REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Natalijos Bunkės pokyčiai (tv3.lt fotomontažas)

Retkarčiais, žmogus susimąsto, kad viskas lekia nesustabdomu greičiu. Bėgant metams keičiasi ne tik žmogaus mąstymas, vertybės, bet ir žmogaus išvaizda. Tiesa, vieni pasikeičia daugiau, o kiti – mažiau.

37

Retkarčiais, žmogus susimąsto, kad viskas lekia nesustabdomu greičiu. Bėgant metams keičiasi ne tik žmogaus mąstymas, vertybės, bet ir žmogaus išvaizda. Tiesa, vieni pasikeičia daugiau, o kiti – mažiau.

REKLAMA

Kviečiame įvertinti atlikėjos Natalijos Bunkės pokyčius.

Garsi atlikėja koncertuoja su grupėmis „YVA" bei „Pop Ladies". Didelę gerbėjų armiją turinti atlikėja yra papasakojus ir apie netikėčiausias dovanas, kurias yra gavusi iš gerbėjų.

Paslaptingi laiškai

Scenos diva tituluojama dainininkė Natalija Bunkė ne retai su savo gerbėjais atvirai dalijasi gyvenimo akimirkomis. Moteris per koncertus mielai bendrauja su jos pasiklausyti atėjusiais gerbėjais.

Natalija prisiminė, kai maždaug prieš penkiolika metų, turėjo gerbėją, kuris nuolatos jai rašydavo laiškus ir palikdavo gėlių.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar grupės „YVA“ pradžioje turėjau tokį gerbėją, kuris už mano automobilio valytuvų palikdavo gėlių. Gerbėjas tikriausiai gyveno kažkur netoliese, o ant mano automobilio didelėmis raidėmis buvo užrašyta „YVA“, todėl nebuvo sudėtinga rasti.

REKLAMA

Tai nebuvo labai įkyru, per vieną koncertą jis atvažiavo pas mane, toks kuklus, mielas berniukas. Priėjo jis tada prie manęs ir rankoje laikė dėžutę, su merginomis ėmėme juoktis, kad man piršis. Vėliau pasivedęs į šoną įteikė tą dėžutę, joje buvo pakabukas ant kaklo. Likom nusivylusios, kad ne žiedas, – juokėsi atlikėja. – Jis man ir laiškus rašydavo, o po to dingo, tikriausiai užaugo.“

Į piktus komentarus ir žinutes Natalija stengiasi nereaguoti: „Aišku, pati sau sureaguoju, tačiau stengiuosi to netransliuoti ir mažiau peno duoti. Stengiuosi per daug interviu nedalinti, neinicijuoti papildomų kalbų, heiterių nemaitinti, man pakanka instagramo – mano erdvės, kurioje aš reiškiuosi.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris džiaugėsi, kad gerbėjų dovanų gauna nuolat: „Dovanos yra labai gyvenimiškos ir mielos, kiek tik nuvažiuoju į kitą miestą, tai man kepyklą dėžę kepinių įteikia, tai mėsinė – mėsų. Viena mergina man iš Lenkijos visa dėžę privežė mėsų, gaunu visokiausių dalykų ir labai juos mėgstu.

Su viena gerbėja iš Raseinių išsišnekėjome, pasipasakojo, kad siuva patalynę, parodė nuotraukas, labai patiko, dabar laukiu, kada atsiųs. Kitos gerbėjos batus pagyriau, tai dabar laukiu ir batų siuntos.“

O ir pati Natalija mėgsta bendrauti su savo gerbėjais: „Jeigu žmonės pas mane ateina, dėl to džiaugiuosi. Tie, kas buvo mano koncerte, žino, kad pas mane nėra ribos tarp atlikėjo ir žiūrovo, aš nelaikau atstumo. Tai yra mano gerbėjai, jie moka pinigus, kad ateitų į mano koncertą, todėl man labai smagu su visais bendrauti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų