REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
A.Jagelavičiūtės stiliaus šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“ (tv3.lt fotomontažas)

Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko pirmasis Lietuvoje naujo formato stiliaus šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“, kuriame stilistė Agnė Jagelavičiūtė pristatė svarbiausias stiliaus taisykles ir paslaptis iš naujausios savo knygos, rašoma pranešime spaudai.

30

Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko pirmasis Lietuvoje naujo formato stiliaus šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“, kuriame stilistė Agnė Jagelavičiūtė pristatė svarbiausias stiliaus taisykles ir paslaptis iš naujausios savo knygos, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Išskirtiniam stiliaus vakarui pati A. Jagelavičiūtė ruošia net penkis skirtingus įvaizdžius, parinktus atsižvelgiant į kiekvieną temą.

„Šou metu Agnė pristatys penkias skirtingas stiliaus temas, pagal kurias paruošime ir visiškai skirtingus jos įvaizdžius. Vakaro metu vienu įspūdingiausių jos drabužių taps serbų dizainerio Miha Nomomosa balta suknelė iš plunksnų. Tačiau kitoms šou temoms, Agnė nustebins visiškai netikėtais pasirinkimais“, – apie įspūdingiausią A. Jagelavičiūtės drabužį kalbėjo anksčiau renginio stilistė Milda Metlovaitė.

Tačiau pati Agnė scenoje žadėjo pasirodyti ne tik su dizainerių drabužiais, bet ir apsirengti taip, kaip šou scenoje dar nėra pasirodęs nei vienas vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu, kad mano įvaizdžiai atspindėtų tai, apie ką kalbėsiu renginio metu. Natūralu, kad jei kalbu apie kiekvienos moters spintos „basic“, pati turėčiau šią temą iliustruoti ir savo drabužių deriniu, sukurtu būtent iš tokių drabužių. O jei kalbu apie spintos reviziją ir kaip ją reikia teisingai susitvarkyti, nedarysiu juk to su kokteiline suknele. Pižama ir kojinės – tokia rytoj stosiu prieš visą areną. Neslėpkim, namuose tvarkomės tikrai atrodydamos ne kaip princesės“, – šypsojosi apie vieną iš savo planuojamų drabužių derinių kalbėdama Agnė.

REKLAMA

Tačiau daug labiau provokuojančiu įvaizdžiu tapo A. Jagelavičiūtės pasirinkti apatiniai drabužiai, kuriuos dėvėdama ji kalbėjo apie skirtingus figūros tipus. Figūrą išryškinanti glaustinukė ir prigludusios tamprės – tokiu drabužių deriniu ji žengs į sceną ne be priežasties.

„Šou metu pasakojant apie skirtingus moterų figūros tipus, į sceną dėvėdamos vien tik figūras išryškinančius apatinius rūbus žengs penkios skirtingų figūros tipų atlikėjos. Net jei ir esi scenos žmogus, prieš tokią minią viso segmento metu stovėti vienais apatiniais yra tikrai ne itin jauku. Todėl tai taps mano palaikymo gestu“, – sakė A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

 A. Jagelavičiūtė žiūrovėms išdėstys pagrindines stiliaus, apsirengimo, apsipirkimo, drabužių derinimo, aprangos kodų ir grožio temos taisykles.

Scenoje netruko muzikinių ir choreografinių šou, kuriuos sukurė didžiulė komanda: atlikėjai RPTLE, Monika Liu, Gabrielius Vagelis, KaYra, Paulina, iliuzionistas Rokas Bernatonis, penkios septintojo „Lietuvos balsas“ žvaigždės, viena ryškiausių „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto dalyvių – Nijolė, „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“  projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius ir kiti garsūs šou pasaulio veidai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A.Jagelavičiūtės išskirtinio renginio nepraleido garsiausi šalies veidai: Viktorija Siegel, Milita Daikerytė, Saugirdas Vaitulionis, Vygantas ir Kristina Kaikariai, atlikėja KYra, Karolina Meschino su mama, Egidijus Dragūnas bei daugelis kitų.

Visos garsiausios pramogų pasaulio žvaigždės atrodė iš tiesų nepaprastai. Visi pasipuošė madingiausiais stiliaus deriniais, nuo jų veidų nedingo šypsenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų