REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Aleksandras Ivanauskas-Fara (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Grupės „Rondo“ lyderis bei dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara scenoje matomas jau daugybę metų, tačiau jo jaunatviškumo galėtų pavydėti daugelis. Tiesa, pasirodo, kad muzika – ne vienintelė jo aistra.

21

Grupės „Rondo“ lyderis bei dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara scenoje matomas jau daugybę metų, tačiau jo jaunatviškumo galėtų pavydėti daugelis. Tiesa, pasirodo, kad muzika – ne vienintelė jo aistra.

REKLAMA

Pasirodo, kad jau ne vienerius metus žinomas vyras aktyviai laiką leidžia ir sporto salėje.

Naujienų portalui tv3.lt A. Ivanauskas-Fara pasakojo, kad sportas jam – itin svarbus, todėl neverta stebėtis, kad kartais jį sporto salėje galima pamatyti net 7 kartus per savaitę.

Vis dėlto dažniausiai sportuoti jis stengiasi bent 7 kartus per savaitę. „Tai – tiesiog privaloma, nes man tai teikia malonumą. Kartais net iš vakaro pagalvoju, jog gerai, kad važiuosiu sportuoti. Nors kada ryte atsibundu, pasiruošiu ir susikraunu kuprinę sportui, kartais šiek tiek aptingstu – imu tikėtis, kad gal kas paskambins ir nebereiks eiti (juokiasi). Bet po 5 minučių pradėjus sportuoti, įsivažiuoji į tą ritmą, užsidedi ausines, klausaisi to, kas tau patinka, ir tas laikas greitai prabėga“, – sakė jis.

Paklaustas, kokius pratimus dažniausiai atlieka, A. Ivanauskas-Fara šypsojosi – tie, kas taip pat mėgsta paplušėti sporto salėje, gali jį puikiai suprasti: „Bėgimo takelis, nugara, stuburas, presas, rankos, kojos. Viskas taip palaipsniui.“

REKLAMA
REKLAMA

„Rondo“ lyderis atskleidė ir tai, kad nors daugelis sportuodamas klauso muzikos, jis elgiasi kiek kitaip. „Dažniausiai susirandu radijo stotį, kurioje daugiausiai kalba, yra daug žinių. Kai sportuoju, mano smegenys tarsi kempinė viską sugeria – sužinau viską, kas dedasi Lietuvoje ir pasaulyje“, – dalijosi mintimis jis.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad dainininkui fizinė veikla yra itin prie širdies, dėl sveikatos problemų jam kuriam laikui teks atsisakyti šio malonumo. „Muzikiniais terminais kalbant, dabar sporte turėjau padaryti pauzę. Ta pauzė, turbūt, tęsis iki vasario mėnesio. Tai šiek tiek surišta su sveikata – man patarė kol kas atsisakyti sporto. Tačiau po to pradėsiu ir vėl, kadangi viskas pasitaisė“, – džiaugėsi jis.

Atlikėjas pridėjo, kad norint pasiekti trokštamų rezultatų, dažnai neužtenka tik sporto – labai svarbu ir tai, kaip atrodo jūsų valgiaraštis. Būtent todėl jau metus laiko A. Ivanauskas-Fara laikosi griežto ir ne visiems galinčio tikti plano, mat tai reikalauja ir daug valios.

REKLAMA
REKLAMA

„80 proc. mano valgymų yra namuose. Pirmoje vietoje žuvis, antroje vietoje – kalakutiena, trečioje vietoje – jautiena. Taip pat valgau daug daržovių, o vaisių ir uogų – nelabai. Rytais pusryčiams renkuosi kiaušinį, riebią žuvį ir avokadą, per pietus laviruoju tarp mėsos ir žuvies, o vakarienei – daržovės“, – pasakojo jis.

Vis dėlto yra kai kas, kam net ir griežtai save prisižiūrintis atlikėjas niekaip negali atsispirti: „Man labai patinka gruziniški chinkaliai. Jų pats gaminti niekuomet neišmoksiu, bet kartais padarau tokią nuodėmę, ir užėjęs į kokį gruzinišką restoraną, suvalgau būtent jų. Tačiau nedažnai – gal tik porą kartų mėnesį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų