REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Mokslininkų sukurtos organiškos grožio naujienos sudomino žinomas šalies moteris (nuotr. Organizatorių)

Intensyvi veido odos priežiūros priemonių paieška – nuolatinis daugelio moterų darbas, nepaisant amžiaus limito. Moksliniais tyrimais pagrįstos grožio pasaulio naujienos Vilniuje subūrė ir žinomas šalies moteris: jaukiame bare pristatytos organiškos „Grown Alchemist“ odos priežiūros priemonės.

48

Intensyvi veido odos priežiūros priemonių paieška – nuolatinis daugelio moterų darbas, nepaisant amžiaus limito. Moksliniais tyrimais pagrįstos grožio pasaulio naujienos Vilniuje subūrė ir žinomas šalies moteris: jaukiame bare pristatytos organiškos „Grown Alchemist“ odos priežiūros priemonės.

REKLAMA

Brolių australų Jeremy ir Kestono Muijsų vadovaujami kosmetikos srities chemikai, žmogaus biologijos ir produktų sudedamųjų dalių tiekimo specialistai dešimt metų vykdė mokslinius tyrimus, kad sukurtų organiškus kosmetikos produktus, į kurių sudėtį įeitų peptidai ir odos ląsteles detoksikuojančias antioksidantais, užtikrinantys veiksmingą kovą su odos senėjimu, rašoma pranešime spaudai.

Ir štai kosmetikos gaminiai pasiekė Lietuvą, o naujienas pirmosios išvydo grožiui ir sveikatai neabejingos damos. Jaukiame renginyje sostinės bare „Mililitrai“ apsilankė vizažistės Neringa Čukinienė, Deimantė Kazėnaitė ir Milita Daikerytė, stilistė Gabija Varnaitė, atlikėjo Danato Montvydo žmona Veronika Montvydienė, tinklaraštininkė Kamilė Dambrauskaitė . Čia viešnios ne tik iš arti susipažino su inovatyviais odos priežiūros gaminiais, bet ir vaišinosi gaiviais kokteiliais, skanavo baro virtuvės šefo paruoštus įmantrius sušius.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl itin spartaus šiuolaikinio gyvenimo tempo, įtampos, aplinkos teršalų ir maisto priedų oda silpnėja, oksiduojasi ir šitaip greičiau sensta. Būtent todėl odai kasdien reikia modernios ir tikslingos pagalbos. Odoje atsiradus mikroskopinių pažeidimų dingsta jos spindesys, sumažėja kolageno gamyba, oda tampa neelastinga, atsiranda raukšlių, – pasakoja „Sirowa“ tarptautinių mokymų vadovė Helen Merila. – Tik inovatyvios ir kuo natūralesnės sudėties kosmetika išties kovoja su neigiamu aplinkos poveikiu, skatina odos atsinaujinimą ir gijimą, valo ir odai suteikia gyvybingumo“.

REKLAMA

Profesionali makiažo meistrė N.Čukinienė puikiai žino, kaip atrodo neprižiūrėta ir išpuoselėta veido oda. „Veido oda atspindi mūsų sveikatą. Dar paauglystėje susidūriau su veido odos problemomis – turiu mišrią veido odą, kuri vietomis ypač sausa, o kai kur – riebi. Nepakankamas kiekis žinių gali pridaryti rimtų problemų, todėl naudodami vieną ar kitą priemonę, ir jausdami diskomfortą, nedelsiant ją padėkite į šalį ir pamirškite sąvoką: „Gaila išmesti“. Rinkdamasi gaminius visada atkreipiu dėmesį į prekių ženklą, nes kai kurie vardai – lygu kokybės ženklas. Mielai

REKLAMA
REKLAMA

išbandau ir naujus rekomenduotus produktus, o šiai dienai neįsivaizduoju rytinio ir vakarinio ritualo be veido odos serumo ir paakių kremo“.

Grožio vakare pasirodė ir du vaikus auginanti V.Montvydienė. Moteris prasitarė, kad pas kosmetologę lankėsi tikrai seniai, bet nepaisant to, gali pasidžiaugti švytinčia veido oda. „Turbūt reikia dėkoti genams, – nusišypso Veronika. Visada ieškau kuo natūralesnės sudėties kosmetikos gaminių, todėl etiketes tikrai skaitau. Nepersistengiu ir su anti-aging produkcija. O žinote, kokios priemonės niekada nepamirštu įsidėti į savo kosmetinę vykdama atostogų – cinko tepalo! Tobulai padeda nuraminti veido odą, padauginus saulės vonių.“

Gražuolei vizažistei D.Kazėnaitei irgi pasisekė su veido oda, tačiau dėl to ja mažiau nesirūpina, o iškilus klausimams visada kreipiasi į profesionalus: „Pati neeksperimentuoju, per laiką atsirenku tinkamus produktus ir jau septynerius metus esu ištikima drėkinančiam veido kremui, kuris sutvarkė ir subalansavo mano veido odą. Be jo – nė kojos iš namų nekeliu“, – nusijuokia Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų