REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas (nuotr. asm. archyvo)

Dainininkas Mantas Vygantas atviras – prieš dešimtmetį jo gyvenimas žingsnis po žingsnio persikėlė į Jungtinę Karalystę, o dabar į gimtąją šalį jis grįžta tik darbo reikalais. Vis dėlto gyvenimas Londone – puikus. Ir nors jis neslepia, kad buvo visko, dabar, panašu, turi viską, apie ką svajojo.

12

Dainininkas Mantas Vygantas atviras – prieš dešimtmetį jo gyvenimas žingsnis po žingsnio persikėlė į Jungtinę Karalystę, o dabar į gimtąją šalį jis grįžta tik darbo reikalais. Vis dėlto gyvenimas Londone – puikus. Ir nors jis neslepia, kad buvo visko, dabar, panašu, turi viską, apie ką svajojo.

REKLAMA

Negana to, kompaniją jam palaiko ir mylimoji Jolanta Naruševčiūtė. Vienus stebina poros metų skirtumas (Mantui – 28 metai, o Jolantai – 50), tačiau pats dainininkas sako, kad jausmams metai neturi jokios reikšmės – patys jie to niekuomet nepastebi.

M. Vygantas pasakojo, kad dirbti Londone ėmė nuo 2008 metų. „Lietuvoje buvo muzika, kol mokslo metai, o Anglijoje ir barmenauti teko, ir sandėliuose įvairiuose dirbti. Tiesiog kaip ir kiekvienas lietuvis svetur išvykęs, manau, išbando savo jėgas bet kokioje sferoje, kad užsidirbtų ir kažkaip judėtų į priekį“, – sakė jis.

Praėjus 2 metams, dainininkas galutinai persikėlė į Londoną: „ Man ir patiko, ir nepatiko, bet kai įsivažiuoji į gyvenimą ten, nebesinori kažko labai keisti. Be jokios abejonės, ir gyvenimas nėra blogas – ir užsidirbti išeina, pakeliauti, prasimaitinti. Negaliu skųstis, bet niekada nesakau, kad niekada negrįšime į Lietuvą.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Manto ir Jolantos darbo grafikas – gana įtemptas, mat pora atsikvėpti ir pasirūpinti namais gali tik sekmadienio popietę – visą kitą laiką dažniausiai dirba. Todėl nors ir galėtų pragyventi iš muzikinės veiklos, kuria užsiima savaitgaliais, Mantas pasakojo, kad yra kitų priežasčių, dėl ko turi ir kitus darbus.

REKLAMA

„Žinant, kad mes gyvename svetur, reikia turėti ir kitus darbus, kad tiesiog pilnai įsitvirtintume šalyje su socialinėmis garantijomis, todėl tenka dirbti ir muzikoje, ir savo asmeniniuose darbuose. Jolanta dirba su privačiais apartamentais, o aš direktoriauju irgi panašiai, apartamentų sektoriuje“, – atviravo atlikėjas.

Kartu su mylimąja M. Vygantas yra jau 4 metus, vis dėlto daug kam iki šiol nuostabą kelią jų metų skirtumas.  „Nesijaučia, kad yra metų skirtumas, ir nemanau, kad tai reiktų labai linksniuoti. Tai yra gyvenimas, gyvenimas poroje, šeimoje, o vienas pagrindinių dalykų, yra džiaugsmas santarvėje, pagarba, meilė, ir meilė ne tik santykiams, bet ir darbui. Tai kas dar gali būti geriau?“ – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto žinomas vyras pridėjo, kad dėl savo santykių sulaukia nemažai kandžių pastabų. „Mes, lietuviai, mėgstame ir įkąsti, ir pašiepti. Teko ne kartą prisiklausyti  įvairių komentarų. Nepasakyčiau, kad tai sunku viduje – galbūt tik pačioje pradžioje. Bet kuo toliau eini, tiesiog supranti, kad yra žmonių sluoksniai. Vienas sluoksnis, kuris tave palaikys, kitas – kuris nepalaikys, o trečias – kuris yra neutralus. Taip atsirenki žmones, su kuriais bendrauti. Netgi būna ir tokių dalykų, kada tau žmogus šypsosi į akis, o galiausiai žinai, kad tas pats žmogus tau į nugarą duria peilį“, – patirtimi dalijosi jis.

Ir nors pats M. Vygantas teigia, kad jiems prieš akis dar visas gyvenimas, apie vedybas pora nesvajoja. „Atsakykite man į tokį klausimą – ar vestuvės ką nors pakeitė žmonių gyvenime? Vieniems keičia, kitiems, galbūt, ne. Man ir Jolantai tas parašas neasocijuojasi su kažkokiu labai rimtu žingsniu, kad būtent tai reikėtų daryti. Reikia gyventi čia ir dabar“, – tikino jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas teigia pastebėjęs, kad praėjusiais metais Lietuvoje įvyko nepaprastai daug skyrybų, todėl pasidalijo savo sėkmingų santykių receptu: „Manau, kad reikia būti atviram, gyventi be melo, pasakyti visą laiką, kaip tu jautiesi, daug kalbėtis.“

Ir nors pats sakė, kad nėra namų be dūmų, vyras itin džiaugėsi, kad mylimoji jam dažnai ir padeda: „Jolanta yra pragyvenusi didesnį gyvenimo kelią, ji daugiau pakaustyta likimo išbandymų, ji gali patarti. Iš tikrųjų, taip ir vyksta – ir perspėja, ir numato žingsnį į priekį. Viskas yra paprasčiau. Kada paprasčiau gyvenasi, mažiau rūpesčių ir šeimoje.“

Visą pokalbį su M. Vygantu galite pamatyti peržiūrėję tv3.lt vaizdo konferenciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų