REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį sekmadienį įvyko pirmoji TV3 muzikinio projekto „X faktoriaus“ tiesioginė laida, kurioje varžėsi 12 dalyvių. Tarp jų – ir vaikinų duetas, Titas ir Benas. Jauni vaikinai iš Panevėžio įrodė publikai, kad yra verti kito etapo.

Praėjusį sekmadienį įvyko pirmoji TV3 muzikinio projekto „X faktoriaus“ tiesioginė laida, kurioje varžėsi 12 dalyvių. Tarp jų – ir vaikinų duetas, Titas ir Benas. Jauni vaikinai iš Panevėžio įrodė publikai, kad yra verti kito etapo.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Titas papasakojo, kaip prasidėjo jo kelias „X faktoriuje“ ir su kokiais sunkumais tenka kovoti.

Muzika lydėjo visą gyvenimą

Titas pasakojo, kad su Benu jiedu pažįstami jau nuo mažų dienų. Juos sieja ne tik stipri meilė muzikai, bet ir giminystės ryšys. Jaunuoliai yra pusbroliai.

Prisimindamas senus laikus jis teigė, kad jį labiausiai domino menas, o Beną  – sportas. „Nuo 4 metų žinojau, kad nieko, apart meno, nedarysiu, o Benas vis bandė skirtingas sporto šakas. Drauge su juo augome nuo pat mažens, buvome ir esame neišskiriami“, –  teigė Titas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip Benas galiausiai save atrado muzikos pasaulyje, šis prisiminė ir pirmąjį judviejų įrašytą dainą: „Mano krikšto mama, o Beno – mama, man per gimtadienį padovanojo čekį įrašų studijoje. Išėjo taip, kad ir Benas ten apsilankė. Tuomet mes pabandėme įrašyti kartu dainą, mums ji labai fainai nuskambėjo, tada pradėjome dainuoti ir mokykloje. Dabar jau kokius 7-8 metus kartu koncertuojame.“

REKLAMA

Nepaisant to, kad vaikinai yra labai muzikalūs, tačiau savo jėgomis vis nepasitikėjo, todėl patys nebandė pildyti anketos į muzikinį projektą „X faktorius“. „Mes esame labai savikritiški, nesijautėme, kad galėtumėme. Tačiau kitaip manė mūsų mamos – jos ir užpildė anketas. Kai sužinojome, mums buvo šokas“, – juokėsi Titas.

Scenos baimė ir komforto zona

Anot Tito, dėl per tiek metų prikauptos patirties scenoje, jiems dingo visos baimės. „Nors baimės nėra,  jaudulys – visada. Mes vadovaujamės tokiu posakiu: „Jeigu lipdamas ant scenos tu nesijaudini, tai kodėl tu iš viso lipi?“, – sakė vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas kalbėjo, kad į šį projektą ėjo su ketinimu ne laimėti, o perlipti save: „Kai tik atėjome į projektą, mes niekada nesakėme, kad atėjome nugalėti. Mes norime išlipti iš komforto zonos, išlįsti iš tų keturių sienų, išvažiuoti iš miesto. Niekada nesakėme, kad atėjome laimėti. Faktas, kad labai norime, bet čia viskas priklauso nuo žmonių. Mes labai norime žmones papirkti savo nuoširdumu, mes stengiamės parodyti, kad nesame pasipūtę, o atvirkščiai, draugiški.“

Sunkumai ir dėmesys

Ne paslaptis, kad norint kažką gauti, kai ką reikia ir paaukoti. Šiuo metu 11-oje klasėje besimokantis Titas pasakojo, kad gauna barti ir iš mokytojų, kad šis praleidžia pamokas. „Man asmeniškai dabar yra labai sunkus metas, mokykloje šiek tiek ir pyksta, kad praleidžiu pamokas. Tenka važiuoti į Vilnių, tad kartais nedalyvauju pamokose. Šiuo metu aš labai koncentruojuosi į projektą, žiūriu į tuos dalykus, kurie susiję su muzika. Tačiau bandysiu derintis taip, kad gal vakarop vykčiau repetuoti į Vilnių, o gal rytais, kad mažiau nukentėtų pamokos“, – svarstė vaikinas.

„Pasirodymas didžiuosiuose televizijos ekranuose gali atnešti didelę šlovę. Žmonės pradeda tave pastebėti, rodyti dėmesį ar kviesti padainuoti įvairiuose koncertuose. Nors dar įvyko tik pirmasis tiesioginės transliacijos „X faktoriaus“ finalas, tačiau Titas pastebi, kad jau dabar Benas sulaukia daugybės merginų dėmesio. „Labai daug merginų balsuoja dėl Beno. Jis gavo labai daug pagyrų dėl savo išvaizdos. Tačiau mes norim papirkti publiką ne išvaizda, o nuoširdumu“, – šypteli jaunuolis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų