REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Diana Sirokai (nuotr. Instagram)

Šiais laikais vis daugiau mados pasaulio atstovų pripažįsta, kad grožis neturi dydžio, o pilnesnio sudėjimo manekenės tampa lygiai tokiomis pat garsenybėmis, kaip ir įprastinio, liekno sudėjimo.

14

Šiais laikais vis daugiau mados pasaulio atstovų pripažįsta, kad grožis neturi dydžio, o pilnesnio sudėjimo manekenės tampa lygiai tokiomis pat garsenybėmis, kaip ir įprastinio, liekno sudėjimo.

REKLAMA

23 metų gražuolė Diana Sirokai – viena iš jų, nors merginos kelias į grožio pasaulį tikrai nebuvo rožėmis klotas.

Mergina pripažino, kad kai buvo paauglė, jos kūną bendraamžiai nuolat vadino pasibjaurėtinu ir teigė, jog ji – pernelyg stambi, kad galėtų būti modelis. Diana neslėpė, kad būtent tai ją privedė net iki depresijos bei plušėjimo sporto salėje kiekvieną dieną.

Tiesa, dabar visa tai – praeityje, mat D. Sirokai dirba su tokiais garsiais prekės ženklais, kaip „ASOS“, „Pretty Little Thing“, „Fashion Nova“ bei kitais. Negana to, anot merginos, visi, kurie iš jos šaipėsi, dabar tiesiog maldauja, kad galėtų būti jos draugais – ji nuolat mato jų žinutes savo „Instagram“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

Modelio darbą Diana pradėjo dar būdama 16-os. Tuo metu ji pasirodydavo įvairiuose muzikiniuose vaizdo klipuose.

„Koledže dėl to, kad esu modelis, iš manęs šaipydavosi, vadindavo stora, sakydavo, kad neatrodau kaip modelis ir geriau nė nebandyčiau tokiu tapti“, – skaudžia patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA

„Iš manęs šaipėsi net 2 metus ir tai tikrai buvo vieni sunkiausių laikų mano gyvenime. Buvo labai baisu, todėl dėlto netgi buvau metusi modelio darbą“, – pridėjo ji.

Dabar žmonės, kurie iš Dianos šaipėsi, rašo jai pagyrimus teigdami, kad labai didžiuojasi, jog jai visko pavyko pasiekti. „Aš tiesiog šypsausi ir tai ignoruoju. Aš nejaučiu neapykantos tiems, kurie iš manęs šaipėsi. Manau, kad netgi dėl to, kad būčiau ten, kur esu dabar, turėjau visa tai patirti“, – įsitikinusi ji.

Vis dėlto mergina neslėpė, kad kai tik pradėjo modelio darbą, tuo negalėjo patikėti net ir jos artimieji. „Šeimos draugai skambindavo mano mamai ir klausdavo, ką aš veikiu vilkėdama apatinius? Nejaugi nesuprantu, kad neatrodau gerai?“ – skaudžiais prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai mane privertė jaustis tragiškai. Aš niekuomet nebuvau liekna, ir net kai numesdavau svorio, žmonės man vis tiek sakydavo, kad esu stora“, – sakė ji.

D. Sirokai pasakojo, kad dabar, žiūrėdama senas savo nuotraukas, puikiai supranta, kad turėjo labai gražų kūną, tačiau negalėjo to suvokti dėl nuolatinių pašaipų. Dianos grįžimas prie modelio darbo nebuvo susijęs tik su ja pačia. Anot modelio, ji norėjo, kad ir kitos moterys save pamiltų, imtų į save žiūrėti kitaip. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų