas Kuan Keys ir Vytautė Gaižauskaitė.

Užkulisiuose Elenos pagautas Saulius Prūsaitis neslėpė apmaudo: „Žiauriai nefaina. Ir normalu, kad nefaina. Man gaila ir Vytautės, ir Mykolo. Nežinau, kas netiko: ar dainos, ar kas ne taip buvo. Man dar sunku pasakyti, reikia viską pervirškinti“, – nuostabos neslėpė S. Prūsaitis. 

Projektą palikęs Mykolas svarsto, kad jo iškritimą galėjo lemti patirties trūkumas: „Kiti labiau patyrę, galbūt sudarė geresnį įspūdį. Bet šiame projekte man labai patiko dalyvauti, čia įgavau labai daug patirties, manau, kad tai man padės tolimesniems darbams. Muzikinės karjeros tikrai nesiruošiu nutraukti, noriu būti dainininku. O ir kitais metais „X faktorius“ vyks, galbūt ir jame mane pamatysite“, – reziumavo Mykolas. 

Antroji projektą palikusi Vytautė neslėpė apmaudo dėl nesėkmės: „Šiek tiek skaudu, vis dėlto, daug darbo ir laiko buvo įdėta. Bet taip jau išėjo. Manau, kad mano pasirodymas patiko teisėjams, patiko ir žiūrovams salėje. Manau, kad parodžiau, ką galėjau geriausio“, – užtikrintai kalbėjo Vytautė. 

REKLAMA
REKLAMA

Užkulisiuose sutikti Vytautės tėvai atskleidė, kad dėl dukros iškritimo iš projekto nė kiek neliūdi: „Niekas nemirė, svarbiausia, kad patekome į šį etapą. Patys už dukrą balsavome, bet iš šalies balsavimų neorganozavome“, – atskleidė tėvai.

REKLAMA

Dar scenoje stovyniuojantis duetas Titas ir Benas atskleidė, kad pirmojo gyvo pasirodymo metu buvo labai baisu: „Džiugu, kad apie mūsų likimą projekte pasakė kiek anksčiau, už kitų dalyvių. Jei būtų reikėję laukti iki paskutinės minutės, būtų širdis sustojusi.“

Titas ir Benas neslėpė apmaudo dėl Vytautės ir Mykolo iškritimo iš projekto: „Jie abu buvo labai stiprūs, buvome su jais susibendravę, ypač su Vytaute. Jos ypatingai gaila, nes ji turi nerealų balsą.“

Užkulisiuose be dalyvių Elena sutiko ir kitų projekto komandos narių. Stilistas Egidijus Rainys neslėpė, kad aprengti visus dalyvius turėjo sunkumų: „Kaip visada, vienus aprengti pavyksta paprasčiau, kitus sunkiau, taip būna visada. Daugiau problemų yra su vyrukais, nes jiems rūbų pasirinkimas nėra labai platus. Tada praverčia kūrybiškumas.“

REKLAMA
REKLAMA

Pats stilistas pasakoja, kad visuomet stebi „X faktoriaus“ kovas iki galo ir teigia, kad tokią pirmosios transliacijos baigtį jis vertina teigiamai.

„Šiais metais labai stiprūs dalyviai, todėl projektas begalo įdomus: niekad negali žinoti, kas iškris, o kas išliks iki pat finalo. Kova finale, ko gero, bus žvėriška“,  – pastebi stilistas.

Daugiau žiūrėkite vaizdo siužete viršuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų