REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
83
Garsenybės išbandė čiužinius

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje įvyko oficialus salono „Bed&Sleep“ atidarymas. Jame galima rasti viską, ko reikia kokybiškam miegui, poilsiui ir namų komfortui.

83

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje įvyko oficialus salono „Bed&Sleep“ atidarymas. Jame galima rasti viską, ko reikia kokybiškam miegui, poilsiui ir namų komfortui.

REKLAMA

Renginio dalyviai galėjo susipažinti pasaulyje žinomais ir vertinamais čiužinių ir lovų gamintojų vardais.

Kviestiniams vakaro svečiams buvo pristatyti įvairių gamintojų čiužiniai, pademonstruotos reguliuojamos lovos, parodytos antklodės, pagalvės, patalynė ir kiti aksesuarai. Šventėje vyko loterija, kurios metu buvo galima laimėti reguliuojamą lovą „Ergomotion“ ir lyderiu vadinamą „Tempur“ čiužinį. Nugalėtoju tapo verslininkas, mados prekės ženklo įkūrėjas Eduardas Fedotovas, rašo pranešime spaudai.

Naujamiestyje įsikūrusiame naujame salone apsilankė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla, Olga Wiseman, Ingrida Martinkėnaitė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Žilvinas Grigaitis, Eimutis Kvoščiauskas, Jolanta Svirnelytė, Justina Gafaro, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas, Jolanta Sadauskienė, Audronė Bunikienė, Vaida Kurpienė ir kiti svečiai. Renginyje kalbintos garsenybės paatviravo apie miego įpročius ir pasidalino patarimais, kaip gerai išsimiegoti.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pusmetį R. Širvinskas-Makalius gyvena nuosavuose namuose. Per savo gyvenimą verslininkas spėjo pakeisti keturis būstus ir aplankė daugybę viešbučių, todėl tvirtai žinojo, kokio miegamojo nori. „Jokių spintų, per daug daiktų, televizoriaus. Norėjau, kad šiame kambaryje jaustųsi Balio džiunglių nuotaika. Į miegamąjį aš einu arba miegoti, arba sirgti. Stengiuosi vos atsikėlęs ryte, miegamojo zoną palikti. Žinau, kaip yra negerai nuspręsti padirbėti lovoje. Tada miegamasis asocijuojasi ne su poilsio, o su visai kita erdve“, – kalbėjo renginio svečias.

REKLAMA

Keliautojas pasakojo ypač didelį dėmesį skyręs lovai. Ją prieš septynerius metus nusižiūrėjo Kalifornijoje. Tai kompanijos TEMPUR gaminys – „Ergomotion“ reguliuojama lova. Būtent tokio tipo lovos yra itin populiarios JAV.

„Ypač sunkiai sekėsi išsirinkti čiužinį. Norėjau kietesnio. Vieną buvau nusižiūrėjęs – pakeičiau nuomonę dešimt kartų. Eidavau į salonus, gulėdavau ant ekspozicijoje esančių čiužinių. Kartais ir po keliolika minučių. Džiaugiuosi, kad manęs neišvarė. Bet labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. Mieliau savaitgalius leidžiu namuose nei geriausiame SPA“, – juokėsi R. Širvinskas-Makalius.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikos atlikėjų prodiuserė N. Zeleniūtė įsitikinusi – svarbiausia namuose yra virtuvė ir miegamasis. Kartu su šeima žinoma moteris ne per seniausiai persikėlė gyventi į naują butą, todėl puikiai žino, ką reiškia išsirinkti čiužinį ir tai, kad šis malonumas kainuoja nemažai.

„Ilgai nesirinkome, žinojome, ko norime. Todėl buvo lengva apsispręsti. Aukštas, geras ir kokybiškas – tokie buvo mūsų poreikiai. Investicija tikrai nemaža, šioje vietoje mes netaupėme. Mano požiūris toks – geriau vieną kartą rimtai pasiryžti, nei pirkti kas metus prastus daiktus. Svarbiau už gerą miegą nieko nėra. Čiužinys, patalynė ir lova yra šventoji trejybė“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kas nori gerai išsimiegoti, dietistė V. Kurpienė pataria valgyti likus trims valandoms iki miego. Moteris sakė, kad šios trys valandos negalioja, jei einate miegoti 1 valandą nakties. Vėliau nei puse devynių vakaro, V. Kurpienė nepataria valgyti. Nors kai kuriems tai atrodo ilgas laiko tarpas, specialistė sako, kad svarbiausia yra išsimiegoti ir valgyti vertingą maistą. Tiesa, bet koks persivalgymas – kad tai būtų ir sveikas maistas – nėra naudingas. Dietistė teigia – jei negalite užmigti kamuojami alkio, vadinasi per vėlai einate miegoti.

„Žmogus išmiega aštuonias valandas, tačiau jos būna nekokybiškos. Tuomet kitą dieną norisi valgyti saldumynus, miltinius patiekalus. Energijos trūkumas bandomas kompensuoti maistu, tačiau taip tikrai nėra“, – pasakojo dietistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų