REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Merūnas Vitulskis (A. Kriščiūno nuotr.)

Jau 10 sezonų gyvuojanti TV3 televizijos kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ kiekvieną šeštadienio rytą žadina žiūrovus ir kviečia pasigaminti gardžiausių patiekalų. Maisto gamyboje ir filmavimuose pasitaiko gausybė kuriozinių situacijų, tad laidos kūrybinė grupė pasidalino smagiu video, atskleidžiančiu, kaip atrodo laidos filmavimo užkulisiai.

21

Jau 10 sezonų gyvuojanti TV3 televizijos kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ kiekvieną šeštadienio rytą žadina žiūrovus ir kviečia pasigaminti gardžiausių patiekalų. Maisto gamyboje ir filmavimuose pasitaiko gausybė kuriozinių situacijų, tad laidos kūrybinė grupė pasidalino smagiu video, atskleidžiančiu, kaip atrodo laidos filmavimo užkulisiai.

REKLAMA

Kiekvieno šeštadienio ryto ritualu tapusi laida „Virtuvės istorijos“ ne kartą žiūrovams padovanojo intriguojančių ir atvirų laidos herojų istorijų. Tačiau tiek laidos vedėja Ilona Juciūtė, tiek už kamerų stovinti didelė kūrybinė grupė ne kartą filmavimo metu juokėsi iki ašarų, rašoma pranešime spaudai.

Nepavykusių kadrų filmuke galima išvysti, kaip Merūnui Vitulskiui patiekalas priminė žvyro skonį, Ingos Budrienės bičiulė Vigantė vietoj vandens atsigėrė aliejaus, o Ramūnas Vyšniauskas virto nuo kėdės. Ko ne daugiausiai šmaikščių pasisakymų pažėrė aktorius bei prodiuseris Gediminas Juodeika.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąjį gimtadienį netrukus švenčiančiose kūrybinėse dirbtuvėse „Gastro siena“ juoko ir nuotaikingų nutikimų išties netrūksta nei filmavimų, nei kitų renginių metu.

REKLAMA

Kviečiame pažvelgti į laidos užkulisius ir juokingiausias akimirkas. Nepavykę kadrai – vaizdo medžiagoje: 

„Labai džiaugiamės tuo, į ką pavirto ši erdvė, esanti legendinio restorano „Miesto sodas“ rūsyje. Kasdien čia vyksta kulinarinės pamokos, degustacinės vakarienės, privatūs renginiai, įmonių pristatymai, konferencijos, pobūviai, šokių pamokos ir net laidų filmavimai. Svarbiausia, jog čia būnant, gimsta ne tik gardūs patiekalai, bet ir neišdildomi įspūdžiai, kuriuos išsineša kiekvienas svečias“, - pasakoja Kaune esančios „Gastro studijos“ kuratorė Jurgita Žilionytė Vedrickienė, šiuo metu intensyviai besiruošianti įspūdingai pirmojo studijos gimtadienio vakarienei.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorės J. Zinkevičiūtės padrąsinimas moterims: „Esame pakankamos tokios, kokios esame“

Šį šeštadienį kulinarinėje dvikovoje susikovė aktorė Justė Zinkevičiūtė bei mitybos specialistė Indrė Trusovė. Abi viešnios bus nusiteikusios itin azartiškai ir nė viena nenorėjo pralaimėti, o nuspręsti, kuri iš jų gamina geriau, teko Justė brolio Ernesto mylimajai Gintarei.

Burtai lėmė, jog Justė, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, kepė itališką omletą su kumpiu ir pomidorais, o Indrė, padedama iš Šri Lankos kilusio šefo Dilano Dampellos Gamage, gamino šonine įdarytas bulves.

Laidoje aktorė, projekto „Pasimatuok jūrą“ bei knygos „Puodelis kavos prie jūros“ autorė Justė Zinkevičiūtė atskleidė, jog įvėpimo ji semiasi iš aplink ją supančių moterių bei stiprių tarpusavio draugysčių, padovanojusių ne vieną įsimintiną istoriją, kuri nugulė į knygos puslapius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Projektas „Pasimatuok jūrą“ kalba apie vidinį moters grožį, o kuria – išoriniam. Ką tik pasirodė ir 2020 metų užrašinė, kuri neša labai simbolinę žinutę – jog kiekviena moteris yra pakankama tokia, kokia ji yra. Nereikia mūsų nei geresnės, nei blogesnės, mes tiesiog esame pakankamos tokios, kokios esame“, - laidoje pasakojo Justė.

Jai antrino ir šio šeštadienio ryto varžovė, mitybos specialistė Indrė Trusovė. Anot jos, kiekviena moteris turi mylėti save, todėl tinklaraštyje „Sveika ir gardu“ ji ne vienerius metus dalinasi naudingais patarimais mitybos, sporto ir motyvacijos temomis.

„Šis kelias pats pasirinko mane. Viskas prasidėjo, jog pati norėjau optimizuoti savo svorį, norėjau lipti į kalną ir neuždusti. Pradėjau ieškoti informacijos ir įsimylėjau šitą mokslą. O receptų kūryba dažniausiai prasideda nuo patiekalo paieškos, kuris man atrodytų skanus ir įdomus. Perskaitau visą sudėtį ir tuomet žaidžiu – ką su kuo galima keisti, bandai, kartais neišeina, tuomet būna namuose labai visiems liūdna, nes aš būnu pikta“, - juokaus antro vaikelio besilaukianti Indrė.

REKLAMA

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų