REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Gintarė Karaliūnaitė atvėrė savo namų duris (nuotr. Ingridos Taparauskaitės)

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė neria į grožio srities sferą. Nors čia suktis ji pradėjo jau prieš 10 metų, tačiau šį kartą bus viskas kitaip. Anksčiau priemones, sudarytas tik iš natūralių produktų, ji gamino su mama, o štai dabar, patobulinusi visus receptus, ji tai darys viena.

8

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė neria į grožio srities sferą. Nors čia suktis ji pradėjo jau prieš 10 metų, tačiau šį kartą bus viskas kitaip. Anksčiau priemones, sudarytas tik iš natūralių produktų, ji gamino su mama, o štai dabar, patobulinusi visus receptus, ji tai darys viena.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Gintarė plačiau papasakojo apie grožio industrijos verslą bei atskleidė naujametinį pažadą.

Įkvėpė knyga

Gintarė pasakojo, kad pirmuosius natūralius kremus ji pradėjo gaminti prieš 10 metų. Moterį juos gaminti įkvėpė knyga, kurioje buvo surašyta daugybė receptų. Tiesa, pirmieji bandymai nebuvo sėkmingi, todėl ji toliau gamybą tęsti įkalbėjo ir mamą, kuri yra žolininkė.

Pradėjusios šeimos verslą, jos gaminius pavadino „4 laumės“ pavadinimu. Šį pavadinimą sugalvojo Gintarė – ji norėjo, jog pavadinimas asocijuotųsi su mamos veikla, būtų pagoniškas.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimas verslas

Šiuo metu atlikėja yra pasinėrusi ne tik į koncertinę veiklą, bet ir nuosavo  verslo kūrimą. Ji žada sukurti internetinę svetainę, kurioje prekiaus savo gamintomis grožio priemonėmis. „Pardavinėsiu kūno sviestus, aliejus, kosmetiką vaikams. Bus ir raminantis kūno sviestas prieš miegą. Pradėjau gaminti ir plaukų eliksyrą, kuris yra nuo slinkimo“, – vardijo Gintarė.

REKLAMA

Moteris juokėsi, kad daug apie žolelių naudą sužinojo iš mamos, tačiau tikina, kad pati žolininke tikrai netaps, o įgautas žinias panaudos kosmetikos gamybai.

Gintarė pasakojo, kad jos gaminiai yra iš aukščiausios klasės produktų, tad dėl kokybės klientai neturėtų sukti galvos. „Naudoju pačius švariausius, gryniausius aliejus. Tiesa, gerai atlikti darbą mane įpareigoja ir mano žinomumas. Jeigu kažką padaryčiau blogai, kiti tik pasijuoks“, – aiškino moteris.

Gaminti natūralius produktus moteriai labai patinka: „Natūralūs produktai neturi ilgo galiojimo laiko, tad jie man teikia emocinį azartą. Šie produktai man tikra atgaiva.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot Gintarės, pradėti nuosavą verslą paskatino skirtingas jos ir mamos požiūris į kremų sudėtį: „Mano mama naudoja kiaulės taukus – man tai netiko. Dirbant šeimos versle, nebūna tokio didelio palaikymo. Tad aš atradau tokį tarpinį variantą ir nenaudoju visokių taukų, kurie yra man nepriimtini.“

Ji pabrėžė, kad šiais produktais nesiruošia prekiauti masiškai, tai yra individualios gamybos produkcija. Nepaisant to, kad moteriai labai patinka gaminti natūralius produktus bei tobulinti receptus, ji tikina, kad nežino, ar šiuo verslu užsiims visą gyvenimą: „Kol kas man labai patinka ši veikla, tačiau nežinau, ar tuo rūpinsiuosi iki gyvenimo galo. Kaip bus toliau – pažiūrėsime.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dizainas ir naujametinis pažadas

Atlikėja sakė, kad dabar jos visos mintys sukasi ties kosmetikos dizainu bei pavadinimu. Ji teigė, kad naudoti to paties „4 laumės“ pavadinimo ir toliau naudoti ji neketina, nes tai jai siejasi su mamos veikla, pagonybe. O štai naujuose savo gaminiuose Gintarė žada įvesti ir rytietiškų kvapų, kurie nė iš tolo neprimins liaudiškų produktų: „Naudoju net egzotiškus kvapus, tad man reikia keisti pavadinimą ir dizainą. Norisi gražios etiketės.“

Gintarė pridėjo, kad idėjų pavadinimui taip pat turi nemažai, tačiau to vienintelio dar neatrado. „Ambra“ buvo pirminis pavadinimas, bet kiti galvoja, kad čia yra kvepalai, tad netiko. Dabar mintys sukasi ties mano vardu ir pavarde, gal taip ir liks, nežinau“, – svarstė G. Karaliūnaitė.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad šis verslas – tikras perversmas jos gyvenime. Tačiau ji jau ir anksčiau sau buvo pažadėjusi, kad sulaukusi 40 metų, ims keisti savo gyvenimą. Vis dėlto pokyčiai atėjo metais vėliau. 

Taip pat G. Karaliūnaitė jau yra sugalvojusi ir naujametinį pažadą. „Sakiau, kad nuo Naujųjų metų būsiu aktyvesnė socialiniuose tinkluose. Tai man „suvalgo“ daug laiko, tačiau aš žinau, kad kiekvienas mano įrašas socialiuose tinkluose man atneša vis daugiau klientų, tad nuo kitų metų tikrai būsiu aktyvesnė. Labai viliuosi, jog turėsiu tam daugiau energijos“, – pasakojo Gintarė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų