REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Kylie Jenner ofisas (nuotr. YouTube)

Jauniausia Kardashian-Jenner klano narė bei milijardierė Kylie Jenner savo gerbėjus dažnai stebina išvaizdos pokyčiais – mergina jau seniai yra pripažinusi, kad nešioja perukus bei prisegamus plaukus.

29

Jauniausia Kardashian-Jenner klano narė bei milijardierė Kylie Jenner savo gerbėjus dažnai stebina išvaizdos pokyčiais – mergina jau seniai yra pripažinusi, kad nešioja perukus bei prisegamus plaukus.

REKLAMA

Neverta stebėtis, kad dėl to daugelis jau kurį laiką spėlioja, kaip iš tiesų atrodo merginos plaukai?

Neseniai ji savo „Instagram“ istorijose pasidalijo, kokie jos plaukai yra iš tiesų. Čia jie matomi ganėtinai trumpi – vos siekiantys pečius. Nepaisant to, Kylie rašė, jog tokių ilgų plaukų ji nėra turėjusi nuo tada, kai jai suėjo 15 metų. 

Tiesa, tai – ne vienintelės naujienos turtuolės gyvenime. Jau kurį laiką žinoma mergina yra išsiskyrusi su reperiu Travisu Scottu, su kuriuo jiedu augina dukrelę. Negana to, vos pasirodžius kalboms apie skyrybas, Kylie imta poruoti ir su kitais žinomais vyrais – savo „eks“ Tyga bei atlikėju Drake’u.

Užsienio žiniasklaidai daugybė šaltinių patvirtino, kad po to, kai K. Jenner ir T. Scottas nusprendė padaryti pertrauką, mergina ėmė susitikinėti su Drake. „Jiedu kartu leidžia daug laiko – ilgą laiką buvo draugai, jų šeimos artimai bendrauja“, – sakė vienas šaltinis. Dar kitas šaltinis pridėjo, jog jie laiką leidžia išties romantiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Gandai, jog K. Jenner ir Drake’as puoselėja vienas kitam šiltus jausmus, prasidėjo visai neseniai, kai milijardierė buvo pastebėta 33-iajame atlikėjo gimtadienyje. „Ji visą laiką praleido su Drake’u ir jo draugais. Jie kartu dainavo ir šoko, ir nors nedarė to kartu, atrodė, kad tarp jų užsimezgė ryšys“, – sakė šaltinis.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad paskutinįkart su dukrelės Stormi tėvu T. Scottu Kylie buvo užfiksuota rugpjūčio pabaigoje, kai įvyko ilgai laukta „Netflix“ dokumentinės juostos „Travis Scott: Look Mom I Can Fly“ premjera. Tąkart jiedu fotografams pozavo kaip šeima, kartu su dukrele. Iškart po to jų santykiai ėmė šąlti.

22 metų K. Jenner ir jos 28 metų mylimojo T. Scotto romanas prasidėjo dar 2017-ųjų pavasarį. Po kelių savaičių mergina pastojo ir šiuo metu jie kartu augina 1 metų dukrelę Stormi.

Tai, kad poros santykius užgriuvo sunkumai, patvirtino ir faktas, jog visai neseniai įvykusiose dainininko Justino Bieberio ir jo mylimosios manekenės Hailey Baldwin vestuvėse K. Jenner dalyvavo tik su dukrele Stormi – T. Scotto šalia matyti nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat T. Scotto jau kurį laiką nematyti ir K. Jenner „Instagram“ paskyroje – anksčiau mergina aktyviai viešindavo akimirkas su mylimuoju bei dukrelės tėvu. 

Įdomu tai, kad visai neseniai K. Jenner davė atvirą interviu žurnalui „Playboy“, kuriame jai klausimus uždavinėjo ne kas kitas, o T. Scottas. Tąkart pora atrodė itin artima. Reperis savo mylimosios K. Jenner klausė, kaip ji vertina savo seksualumą ir seksualumą apskritai ir kaip jis pasikeitė, susilaukus jųdviejų dukrelės Stormi.

„Tu man primeni, kad motinystė ir seksualumas gali egzistuoti drauge, ir tai, kad pripažini pastarąjį, neireiškia, kad esi žemos moralės, ar prasta motina. Vienu metu gali būti ir seksuali ir velniškai gera mama“, – sakė K. Jenner.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų