REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Vaida Skaisgirė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Televizijos laidų prodiuserė bei vedėja Vaida Skaisgirė šiandien mini svarbią datą – žinoma moteris švenčia 29-ąjį savo gimtadienį.

18

Televizijos laidų prodiuserė bei vedėja Vaida Skaisgirė šiandien mini svarbią datą – žinoma moteris švenčia 29-ąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

Vaida neslėpė, kad nors nuotaika išties puiki, darbai – nelaukia, o ir minėti šio gimtadienio trankiai ji nesiruošia. Anot televizijos laidų vedėjos, tam yra labai aiški priežastis.

V. Skaisgirė pasakojo, kad nepaisant to, kad pirmadienių daugelis yra linkęs nemėgti, šis – išties kitoks, pakilus. 

„Per gimtadienį visuomet kitokia nuotaika, kitoks ir tas dėmesys. Bet neturiu sau prabangos leisti pirmadienį šventiškai – lakstau per susitikimus ir darbus, atsakinėju į skambučius, žinutes. Tačiau žinoma, kad smagu, jog žmonės nepamiršta, nori pasveikinti, pamaloninti. Tikrai labai geras jausmas, tik tiek, kad su darbinėmis nuotaikom“, – sakė ji.

Paklausta, ar šį gimtadienį žada ypatingai paminėti, Vaida atsakė, jog su svarbiausiais žmonėmis tai jau padarė.

„Kažkaip su metais tikriausiai kitaip imi suprasti tą „pašvęsti“. Taip, pašvęsti reikia, tačiau progų gyvenime daug – nebūtinai tai yra gimtadieniai. Labiausiai norisi pabūti su tais žmonėmis, su kuriais tau yra geriausia. Vakar pabuvau su tėvais ir sese, šiandien iš ryto jau abudu vyrai gražiausiai pasveikino“, – sakė TV laidų prodiuserė.

REKLAMA
REKLAMA

Kokiomis tiksliai staigmenomis ją apipylė vyras Rolandas Skaisgirys ir sūnus Ajus, V. Skaisgirė neatskleidė, vis dėlto užsiminė, kad maloniausias dėmesys yra tada, kai jis – nenupirktas, o eina iš širdies į širdį.

REKLAMA

Vaida neslėpė, kad iš kitų metų ji tikisi daugiau – tuomet, tikėtina, bus ir kitoks gimtadienis. „Kadangi šie metai buvo pilni iššūkių, o švęsti norisi tada, kada yra, ką švęsti, man dabar daugiau norisi ramybės, susidirbimo su savimi, taikos, kad būtų galima pradėti šių naujų mano gyvenimo metų kitą etapą. Ir kad kitais metais jubiliejus jau būtų toks truputį trankesnis ir linksmesnis“, – besijuokdama sakė V. Skaisgirė.

Paklausta, ko pati sau palinkėtų ateinančių metų proga, žinoma moteris sakė, kad dažnai pernelyg pervertiname savo sveikatą, todėl ateinančiais metais sau linkėtų būtent sveikatos.

„Kai tau 15, 20, gal net 25 metai, tau atrodo, kad sveikata yra neišsemiamas klodas, ir kad tai yra duotybė visiems – tau, tavo šeimai, tavo draugams, tavo aplinkai. Tačiau ateina tas metas, kai tu supranti, kad tai buvo netiesa, ir kad nėra nei amžinų žmonių, nei titaniškos tvirtybės. Tai labai norėčiau palinkėti sau stiprios sveikatos. Ir tai nėra tik tai, ką mes įsivaizduojame „nesirgti“ kažkokiomis baisiomis ligomis. Tai yra susiję ir su emocine, dvasine sveikata. Pasakysiu banaliai, bet linkiu sau visokeriopos sveikatos visais frontais. Labai tikiuosi, kad pavyks tai turėti, ir, aišku, ne tik sau, bet ir dar svarbiau – savo artimiausiems žmonėms“, – sakė V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų