REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Tove Lo (nuotr. YouTube)

Lietuvių pamilta skandalingoji švedų žvaigždė Tove Lo vakar pristatė naujausią savo vaizdo klipą „Are U gonna tell her?“, kuris, daugelio nuostabai, buvo filmuotas ir Lietuvoje.

7

Lietuvių pamilta skandalingoji švedų žvaigždė Tove Lo vakar pristatė naujausią savo vaizdo klipą „Are U gonna tell her?“, kuris, daugelio nuostabai, buvo filmuotas ir Lietuvoje.

REKLAMA

Sostinės gyventojai nesunkiai gali čia pastebėti puikiai pažįstamą Vilniaus katedrą.

Vaizdo klipe matyti, kaip visuomet savo seksualumo nebijanti parodyti atlikėja šoka prie naktinės Vilniaus katedros.

Primename, kad Tove Lo visai neseniai lankėsi Lietuvoje – žinoma atlikėja pasirodė rugpjūčio mėnesį, festivalio „Granatos“ metu.

Pasiilgusiems netobulų popžvaigždžių

„Popmuzikos pasaulyje turi būti kažkokiu tobulu žmogumi, kuris niekada neklysta. Bet juk nei vienas toks nesam. Aš verčiau renkuosi būti tikra“, – sako Tove Lo. „Man patinka prisigerti ir daryti viską, ko nederėtų“, – dainuoja ji. Nuo pat pradžių ji pasauliui prisistatė kaip kitokia popžvaigždė. Juk didžiausia jos įkvėpėja – skandalingoji roko kūrėja Courtney Love. Apie sudaužytą širdį tikrai dainuoja ne vienas. Bet niekas to nedaro taip, kaip Tove Lo.

Ieškantiems geriausios draugės

Tove Lo – visada atvira, paprasta ir iki kaulų smegenų nuoširdi. Tuo nesunku įsitikinti pasižiūrėjus bet kurį jos interviu. Šlovė jos nė kiek nepagadino. Klausant jos dainų atrodo, kad kalbiesi su geriausia drauge. Drauge, su kuria šėlsite iki paryčių ir kuri visada bus pasiruošus tave išklausyti. Tove išmano apie geismą, įsimylėjimą, išsiskyrimą ir vienatvę. Jos dainos padės visais šiais gyvenimo atvejais.

REKLAMA
REKLAMA

Mėgstantiems dainas, kurios pasakoja istorijas

Dainoje „Cool Girl“ Tove Lo yra ta kieta mergina, kuriai nerūpi santykių ateitis. Linksminkimės be įsipareigojimų, sako ji, tačiau mes nujaučiame tiesą. Ji apsimeta abejinga, kad netektų vėl nudegti. Kitoje dainoje „Keep It Simple“ ji dainuoja: „Einu į lovą su tavim, bet svajoju apie jį. Manai, to noriu? Ne, nekenčiu, kad jis laimi.“ Taip lakoniškai Tove papasakoja ilgą istoriją. Kiekviena daina yra paremta jos pačios patirtimi ir išgyvenimais.

REKLAMA

Milijoną kartų dainavusiems „I gotta stay high all the time“

Sėkmingiausia jos daina „Habits“ perklausas skaičiuoja šimtais milijonų. Šioje dainoje tiek įvairių emocijų ir išgyvenimų, kad kiekvienas joje randa šį tą asmeniško. Linksma, liūdna, seksuali ir ironiška – „Habits“ atspindi pačią Tove‘s esmę. Ji tikrai skambės koncerte. Bet tai anaiptol ne vienintelis šios švedės hitas. VU Botanikos sode dainuos ir šoks visi. Tikrai išgirsime ir šmaikščiąją „Disco Tits“, ir aistringą „Talking Body“, ir naujausią singlą apie oralinį seksą „Bitches“.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinantiems aukštos klasės popmuziką

Tovę Lo išugdė ir įvertino vienas įtakingiausių popmuzikos kompozitorių Maxas Martinas. Drauge gastroliuoti ją pasikvietė „Coldplay“, „Maroon 5“ ir Katy Perry. Jos dainos skamba didžiausiuose pastarųjų metų filmuose – „50 tamsesnių atspalvių“ ir „Bado žaidynės“. Pamiršusiems reikia priminti, kad Tove Lo pati kuria savo dainas. Ir ne tik. Ji yra parašiusi daugybę kūrinių kitiems ne mažiau žymiems atlikėjams. Tarp jų – Lorde‘s „Homemade Dynamite“ ir garsiausia Ellie Goulding baladė „Love Me like You Do“. Už pastarąją ji įvertinta netgi „Grammy“ ir „Auksinio gaublio“ nominacijomis. O kur dar „Critics' Choice Awards“, MTV „Europe Music Awards“, švediški „Grammis“ ir kitų apdovanojimų kolekcija. Jos albumus puikiai sutiko tokie prestižiniai muzikos tinklalapiai kaip „Pitchfork“, „Rolling Stone“, „Guardian“ ir „NME“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesigėdijantiems šokti

Pagal jos dainas galima ir verkti, ir šokti. Dažnai tuo pačiu metu. Ji yra tobulas garso takelis tiems, kurie mėgsta slapta vieni pasitaškyti savo kambaryje. Ne ką mažiau smagu bus šokti ir Botanikos sodo pievoje su minia bendraminčių.

Norintiems kokybiško šou

Jei esate konservatyvus, Tove Lo gali jus šiek tiek nustebinti. Pavyzdžiui, kai scenoje apnuogins krūtinę. Scena jai – geriausias vakarėlis. Ji neabejotinai charizmatiška ir prikaustanti akį. Ir ji labai gerai žino, kaip užmegzti nuoširdų ryšį su publika. Juk ne veltui ją dainuoti kviečiasi didžiausi pasaulio muzikos festivaliai. Žurnalistai giria jos energiją scenoje, muzikantų grupę ir klausytojų įsijautimą. „Nuoširdumo popkaralienė apnuogina daugiau nei vien savo sielą“, – po jos koncerto prieš kelis metus rašė „The Guardian“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų