REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Simona Starkutė (N. Koinovos nuotr.)

Vieni šaltąjį metų sezoną dievina ir iškritus pirmosioms snaigėms iškart ima gyventi šventinėmis nuotaikomis, o kitiems kur kas maloniau tuomet, kada šilta. Tai susiję ne tik su oru, bet ir sveikata – būtent tą jau ne vienerius metus patiria ir manekenė bei drabužių kūrėja Simona Starkutė.

38

Vieni šaltąjį metų sezoną dievina ir iškritus pirmosioms snaigėms iškart ima gyventi šventinėmis nuotaikomis, o kitiems kur kas maloniau tuomet, kada šilta. Tai susiję ne tik su oru, bet ir sveikata – būtent tą jau ne vienerius metus patiria ir manekenė bei drabužių kūrėja Simona Starkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo, kokius sunkumus kaskart paspaudus šaltukui jai tenka išgyventi, bei atskleidė, kodėl nė nepaisant to, kad ten, kur šilta, visuomet jaučiasi geriau, niekuomet atostogauti gruodžio mėnesį nevyktų.

REKLAMA

Nors šiuo metu yra pačių įvairiausių veidui skirtų grožio procedūrų, pati S. Starkutė renkasi vos dvi iš jų. 

„Šiuo metu darausi biorevitalizacijos ir PRF procedūras (jų metų sprendžiamos įsisenėjusios odos problemos). Jas darau todėl, kad mano oda kenčia nuo dermatito. Vasarą viskas būna ramiau, o rudenį išlenda visi blogumai – oda būna išvargusi nuo saulės, vasaros, iki galo nebūna tinkamai drėkinta“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad manekenė šiuo metu negali naudoti net kremų – norint odą tinkamai sudrėkinti, jai tenka lankytis pas specialistus.

„Biorevitalizacija yra drėkinimas iš vidaus, o PRF atstato visus procesus, jog būtų užkurtas gijimo ratas. Šias procedūras aš atlieku be jokių nuskausminamųjų, todėl iš esmės stipriai save kankinu. Taip pat jas darau ne todėl, kad tapčiau gražesnė ar jaunesnė, o dėl to, kad mano odai to reikia, ir tai yra vienintelis kelias gijimui. Mano savijauta anksčiau buvo tokia, kad netgi naktį per skausmą ir perštėjimą aš negalėdavau miegoti“, – patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris paaiškino, kad nuskausminamųjų minėtoms procedūroms ji naudoti negali todėl, kad jos veido oda reaguoja net į juos. „Šias procedūras turiu atlikti kas 2-3 savaites. Tos dienos aš negaliu pakęsti – stresą jaučiu jau parą prieš. Tačiau, kad ir kaip nemalonu atlikti procedūras be nuskausminamųjų, jos labai padeda, ir mano oda su kiekvienu kartu gražėja – apie nemalonų diskomfortą jau pradedu pamiršti“, – dėstė ji.

Paklausta, ar po tokių nemalonių išgyvenimų save kaip nors apsidovanoja, Simona juokėsi: „Apsidovanoju, bet taip, kad po to net verkti norisi pamačius sąskaitą! Kaip tik norėjau su savo sekėjais „Instagram“ pasidalinti depresijos gydymo būdu – apsipirkimu – bet supratau, jog to daryti neverta, nes pamačius, kiek išleidžiu, gali apimti dar didesnė depresija (juokiasi).“

REKLAMA

Žinoma moteris džiaugėsi, kad jei veido procedūros jai yra ribotos, nors kiek atsigriebti gali pasirinkdama bet kokią kūno procedūrą – jomis ji itin mėgaujasi, o ir yra linkusi išbandyti naujoves.

„Man tai tarsi atsipalaidavimo valandėlė – kartais net pasnaudžiu. Kūno procedūras atlieku ne vien tik pavasarį, kaip daugelis moterų – aš tą darau praktiškai visus metus, kada turiu šiek tiek daugiau laiko, ar tiesiog noriu atsipalaiduoti. Tos procedūros, kurios nesukelia skausmo, yra naudingos ne vien tik tavo kūnui, bet ir tavo sąmonei, tonusui ir bendrai sveikatai“, – pridėjo ji.

REKLAMA

„Kartais juokauju, kad mane galėtų savaitei uždaryti į SPA, atimti telefoną, ir man čia būtų didžiausias kaifas“, – šypsojosi Simona.

Paklausta, ar dėl to, kad kenčia nuo dermatito, nėra linkusi dažniau išvykti į šiltuosius kraštus, S. Starkutė sutiko, kad juose visuomet jaučiasi kur kas geriau, tačiau atostogoms dažniausiai renkasi vasaros laiką.

„Rudenį ir prieššventiniu laikotarpiu, tau nori nenori, bet tenka rinktis – ar atostogauti tą momentą, kada yra pagrindinis pikas, ar dirbti. Aš esu darboholikė, ir visada, jei žinau, kad galiu dirbti ir iš to užsidirbti, aš pirmiausia pasirinksiu darbą, o ne kažkokį poilsį. Poilsį rinksiuosi tik tada, kada nebus darbo“, – atviravo ji.

Manekenė pasakojo, kad dėl šios priežasties jai kartais atrodo, kad laiko, per kurį spėtų padaryti visus suplanuotus darbus, yra kur kas mažiau, nei norėtųsi: „Kartais labai gaila, kad paroje yra tik 24 valandos, kartais norėtųsi, kad būtų bent 30.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų